Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Συζήτηση για το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκος (19/02/11)

Poll: Ποιος πιστεύετε ότι θα νικήσει στο μεγάλο ντέρμπι; (was ended 2011-02-19 14:08:26)

Ολυμπιακός
6 60%
Ισοπαλία
No votes 0%
Παναθηναικός
4 40%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
21 Feb 2011 08:40 #90155 by GoldString
Δεν μπορώ άλλο να βλέπω αυτή την συζήτηση!
Όταν βγαίνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός και με ανακοίνωσή της παραδέχεται ότι το γκολ του Κατσουράνη δεν είναι off-side...τι συζητάμε τώρα?
Άντε πάει έληξε το θέμα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Feb 2011 14:29 #90165 by lavezzi7
Είπα δεν θα ξαναγράψω για το θέμα αυτό αλλά όταν βλέπεις τέτοιες εξόφθαλμες ανακρίβειες πρέπει να επέμβεις και όχι με σχόλια τύπου ''άμα δεν ξέρεις μην μιλάς'' που μου θυμίζουν κάτι παιδάκια πρώτης δημοτικού που ακούω απέναντι από το σπίτι μου.

Manos wrote: Του ref που το 2006 στο ντέρμπι μας (1-1) είχε κάνει πάλι τα στραβά μάτια σε χέρι του Κωνσταντίνου.

Μην έχεις επιλεκτική μνήμη.

3 απαντήσεις:

Στο 0:14:

[youtube:rnluz7pp]
[/youtube:rnluz7pp]

Στο 1:47 και 6:18:

[youtube:rnluz7pp]
[/youtube:rnluz7pp]

Προφανώς τότε ο Καλόπουλος ευνοούσε τον Ολυμπιακό πάλι...

GoldString wrote: Δεν μπορώ άλλο να βλέπω αυτή την συζήτηση!
Όταν βγαίνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός και με ανακοίνωσή της παραδέχεται ότι το γκολ του Κατσουράνη δεν είναι off-side...τι συζητάμε τώρα?

Φαίνεται πως δεν μπήκες στον κόπο να την διαβάσεις καν...

lavezzi7 wrote: Όσον αφορά στον χθεσινό αγώνα μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, των όσων ακολούθησαν αλλά και των όσων ορισμένοι επιχειρούν, για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους, να υποστηρίξουν με ψευδείς καταγγελίες, άκρατες υπερβολές και αδιάφορες «απειλές», προφανέστατα διαθέτοντας αν μη τι άλλο επιλεκτική μνήμη και ευαισθησία, η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει να τονίσει τα εξής:

α)Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί ότι υπάρχει διαιτητικό λάθος στην ακύρωση του γκολ που πέτυχε ο Κατσουράνης.

Nikolis wrote: Σύμφωνα με εσένα eliminator, ο Lavezzi έχει ρίξει το επίπεδο της συζήτησης, γιατί δεν τον είδα στη "λίστα" με τα άτομα που δεν το έχουν ρίξει...

Ναι το ρίχνω επειδή είμαι Ολυμπιακός και έχω ''και καλά'' αντίθετη άποψη.

Manos wrote: Σου έγραψα κάτι πριν. Στο αθλημα που λεγεται ποδόσφαιρο, πες μου ονόματα παικτών του Ολυμπιακού που χτυπήθηκαν από οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Το είχα ξεχάσει αυτό:

www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... bid=395373

Αυτά. :cool:

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και καλό θα είναι να ηρεμήσουμε όλοι.Έρχονται τελικοί στο μπάσκετ και ήδη ακούγεται για πιθανή αναβολή του τελικού του κυπέλλου.Ελπίζω να μην έχουμε παρατράγουδα πάλι.

More
21 Feb 2011 14:39 #90166 by eliminator
@Reaper: Στην εικονα που εβαλε ο Μανος εχει γινει adobe και εσβησαν τον παιχτη που βρισκεται μπροστα ακριβως απο το τερμα...Αμα προσεξεις καλα, δεν τον εσβησαν ολο και φενεται λιγο το χερι του, ημιαορατος δηλ..

More
21 Feb 2011 14:57 #90168 by Μάνος Γρυπάρης
Για τον Καλόπουλο οκ. Το θέμα του είναι ότι δεν ξέρει να σφυράει και ότι έχει κάνει επανειλλημένα λάθη. Δεν κάνει σε καμία περίπτωση για το ντέρμπι και κακώς επιλέχθηκε.

α)Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί ότι υπάρχει διαιτητικό λάθος στην ακύρωση του γκολ που πέτυχε ο Κατσουράνης.

Μη μας το παίζεις Μαρινάκης και κάνεις κι εσύ κολοτούμπες. Αυτά δήλωσε ένα τέταρτο μετά τον αγώνα, εκπροσωπόντας τον Ολυμπιακό ως πρόεδρός του:

[youtube:1yh7teez]
[/youtube:1yh7teez]

Αυτή είναι η επίσημη στάση της ομάδας σου. Ότι "με την διαιτησία ήταν όλα καλά και οι οπαδοί ήτανε άψογοι", από την στιγμή που έχει 4 αντιπροέδρους γύρω του που τον είχανε ενημερώσει για τις αμφισβητούμενες φάσεις και για το ξύλο που έπεσε! Άρα για ποια ανακοίνωση μιλάς? Την ανακοίνωση της Κυριακής? Εκ των υστέρων "κολοτούμπες"? Επειδή βγήκανε οι Ολυμπιακοί στα ραδιόφωνα και κράζανε τον Μαρινάκη και πήγε να τα μπαλώσει?

Ακόμη, 2 ώρες μετά τον αγώνα βγαίνει ο Μώραλης στον ΣΚΑΪ και λέει:
"Το μόνο μεμπτό από την μεριά μας σαν Ολυμπιακός, είναι ότι αιφνιδιαστήκαμε από την είσοδο των οπαδών, ενώ δεν έπρεπε. Aπό εκεί και πέρα,δε υπάρχει τίποτα προμελετημένο και δεν έχει καμία σχέση μ'αυτά που ακούω περί Ριζούπολης. Εκεί υπήρχε στόχος να τρομοκρατηθούν οι παίκτες και να χάσουν. Εδώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο γιατί το ματς έχει ήδη τελειώσει.".Άρα,εμμέσως παραδέχεστε τα αίσχη της Ριζούπολης!"

Δηλαδή παραδέχεται άμεσα ότι η διοίκηση είχε δώσει εντολή στους οπαδούς σας να τρομοκρατήσουνε τους παίκτες μας για να χάσουν! Και φυσικά κάτι ανάλογο περιμένουμε να γίνει μετά από χρόνια και για τα επεισόδια του Σαββάτου.

ΑΥΤΗ είναι η διοίκησή σου! Κάποτε ο Κόκκαλης έβγαινε και μας έλεγε "Είστε κότες, είστε πελάτες". Τώρα ο Μαρινάκης βγαίνει και λέει σε αντίπαλους ποδοσφαιριστές "Σε γ***σα"! Κι αντί να ντρέπεσε που η διοίκησή σου δίνει το κακό παράδειγμα, μας πλασάρεις την ανακοίνωση που ανέβηκε μετά από 24 ώρες? Τότε θυμήθηκε ξαφνικά να καταδικάσει τα επεισόδια και να πει ότι "το γκολ του Κατσουράνη είναι κανονικό"?

Ακούς ραδιόφωνα καθόλου? Στον SentraFM που διαβάζουν και τα μηνύματα στο 13:00-15:00, εκτός του ότι έχουν αγανακτήσει οι Ολυμπιακοί με την ξεφτίλα του Μαρινάκη, άκουσα μόλις τώρα μέχρι και SMS από μπαμπάδες που θα κόψουν τα παιδιά τους από την ακαδημία του Ολυμπιακού. Γιατί όπως λέει ο Μαρινάκης "Πρέπει να κερδίζει η ομάδα μας για να πάνε τα παιδάκια την άλλη μέρα στο σχολείο χαρούμενα". Τι λες ρε μάγκα? Πρέπει οι οπαδοί σου να τα σπάνε και να πληρώνεις τους διαιτητές για να κερδίζεις πάση θυσία και να "καλλιεργείς περισσότερους οπαδούς"? Τι είναι? Πόλεμος να στρατολογείς τα πιτσιρίκια για να μεγαλώνεις την βάση οπαδών σου?

Κόκκαλης, Μαρινάκης και ορισμένοι παράγοντες (είτε από ΔΣ είτε Μητρόπουλοι), 15 χρόνια τώρα έχουνε "βρωμίσει" τον Ολυμπιακό. Τα μόνα αγνά πράγματα που απέμειναν είναι το σήμα της ομάδας σας και οι παίκτες που την υπηρετούν. Κατά τα άλλα, όλα αυτά τα χρόνια, τα μισά πρωταθλήματα τα παίρνετε με σφυρίγματα. Κι εμείς κάναμε αλητίες με διαιτησίες όπως το '82 στο ντέρμπι μας και σε μερικές ακόμη περιπτώσεις αλλά όχι σχεδόν κάθε χρόνο, όπως εσείς! Ανακοινώσεις-κολοτούμπα λοιπόν δε χωράνε εδώ πέρα. Δεν το μασάει ο κόσμος το παραμύθι. Όλα ήτανε προμελετημένα από τον Μαρινάκη για να κερδίσετε πάση θυσία και να μην μείνετε στο +4, με 7 αγωνιστικές και δυσκολότερο πρόγραμμα. Κι αυτό το τελευταίο δεν το λέω μόνο εγώ τώρα. Το είπανε ένα σωρό δημοσιογράφοι, το είπε μέχρι κι ο Καρπετόπουλος πριν από λίγο στον SportFM (που μεταξύ μας, ξέρουμε ότι οι Αντώνηδες είναι Ολυμπιακοί).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Feb 2011 15:03 #90169 by rocketman

Alcatraz wrote: @TR: Δεν λείπει ο τερματοφύλακας! Για αυτό φωνάζουμε όλοι ότι είναι off-side!

Χαχαχαχα!!Ελπίζω να κάνεις πλάκα...Η εικόνα είναι από το κουρκούτι που κάνει μοντάζ στις εικόνες.

More
21 Feb 2011 15:50 #90172 by Aνέστης Αδαμίδης

lavezzi7 wrote: Στο 1:47 και 6:18:

[youtube:3nbpmz3x]

[/youtube:3nbpmz3x]

Θεωρείς δηλαδή ότι δεν ήταν χέρι η δεύτερη φάση; Εκτός από τον αφηγητή που το είπε, το θυμάμαι κι εγώ πεντακάθαρα, γιατί τον αγώνα εκείνο τον είχα δει. Δηλαδή και το μυαλό σου να βάλεις λίγο να σκεφτείς, πως στο διάλο σταμάτησε η μπάλα επάνω στον Άντζα; Και μην πεις ότι βρήκε στο σώμα του, γιατί από την μεριά που ήταν η μπάλα, μόνο σώμα δεν μπορούσε να βρει. Να είμαστε και λίγο λογικοί.

Τώρα γι' αυτό που λες ότι ρίχνεις το επίπεδο επειδή είσαι Ολυμπιακός, τι να σου πω; Άσε τον εγωισμό στην άκρη και προσπάθησε να κάνεις κουβέντα. Όχι να περάσεις αυτό που πιστεύεις.

Συγκεντρωθείτε ρεεε! Χαλάμε τις καρδιές μας για έναν αγώνα. Και γιατί να είναι ντέρμπι το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ή ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, όπως το θέλετε, και να μην είναι π.χ. το Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός; Μόνο και μόνο για να τσακώνονται οι φίλαθλοι που τους τριβελίζουν οι οπαδοί.

More
21 Feb 2011 15:58 #90175 by Ιβάν
Μάνο, δεν μου λες, το πούλμαν που πήγατε να κάψετε το ξέχασες? Ε? Και μετά μου λες για τα δήθεν "επεισόδια" που έγιναν μετά τον αγώνα?

Οι φίλαθλοί σας δεν κάνουν ποτέ τίποτα, παρθένες ε?

More
21 Feb 2011 16:01 #90176 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote: Μάνο, δεν μου λες, το πούλμαν που πήγατε να κάψετε το ξέχασες? Ε? Και μετά μου λες για τα δήθεν "επεισόδια" που έγιναν μετά τον αγώνα?

Eπειδή προφανώς δεν διάβασες το δικό μου ποστ, ούτε οι δικοί σας ΦΙΛΑΘΛΟΙ δεν κάνουν τίποτα. Απλά υποστηρίζουν την ομάδα. Οι ΟΠΑΔΟΙ από την άλλη μεριά είναι αυτοί που κάνουν όλο το κακό. Αυτό μόνο να ξεκαθαρίσω. Για εμένα έχει σημασία.

More
21 Feb 2011 16:28 #90180 by Andr

Alcatraz wrote: Μάνο, δεν μου λες, το πούλμαν που πήγατε να κάψετε το ξέχασες? Ε? Και μετά μου λες για τα δήθεν "επεισόδια" που έγιναν μετά τον αγώνα?

βασικα γιατι καθεστε και τσακωνοσαστε για τα επεισοδεια?ολες οι ομαδες εχουν καφρους που κανουν επεισοδια επειδη ξερουν οτι κανεις δεν θα τους τιμωρησει

More
21 Feb 2011 19:27 #90186 by lavezzi7

TheReaper wrote:

lavezzi7 wrote: Στο 1:47 και 6:18:

[youtube:w8dwfo6c]

[/youtube:w8dwfo6c]

Θεωρείς δηλαδή ότι δεν ήταν χέρι η δεύτερη φάση; Εκτός από τον αφηγητή που το είπε, το θυμάμαι κι εγώ πεντακάθαρα, γιατί τον αγώνα εκείνο τον είχα δει. Δηλαδή και το μυαλό σου να βάλεις λίγο να σκεφτείς, πως στο διάλο σταμάτησε η μπάλα επάνω στον Άντζα; Και μην πεις ότι βρήκε στο σώμα του, γιατί από την μεριά που ήταν η μπάλα, μόνο σώμα δεν μπορούσε να βρει. Να είμαστε και λίγο λογικοί.

Λάθος.Να ξέρεις ότι όταν κάνεις χέρι την ώρα του τάκλιν,αν η μπάλα βρει στο χέρι που βάζεις για να στηριχτείς δεν υπάρχει τίποτα.Μου έχει τύχει και σε πρωσοπικό επίπεδο και μπορεί να στο επιβεβαιώσει όποιος ασχολείται στοιχειωδώς... :wink:

TheReaper wrote: Τώρα γι' αυτό που λες ότι ρίχνεις το επίπεδο επειδή είσαι Ολυμπιακός, τι να σου πω; Άσε τον εγωισμό στην άκρη και προσπάθησε να κάνεις κουβέντα. Όχι να περάσεις αυτό που πιστεύεις.

Αν διαβάσεις από την αρχή για αυτό το πράγμα φωνάζω.Άλλα γράφω και άλλα λένε κάποιοι και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με αερολογίες.Άκου εκεί λέει ''η Νόβα ανάγκασε τον καπετάνιο να μπει στα μπουθ''.Αναρωτιέμαι αν τα άτομα αυτά γνωρίζουν λίγο από ιστορία του ποδοσφαίρου.Γράφω και θα γράφω πάντα αυτό που πιστεύω και όχι αυτό που μου πασάρουν,δεν έχει να κάνει με εγωισμούς.Μπορούσα να έλεγα πολύ απλά ότι είναι στημένα όλα τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού και να τελειώσουμε εκεί την κουβέντα.Δεν το έκανα όμως,είπα αυτό που πίστευα και έριξα την συζήτηση στο level 1 :mrgreen:

Manos wrote: Για τον Καλόπουλο οκ. Το θέμα του είναι ότι δεν ξέρει να σφυράει και ότι έχει κάνει επανειλλημένα λάθη. Δεν κάνει σε καμία περίπτωση για το ντέρμπι και κακώς επιλέχθηκε.

+1000

Manos wrote: Μη μας το παίζεις Μαρινάκης και κάνεις κι εσύ κολοτούμπες. Αυτά δήλωσε ένα τέταρτο μετά τον αγώνα, εκπροσωπόντας τον Ολυμπιακό ως πρόεδρός του:

[youtube:w8dwfo6c]

[/youtube:w8dwfo6c]

Αυτή είναι η επίσημη στάση της ομάδας σου. Ότι "με την διαιτησία ήταν όλα καλά και οι οπαδοί ήτανε άψογοι", από την στιγμή που έχει 4 αντιπροέδρους γύρω του που τον είχανε ενημερώσει για τις αμφισβητούμενες φάσεις και για το ξύλο που έπεσε! Άρα για ποια ανακοίνωση μιλάς? Την ανακοίνωση της Κυριακής? Εκ των υστέρων "κολοτούμπες"? Επειδή βγήκανε οι Ολυμπιακοί στα ραδιόφωνα και κράζανε τον Μαρινάκη και πήγε να τα μπαλώσει?

Δεν το είπα εγώ αλλά ναι η ανακοίνωση της Κυριακής είναι.Αυτό είναι η απάντηση στον Goldstring που είπε:

GoldString wrote: Δεν μπορώ άλλο να βλέπω αυτή την συζήτηση!
Άντε πάει έληξε το θέμα

Και όλα αυτά ενώ είχε βγει η ανακοίνωση.Το γράφει ξεκάθαρα ''Όταν βγαίνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός και με ανακοίνωσή της''.Εκεί απάντησα και όχι με βάση τις δηλώσεις μετά το παιχνίδι τις οποίες τις θεωρώ εποιηκώς αστείες...μην λέμε πάλι τα ίδια.

Manos wrote: ΑΥΤΗ είναι η διοίκησή σου! Κάποτε ο Κόκκαλης έβγαινε και μας έλεγε "Είστε κότες, είστε πελάτες". Τώρα ο Μαρινάκης βγαίνει και λέει σε αντίπαλους ποδοσφαιριστές "Σε γ***σα"! Κι αντί να ντρέπεσε που η διοίκησή σου δίνει το κακό παράδειγμα, μας πλασάρεις την ανακοίνωση που ανέβηκε μετά από 24 ώρες? Τότε θυμήθηκε ξαφνικά να καταδικάσει τα επεισόδια και να πει ότι "το γκολ του Κατσουράνη είναι κανονικό"?

Ο Κόκκαλης για εμένα είναι ο κύριος υπαίτιος που η Ελλάδα έχει χωριστεί σε Ολυμπιακούς και αντιΟλυμπιακούς για λόγους που δεν πρόκειται να γράψω τώρα γιατί θα μακρυγορήσω.

Καλώς η κακώς δικαιώματα έδωσε και ο Σισσέ που βγαίνει μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο κύπελλο και λέει ''Νιώθω ότι με πηδήξανε'' και ακόμα περισσότερα δικαιώματα ο αθλητικός εισαγγελέας που ακόμα αγνοήτε.Τέτοιες δηλώσεις δηλώσεις σαν του Μαρινάκη και του Σισσέ γεννούν βία και γίνονται πρωτοσέλιδα στις ''αντικειμενικές'' και μη εφημερίδες.Ευτυχώς που υπάρχουν άτομα που τις βλέπουν μόνο για να γελάνε αλλά υπάρχουν αρκετοί που φανατίζονται.Γιατί έβαλα την ανακοίνωση το έγραψα πιο πάνω.Όσο για αυτό που λες για το ότι θα έπρεπε να ντρέπομαι για την δοιήκηση να σου πω πως δεν μου καίγεται καρφί.Είπα ότι δεν συμφωνώ και είμαι και εγώ αντίθετως με ότι λακαμία βγήκε και είπε.Ο Ολυμπιακός δεν είναι κανένας Μαρινάκης,κανένας Μιραλάς,κανένας Βαλβέρδε.Ολυμπιακός είναι ιδέα,είναι ο κόσμος του.Γιατί όταν θα φύγει ο Μαρινάκης,ο Μιραλάς,ο Βαλβέρδε και ο κάθε Βαλβέρδε ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να υπάρχει γιατί πολύ απλά είναι υπεράνω όλων.

Manos wrote: Κόκκαλης, Μαρινάκης και ορισμένοι παράγοντες (είτε από ΔΣ είτε Μητρόπουλοι), 15 χρόνια τώρα έχουνε "βρωμίσει" τον Ολυμπιακό. Τα μόνα αγνά πράγματα που απέμειναν είναι το σήμα της ομάδας σας και οι παίκτες που την υπηρετούν. Κατά τα άλλα, όλα αυτά τα χρόνια, τα μισά πρωταθλήματα τα παίρνετε με σφυρίγματα. Κι εμείς κάναμε αλητίες με διαιτησίες όπως το '82 στο ντέρμπι μας και σε μερικές ακόμη περιπτώσεις αλλά όχι σχεδόν κάθε χρόνο, όπως εσείς! Ανακοινώσεις-κολοτούμπα λοιπόν δε χωράνε εδώ πέρα. Δεν το μασάει ο κόσμος το παραμύθι.

Όσο και να προσπαθείς να τα απαξιώσεις δεν μπορείς :wink:

Η σημερινή ανακοίνωση του Μαρινάκη:

[center:w8dwfo6c]Μαρινάκης: «Αναγνωρίζω το λάθος μου»[/center:w8dwfo6c]

Σημαντικό βήμα για την εκτόνωση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί μετά το ντέρμπι των «αιωνίων» έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, με μία ειλικρινή και αντρίκια τοποθέτηση. «Οι δηλώσεις μου ήταν λάθος το οποίο αναγνωρίζω», αναφέρει, ενώ καλεί σε συνάντηση τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση:

«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό δεν κρύφτηκα ποτέ. Στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας, ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή. Ο στόχος μου ήταν και παραμένει διπλός, να επανέλθει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να επιλυθούν προβλήματα που επί δεκαετίες μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν 6 μήνες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, να επιχειρούν κάποιοι να μου χρεώσουν όλα τα κακώς κείμενα.

Το Σάββατο το βράδυ αμέσως μετα την λήξη του αγώνα κατέβηκα στα αποδυτήρια να συγχαρώ την ομάδα μου. Στην συνέχεια έκανα δηλώσεις, οι οποίες έγιναν κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς να έχω ακόμη πλήρη εικόνα, κακώς, για το τι συνέβη μετά την λήξη του αγώνα.

Οι δηλώσεις μου αυτές ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. Όπως έκανα μέχρι τώρα αναλαμβάνω τις ατομικές μου ευθύνες. Καλώ άμεσα τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού σε συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε κοινά σημεία ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, και να προβούμε σε κοινή ανακοίνωση».

sport-fm.gr