- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Ολυμπιακός |
|
6 | 60% |
Ισοπαλία |
|
No votes | 0% |
Παναθηναικός |
|
4 | 40% |
Total number of voters: 2 | |||
Only registered users can participate to this poll |
IloveGames wrote: Αυτό μου μένει να πεις είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Εντάξει δεν έχω να πω τίποτα, αν πιστεύεις ότι πήρατε δίκαια το πρωτάθλημα δεν υπάρχει σωτηρία. Θα μπορούσα να μιλήσω για μεμονωμένα παιχνίδια, άντε εμείς να πηγαίναμε στο -8, εσείς θα πηγαίνατε στο -20 μεγάλε. (πάντα στο περίπου) Ένα ένα τα παιχνίδια...μαζέψατε βαθμούς. Ωστόσο βρίσκω υπερβολικά ανιαρό το να προσπαθήσω να δείξω σε έναν Ολυμπιακό ότι κερδίζετε με σπρωξίματα συνέχεια.
Βαρέθηκα κιόλας αυτήν την συζήτηση...
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Alcatraz wrote:
Οκ. Πες πως μετράει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟ, στην συνέχεια βάζουμε και εμείς ένα που μετράει! Γιατί; Γιατί ο Παντελιτς ναι μεν είναι off-side AΛΛA ΔEN παίρνει μέρος στην φάση ούτε παρεμποδίζει τον Τζόρβα! Από την στιγμή που η μπάλα ΔEN παίρνει πορεία προς τον Παντελιτς αλλά προς το τέρμα το γκολ μετράει κανονικότατα και χωρίς καμία αμφιβολία! Αντιθέτος το 2ο γκολ του ΠΑΟ εγώ θα το ξαναδώ και θα σας πω! Πάντως εάν μετράει τότε είναι ισοπαλία και η διαφορά θα παρέμενε στους 7!rafor wrote: Πραγματικα δεν ηταν offside, ειχε δει χθες ενα βιντεο.Υπηρχε παικτης του Ολυμπιακου μπροστα στη γραμμη που μετα εφυγε απο μπροστα, ενω ηδη ο Καραγκουνης ειχε κανει κινηση.Κανονικοτατο goal ηταν.
eliminator wrote: Οσο για τον τιτλο...Εγω ξερω οτι ΟΣΦΠ εχει παρει 5 αγωνες 1-0 με πεναλτι ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ και εχει ακυρωσει κανονικα πεναλτι των αντιπαλων πολλες φορες.
Λάθος. Δεν εχω πάει ποτε στο γήπεδο! Και δεν είμαι φανατισμένος, αντιδράω όμως έτσι γιατί μου την δίνει κάποιος να μιλάει έτσι για την ομάδα μου και να επιμένει ότι δεν το παίρνουμε δίκαια!TheReaper wrote:
Alcatraz wrote:
Eίναι κενό, γιατί δεν ξέρω με ποιο από τα ποστ σου αρμόζει να σχολιάσω καλύτερα.
Είσαι εντελώς φανατισμένος, ξεπέρασέ το.