Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Συζήτηση για το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκος (19/02/11)

Poll: Ποιος πιστεύετε ότι θα νικήσει στο μεγάλο ντέρμπι; (was ended 2011-02-19 14:08:26)

Ολυμπιακός
6 60%
Ισοπαλία
No votes 0%
Παναθηναικός
4 40%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
20 Feb 2011 12:03 #90034 by lavezzi7

rocketman wrote: Alcatraz το βίντεο το είδες ή δεν μπορείς να βγάλεις τα κόκκινα γυαλιά?Όταν λέτε τέτοια εκτίθεστε ακόμα περισσότερο!Συγχαριτήρια για ακόμα ένα ......καθαρό πρωτάθλημα!!Κάντε και φιέστα μετά από αυτό...

Θα κάνουμε όπως κάθε χρόνο,άμα θες να δεις πως είναι έλα γιατί θα κάνεις καιρό να ξαναπας :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Feb 2011 12:06 #90035 by Γιάννης Παναγιωτίδης

lavezzi7 wrote:

IloveGames wrote: Υπάρχουν ακόμη Ολυμπιακοί που υποστηρίζουν ότι έπρεπε να κερδίσουν?
Ντροπή. Αναρωτιέμαι τι παράπονα είχαν.
Αυτή είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. οι Ολυμπιακοί καλύτερα να βουλώσουν το στόμα τους γιατί δεν έχουν το δικαίωμα να πουν τίποτα. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΊΠΟΤΑ!

Μπράβο ρε φίλε.Συγγενής του Παπαδόπουλου του δικτάτορα είσαι? :roll:

Έλεος.Είπαμε ότι έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Κατσουράνη και πιθανότατα ο Παναθηναικός θα είχε κερδίσει.Δεν είδα όμως κανέναν όταν ευνοείται η ομάδα του να βγαίνει να λέει τίποτα.Όλους χτες τους έπιασε το παράπονο,μάλλον επειδή έπαιζε ο Ολυμπιακός.Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω δηλαδή.

Το post σου δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Ποιος ο σκοπός που έγραψες δεν κατάλαβα. Απο μεριάς Ολυμπιακού και φυσικά βγήκαν και μάλιστα είπαν ότι έπρεπε να είχαν κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ.
Αυτό με τον Παπαδόπουλο που κολλάει ρε Μεγάλε?

More
20 Feb 2011 12:11 #90036 by lavezzi7

IloveGames wrote:

lavezzi7 wrote:

IloveGames wrote: Υπάρχουν ακόμη Ολυμπιακοί που υποστηρίζουν ότι έπρεπε να κερδίσουν?
Ντροπή. Αναρωτιέμαι τι παράπονα είχαν.
Αυτή είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. οι Ολυμπιακοί καλύτερα να βουλώσουν το στόμα τους γιατί δεν έχουν το δικαίωμα να πουν τίποτα. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΊΠΟΤΑ!

Μπράβο ρε φίλε.Συγγενής του Παπαδόπουλου του δικτάτορα είσαι? :roll:

Έλεος.Είπαμε ότι έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Κατσουράνη και πιθανότατα ο Παναθηναικός θα είχε κερδίσει.Δεν είδα όμως κανέναν όταν ευνοείται η ομάδα του να βγαίνει να λέει τίποτα.Όλους χτες τους έπιασε το παράπονο,μάλλον επειδή έπαιζε ο Ολυμπιακός.Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω δηλαδή.

Το post σου δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Ποιος ο σκοπός που έγραψες δεν κατάλαβα. Απο μεριάς Ολυμπιακού και φυσικά βγήκαν και μάλιστα είπαν ότι έπρεπε να είχαν κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ.
Αυτό με τον Παπαδόπουλο που κολλάει ρε Μεγάλε?

Όταν γράφεις: ''βουλώστε το Ολυμπιακοί και δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε'' τι θες να σου πω? :roll:

Θα μας πεις και πόσο αηδίασες όταν ευνοήται η Πανάθα ή όταν γίνεται αυτό δεν μας ενδιαφέρει η διαιτησία?

More
20 Feb 2011 12:15 #90037 by rocketman

lavezzi7 wrote:

rocketman wrote: Alcatraz το βίντεο το είδες ή δεν μπορείς να βγάλεις τα κόκκινα γυαλιά?Όταν λέτε τέτοια εκτίθεστε ακόμα περισσότερο!Συγχαριτήρια για ακόμα ένα ......καθαρό πρωτάθλημα!!Κάντε και φιέστα μετά από αυτό...

Θα κάνουμε όπως κάθε χρόνο,άμα θες να δεις πως είναι έλα γιατί θα κάνεις καιρό να ξαναπας :P

Τελικά είσαι και εσύ ένα απο τα χιλιάδες γαυράκια που θα είσαι περίφανος αύριο
(όπως λέει και ο Πόλντο)!Εγώ χαίρομαι που μερικοί ομοϊδεάτες σου έχουν κατανοήσει τι έγινε χθες.Για τους υπόλοιπους λυπάμαι που δεν μπορούν να ξυπνήσουν....

More
20 Feb 2011 12:18 #90038 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Και φυσικά με ενδιαφέρει. Αν δεν με ξέρεις μην μιλάς. Πάντα έλεγα κατακρίνω την λάθος διαιτησία. Όταν γράφω το παραπάνω το κάνω γιατί έχω εκνευριστεί με αυτά που γίνονται. Και αναφέρομαι και σε αυτό που μόλις είπες για την διαιτησία. "όταν ευνοήται η Πανάθα ή όταν γίνεται αυτό δεν μας ενδιαφέρει η διαιτησία?" Δεν έχετε το δικαίωμα να λέτε κάτι τέτοιο καθώς σε κάθε παιχνίδι η διαιτησία είναι ένα χέρι βοηθείας για σας. Σε εμάς όχι. Και φυσικά έχουμε κερδίσει με τέτοιο τρόπο ωστόσο για να σας ανταγωνιστούμε δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Πάρε δηλώσεις:
www.sport-fm.gr/article/459845
www.sport-fm.gr/article/459819
κοίτα εδώ: www.sport-fm.gr/article/459822
α και πάρε αυτό:
... r_embedded

τι έχεις να πεις?

More
20 Feb 2011 12:19 #90039 by lavezzi7

rocketman wrote:

lavezzi7 wrote:

Τελικά είσαι και εσύ ένα απο τα χιλιάδες γαυράκια που θα είσαι περίφανος αύριο
(όπως λέει και ο Πόλντο)!Εγώ χαίρομαι που μερικοί ομοϊδεάτες σου έχουν κατανοήσει τι έγινε χθες.Για τους υπόλοιπους λυπάμαι που δεν μπορούν να ξυπνήσουν....

Λυπάμαι και για σένα που δεν κατάλαβες τι έγραψα.Σε παρακαλώ πήγαινε στην προηγούμενη σελίδα και δες το κείμενα μου και θα καταλάβεις αν κοιμάμαι ή όχι... :wink:

Θα αναθεωρήσεις όταν τα δεις.

More
20 Feb 2011 12:23 #90040 by rocketman
Όταν λες ότι θα πας και στην φιέστα για το πιό πέτσινο από όλα τα άλλα βγήκες ''offside''....

More
20 Feb 2011 12:27 #90041 by lavezzi7

IloveGames wrote: Και φυσικά με ενδιαφέρει. Αν δεν με ξέρεις μην μιλάς. Πάντα έλεγα κατακρίνω την λάθος διαιτησία. Όταν γράφω το παραπάνω το κάνω γιατί έχω εκνευριστεί με αυτά που γίνονται. Και αναφέρομαι και σε αυτό που μόλις είπες για την διαιτησία. "όταν ευνοήται η Πανάθα ή όταν γίνεται αυτό δεν μας ενδιαφέρει η διαιτησία?" Δεν έχετε το δικαίωμα να λέτε κάτι τέτοιο καθώς σε κάθε παιχνίδι η διαιτησία είναι ένα χέρι βοηθείας για σας. Σε εμάς όχι. Και φυσικά έχουμε κερδίσει με τέτοιο τρόπο ωστόσο για να σας ανταγωνιστούμε δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Πάρε δηλώσεις:
α και πάρε αυτό:

... r_embedded

τι έχεις να πεις?

Αρχηγέ,δες και εσύ τα post που έκανα πιο πίσω και θα καταλάβεις.'Ολα αυτά τα κατέκρινα και τα θεωρώ απαράδεκτα.Επίσης είπα ότι ο Παναθηναικός θα έπρεπε να κερδίσει.Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το πρωτάθλημα αλλοιώθηκε.Όταν η διαιτησία ήταν δηλαδή με τον Παναθηναικό στους αγώνες με Άρη,Καβάλα,Πανσερραικό και δεν ξέρω και εγώ ποιον άλλον δεν είναι αλλοίωση πρωταθλήματος?Δηλαδή φοράει κόκκινα γυαλιά όποιος λέει ότι το πρωτάθλημα το παίρνει δίκαια ο Ολυμπιακός?Και αναφέρομαι στην συνολική εικόνα του πρωταθλήματος και όχι σε ένα ματς μεμονομένα.Όταν γράφεις ''σε κάθε παιχνίδι η διαιτησία είναι ένα χέρι βοηθείας για σας. Σε εμάς όχι.'' ποιον θα καταλάβει ο αναγνώστης πως έχει γυαλιά?Δηλαδή αυτό που του την σπάει στο όλο θέμα είναι πως ''όλο εσας σας ευνοεί και εμάς μας χαντακώνει και εξαιτίας χάνουμε το πρωτάθλημα''...ε δεν είναι έτσι.

More
20 Feb 2011 12:31 #90042 by lavezzi7

rocketman wrote: Όταν λες ότι θα πας και στην φιέστα για το πιό πέτσινο από όλα τα άλλα βγήκες ''offside''....

Έχεις πετσόμετρο? :lol:

Άντε πάλι,το πρωτάθλημα είναι 30 αγωνιστικές όχι 2.Αν έχουμε ευννοηθεί σε 5 αγώνες έχει και ο Παναθηναικός ευνοηθεί σε άλλους τόσους στο νερό.Ούτε εγώ θέλω την εύνοια της διαιτησίας και πιστεύω πως αυτό που γίνεται είναι υπερβολικό.Βέβαια,φταίνε και μερικοί που δώσανε δικαιώματα.

More
20 Feb 2011 12:37 #90044 by Γιάννης Παναγιωτίδης

lavezzi7 wrote:

IloveGames wrote: Και φυσικά με ενδιαφέρει. Αν δεν με ξέρεις μην μιλάς. Πάντα έλεγα κατακρίνω την λάθος διαιτησία. Όταν γράφω το παραπάνω το κάνω γιατί έχω εκνευριστεί με αυτά που γίνονται. Και αναφέρομαι και σε αυτό που μόλις είπες για την διαιτησία. "όταν ευνοήται η Πανάθα ή όταν γίνεται αυτό δεν μας ενδιαφέρει η διαιτησία?" Δεν έχετε το δικαίωμα να λέτε κάτι τέτοιο καθώς σε κάθε παιχνίδι η διαιτησία είναι ένα χέρι βοηθείας για σας. Σε εμάς όχι. Και φυσικά έχουμε κερδίσει με τέτοιο τρόπο ωστόσο για να σας ανταγωνιστούμε δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Πάρε δηλώσεις:
α και πάρε αυτό:

... r_embedded

τι έχεις να πεις?

Αρχηγέ,δες και εσύ τα post που έκανα πιο πίσω και θα καταλάβεις.'Ολα αυτά τα κατέκρινα και τα θεωρώ απαράδεκτα.Επίσης είπα ότι ο Παναθηναικός θα έπρεπε να κερδίσει.Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το πρωτάθλημα αλλοιώθηκε.Όταν η διαιτησία ήταν δηλαδή με τον Παναθηναικό στους αγώνες με Άρη,Καβάλα,Πανσερραικό και δεν ξέρω και εγώ ποιον άλλον δεν είναι αλλοίωση πρωταθλήματος?Δηλαδή φοράει κόκκινα γυαλιά όποιος λέει ότι το πρωτάθλημα το παίρνει δίκαια ο Ολυμπιακός?Και αναφέρομαι στην συνολική εικόνα του πρωταθλήματος και όχι σε ένα ματς μεμονομένα.Όταν γράφεις ''σε κάθε παιχνίδι η διαιτησία είναι ένα χέρι βοηθείας για σας. Σε εμάς όχι.'' ποιον θα καταλάβει ο αναγνώστης πως έχει γυαλιά?Δηλαδή αυτό που του την σπάει στο όλο θέμα είναι πως ''όλο εσας σας ευνοεί και εμάς μας χαντακώνει και εξαιτίας χάνουμε το πρωτάθλημα''...ε δεν είναι έτσι.

Αυτό μου μένει να πεις είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Εντάξει δεν έχω να πω τίποτα, αν πιστεύεις ότι πήρατε δίκαια το πρωτάθλημα δεν υπάρχει σωτηρία. Θα μπορούσα να μιλήσω για μεμονωμένα παιχνίδια, άντε εμείς να πηγαίναμε στο -8, εσείς θα πηγαίνατε στο -20 μεγάλε. (πάντα στο περίπου) Ένα ένα τα παιχνίδια...μαζέψατε βαθμούς. Ωστόσο βρίσκω υπερβολικά ανιαρό το να προσπαθήσω να δείξω σε έναν Ολυμπιακό ότι κερδίζετε με σπρωξίματα συνέχεια.
Βαρέθηκα κιόλας αυτήν την συζήτηση...