Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Συζήτηση για το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκος (19/02/11)

Poll: Ποιος πιστεύετε ότι θα νικήσει στο μεγάλο ντέρμπι; (was ended 2011-02-19 14:08:26)

Ολυμπιακός
6 60%
Ισοπαλία
No votes 0%
Παναθηναικός
4 40%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
20 Feb 2011 12:40 #90045 by lavezzi7

IloveGames wrote: Αυτό μου μένει να πεις είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Εντάξει δεν έχω να πω τίποτα, αν πιστεύεις ότι πήρατε δίκαια το πρωτάθλημα δεν υπάρχει σωτηρία. Θα μπορούσα να μιλήσω για μεμονωμένα παιχνίδια, άντε εμείς να πηγαίναμε στο -8, εσείς θα πηγαίνατε στο -20 μεγάλε. (πάντα στο περίπου) Ένα ένα τα παιχνίδια...μαζέψατε βαθμούς. Ωστόσο βρίσκω υπερβολικά ανιαρό το να προσπαθήσω να δείξω σε έναν Ολυμπιακό ότι κερδίζετε με σπρωξίματα συνέχεια.
Βαρέθηκα κιόλας αυτήν την συζήτηση...

Κλαίωωωω :mrgreen:

Είσαι Θεός! :icon bow:

Τι να πω...συνεχίστε να βρίσκετε δικαιολογίες για τα πρωταθλήματα και μην κοιτάτε να φτιάξετε ομάδα και θα πάτε μπροστά.Πάλι 7ετίες θα έχουμε :cup: .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Feb 2011 12:43 #90047 by rafor
Ρε παιδια τοσα χρονια γινεται το ιδιο και το ιδιο πραγμα.Ηταν ενας αθλιος αγωνας.Δεν μπα να πουν και 200,000 χιλλιαδες Παναθηναικοι ή Ολυμπιακοι οτι ο ΠΑΟ επρεπε να κερδισει, δεν αλλαζει το αποτελεσμα οσο και εαν διαμαρτυρονται ολοι.Αυτο δεν εχετε καταλαβει.Το ματσ εχει ληξει και εσεις το συνεχιζετε.Δικαια ή αδικη νικη , νικησε ο Ολυμπιακος.Σε καθε ματσ γινονται λαθη, αλλα πλεον δεν διορθωνονται.Ας κανει διαμαρτυρια η ΠΑΕ ΠΑΟ για να βρουν το δικιο τους.

More
20 Feb 2011 13:03 #90049 by eliminator

Alcatraz wrote:

rafor wrote: Πραγματικα δεν ηταν offside, ειχε δει χθες ενα βιντεο.Υπηρχε παικτης του Ολυμπιακου μπροστα στη γραμμη που μετα εφυγε απο μπροστα, ενω ηδη ο Καραγκουνης ειχε κανει κινηση.Κανονικοτατο goal ηταν.

Οκ. Πες πως μετράει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟ, στην συνέχεια βάζουμε και εμείς ένα που μετράει! Γιατί; Γιατί ο Παντελιτς ναι μεν είναι off-side AΛΛA ΔEN παίρνει μέρος στην φάση ούτε παρεμποδίζει τον Τζόρβα! Από την στιγμή που η μπάλα ΔEN παίρνει πορεία προς τον Παντελιτς αλλά προς το τέρμα το γκολ μετράει κανονικότατα και χωρίς καμία αμφιβολία! Αντιθέτος το 2ο γκολ του ΠΑΟ εγώ θα το ξαναδώ και θα σας πω! Πάντως εάν μετράει τότε είναι ισοπαλία και η διαφορά θα παρέμενε στους 7!

EPIC FAIL. Ο Παντελιτς συμμετεχει στη φαση και βρισκεται σε θεση οφσαϊντ αρα ειναι οφσαϊντ. Οταν καποιος συμμετεχει στη φαση δεν σημαινει οτι πρεπει να ακουμπησει τη μπαλα ή να της αλλαξει πορεια, μονο και μονο επειδη ηταν εκει θεωρειται οτι συμμετειχε στη φαση, δε το λεω εγω ο νομος του ποδοσφαιρου. Επισης κινηθηκε προς την μπαλα, πηγε να την παρει(ασχετα που δε το καταφερε), για να σου δωσω να καταλαβεις για να μην ηταν οφσαϊντ, επρεπε να μεινει αγαλμα στη θεση που ηταν και οχι να κινηθει προς την μπαλα, τοτε το γκολ θα ηταν κανονικο.
Οσο για τον τιτλο...Εγω ξερω οτι ΟΣΦΠ εχει παρει 5 αγωνες 1-0 με πεναλτι ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ και εχει ακυρωσει κανονικα πεναλτι των αντιπαλων πολλες φορες.

More
20 Feb 2011 13:13 #90050 by lavezzi7

eliminator wrote: Οσο για τον τιτλο...Εγω ξερω οτι ΟΣΦΠ εχει παρει 5 αγωνες 1-0 με πεναλτι ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ και εχει ακυρωσει κανονικα πεναλτι των αντιπαλων πολλες φορες.

Πέρα από το ματς στην Τρίπολη στο οποίο είμασταν πολύ ανώτεροι και δεν χρειαζόμασταν κανένα πέναλτυ για να κερδίσουμε,τα άλλα 4 ποια είναι? :roll:

Κάτι τέτοιο να φανταστώ:

:nrbm1c7e

More
20 Feb 2011 14:13 #90052 by Ιβάν
Ελα νταξει, αμα δεν ξέρεις μπάλα μην μιλάς! Κινήθηκε προς την μπάλα και τα σχετικά! Ασε μας να πούμε! Δες το λίγο ξανά και ελα μήλα μου μετά. Θα μου μάθεις και τους κανόνες τώρα.

Κάθε φορά που παίρνουμε πρωτάθλημα ή κύπελο με διατησία το παίρνουμε, όχι ότι τσούζει, πονάει και δεν σταματάει! Όταν περί χούντας περνατε τα πρωταθλήματα ήταν καθαρά, ή το περσινό το πρωταθλημα σας ήταν καθαρό! Παίρνετε πρωταθλημα μια στο τόσο και μιλάτε και από πάνω!

More
20 Feb 2011 14:26 #90053 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Ρε παιδιά αφού παίρνετε με την διαιτησία τα παιχνίδια γιατί δεν το παραδέχεστε? Είναι γεγονός και οι μόνοι που δεν το παραδέχονται είστε εσείς. Όλοι οι οπαδοί των άλλων ομάδων το υποστηρίζουν. Μήπως όλοι συνεννοηθήκαμε για αυτό? Μάλλον πράγματι έχετε συνέχεια την διαιτησία στο πλευρό σας.
Ας μην ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκετε πάνω από τον Ολυμπιακό στην βαθμολογία της UEFA. Εκεί είναι πραγματικά αντικειμενικοί οι άνθρωποι και αφού δεν σας βοηθάει η διαιτησία δεν παίρνετε αποτελέσματα.
www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2011.html
Παναθηναϊκός 28
Ολυμπιακός 36
Τα λέμε...

More
20 Feb 2011 14:36 #90055 by Ιβάν
Τον 1ο δεν τον χωνεύει ποτέ κανένας! Και για αυτό κάνουν τα πάντα για να τον θάψουν!

More
20 Feb 2011 14:43 #90056 by Aνέστης Αδαμίδης
Alcatraz\n

Eίναι κενό, γιατί δεν ξέρω με ποιο από τα ποστ σου αρμόζει να σχολιάσω καλύτερα.

Είσαι εντελώς φανατισμένος, ξεπέρασέ το.

More
20 Feb 2011 14:53 #90057 by Νικολής Ασημάκης
Κλασικοί Ελληνάρες και οι δυο πλευρές που αντί να δουν τα χάλια τους ασχολούνται με ιστορίες, ο ένας με τη Χούντα και ο άλλος με την Ευρώπη...

More
20 Feb 2011 14:58 #90058 by Ιβάν

TheReaper wrote:

Alcatraz wrote:

Eίναι κενό, γιατί δεν ξέρω με ποιο από τα ποστ σου αρμόζει να σχολιάσω καλύτερα.

Είσαι εντελώς φανατισμένος, ξεπέρασέ το.

Λάθος. Δεν εχω πάει ποτε στο γήπεδο! Και δεν είμαι φανατισμένος, αντιδράω όμως έτσι γιατί μου την δίνει κάποιος να μιλάει έτσι για την ομάδα μου και να επιμένει ότι δεν το παίρνουμε δίκαια!

Τα περισσότερα πρωταθλήματα τα πήραν επί χούντας και μου μιλάνε μετά για καθαρό ματς. Και οποίος παρακολούθησε τον αγώνα κατάλαβε με ποιον ήταν η διαιτησία! Μια χαρά 50-50 ήταν! Πήραμε κόκκινη και λένε ότι η διαιτησία ήταν μαζί μας! Την συμπεριφορά τον παικτών τους δεν την είδαν! Και μετά μιλάνε για κόκκινα γυαλιά!

ΤΣΟΎΖΕΙ, ΠONAEI ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΆΕΙ!