Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Συζήτηση για το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκος (19/02/11)

Poll: Ποιος πιστεύετε ότι θα νικήσει στο μεγάλο ντέρμπι; (was ended 2011-02-19 14:08:26)

Ολυμπιακός
6 60%
Ισοπαλία
No votes 0%
Παναθηναικός
4 40%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
20 Feb 2011 15:16 #90059 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote:

TheReaper wrote:

Alcatraz wrote:

Eίναι κενό, γιατί δεν ξέρω με ποιο από τα ποστ σου αρμόζει να σχολιάσω καλύτερα.

Είσαι εντελώς φανατισμένος, ξεπέρασέ το.

Λάθος. Δεν εχω πάει ποτε στο γήπεδο! Και δεν είμαι φανατισμένος, αντιδράω όμως έτσι γιατί μου την δίνει κάποιος να μιλάει έτσι για την ομάδα μου και να επιμένει ότι δεν το παίρνουμε δίκαια!

Τα περισσότερα πρωταθλήματα τα πήραν επί χούντας και μου μιλάνε μετά για καθαρό ματς. Και οποίος παρακολούθησε τον αγώνα κατάλαβε με ποιον ήταν η διαιτησία! Μια χαρά 50-50 ήταν! Πήραμε κόκκινη και λένε ότι η διαιτησία ήταν μαζί μας! Την συμπεριφορά τον παικτών τους δεν την είδαν! Και μετά μιλάνε για κόκκινα γυαλιά!

ΤΣΟΎΖΕΙ, ΠONAEI ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΆΕΙ!

Μην το πεις ούτε του παπά, φίλε μου. Αν έτσι αντιδρούνε όσοι δεν είναι φανατισμένοι τύφλα να έχουν...κι εγώ δεν ξέρω ποιοι. Το ότι δεν πας στο γήπεδο δε σημαίνει ότι δεν είσαι φανατισμένος. Ο τρόπος που μιλάς το δείχνει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Feb 2011 15:30 #90060 by Ιβάν
Μα ρε Reaper πως να αντιδράσει κανείς αφού γράφουν πράγματα που δεν ισχύουν και θάβουν την ομάδα σου!?

Νικολή, Ουκρανός είμαι όχι Έλληνας!

More
20 Feb 2011 15:59 #90061 by Νικολής Ασημάκης

Alcatraz wrote: Νικολή, Ουκρανός είμαι όχι Έλληνας!

Δεν σε αποτρέπει όμως να είσαι κολλημένος...

More
20 Feb 2011 16:04 #90063 by Μάνος Γρυπάρης

Alcatraz wrote: Οκ. Πες πως μετράει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟ, στην συνέχεια βάζουμε και εμείς ένα που μετράει! Γιατί; Γιατί ο Παντελιτς ναι μεν είναι off-side AΛΛA ΔEN παίρνει μέρος στην φάση ούτε παρεμποδίζει τον Τζόρβα! Από την στιγμή που η μπάλα ΔEN παίρνει πορεία προς τον Παντελιτς αλλά προς το τέρμα το γκολ μετράει κανονικότατα και χωρίς καμία αμφιβολία! Αντιθέτος το 2ο γκολ του ΠΑΟ εγώ θα το ξαναδώ και θα σας πω! Πάντως εάν μετράει τότε είναι ισοπαλία και η διαφορά θα παρέμενε στους 7!

Έχεις κάνει καμιά συμφωνία με τον Θεό και ξέρεις τι θα γινότανε μετά? Άμα είχε μπει το γκολ, τότε η ροή των γεγονότων ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ και δεν θα είχε γίνει η φάση στο '91! Θα γινότανε σέντρα μετά του Ολυμπιακού στο '84 και με το 1-2 υπέρ μας θα γινόντουσαν άλλες φάσεις, όπου κανείς μας δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί. Πιθανότερο σενάριο νίκη ΠΑΟ και διαφορά στο +4.

Για το οφ-σάιντ διάβασε τι γράφει ο Κώστας Καίσαρης που είναι από τους κορυφαίους και πιο αντικειμενικούς δημοσιογράφους. Ο Πάντελιτς ήταν οφ-σάιντ, ανάμεσα στη μπάλα και τον Τζόρβα. Έκλεινε το οπτικό πεδίο του και επηρέαζε την φάση. Θα μου μάθεις και κανονισμούς διαιτησίας τώρα? Αστο, γιατί τους είχα δώσει στις εξετάσεις για το δίπλωμα προπονητή της ΕΠΟ και τους έχω και φρέσκους.

Alcatraz wrote: Παμε στο άλλο τώρα. Η κόκκινη του Τοροσιδη ήταν ανύπαρκτη!

Διαβάζεις τι γράφω πιο πάνω? Έχεις ακούσει καθόλου ραδιόφωνα σήμερα? ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ βγήκε η κόκκινη στο '94! Ο σκοπός ήταν να μη χάσει ο Ολυμπιακός. Με το 2-1 και γκολ να έτρωγε στο +7 το έπαιρνε άνετα το πρωτάθλημα.

Alcatraz wrote: Και πάμε τώρα στην κατοχή. Τι λε ρε Μάνο το μονότερμα σχεδόν όλου του πρώτου ημιχρόνου σας άρεσε; Και δεν ήταν 30' αλλά γύρω στα 40', γιατί ούτε μας πολυπιεζατε αλλά και ολοκληρωμένες φάσεις μόνο 2 είχατε (άντε 3 το πολυ)! Πάμε στο δεύτερο ημίχρονο τώρα. Σιγά μην είχατε και 70 % κατοχή. Πλάκα μου κάνεις τώρα. Ως την ισοφάριση σας πιεζαμε και δημιουργούσαμε μια χαρά φάσεις. Πέντε λεπτά μετά το γκολ αρχίζατε και ανεβενατε. Δηλαδή από το 60 έως το 80 είχατε υπεροχή, από το 80+ έως το τέλος εμείς κυριαρχούσαμε και πάλι!

Διάβασε να ξεστραβωθείς γιατί τα λεπτά όπως τα γράφεις, τα κλέβεις σαν τα παιδάκια στο δημοτικό που κλέβουνε τα γκολ στο μέτρημα των γκολ στο δίτερμα:
5' Ο Βύντρα με μία ωραία προσπάθεια έφυγε μπροστά και έκανε την σέντρα με τον Πάρντο να βγαίνει και να μπλοκάρει
7' Ο Ιμπαγάσα το εκτέλεσε, ο Μέλμπεργκ έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ
15' Πρώτη μεγάλη στιγμή στο ντέρμπι, με τον Καντέ αρχικά να κόβει εντυπωσιακά τον Τζιμπούρ και στην συνέχεια ο Μιραλάς να πιάνει το σουτ και να στέλνει την μπάλα άουτ
20' ΓΚΟΛ Ο Ιμπαγάσα αντί να εκτελέσει το φάουλ βρήκε εξαιρετικά τον Μιραλάς, με τον Βέλγο να πιάνει το σουτ και να κάνει το 1-0
28' Ο Βύντρα έκανε την σέντρα και ο Σισέ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα χέρια του Πάρντο, στην πρώτη προσπάθεια του Παναθηναϊκού μετά το 1-0
38' Καλή προσπάθεια για τους «πράσινους», με τον Βύντρα να κάνει την σέντρα, τον Κατσουράνη να πιάνει την κεφαλιά, στέλνοντας όμως την μπάλα στα χέρια του Πάρντο
41' Ο Νίνης φεύγει σε καλή θέση προς την εστία του Πάρντο κι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τον ανατρέπει έξω από την περιοχή πάνω στην διεκδίκηση. Ο Καλόπουλος όμως δεν βλέπει το σπρώξιμο και δίνει φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού
45' Οι παίκτες του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκαν πάλι έντονα για μια φάση στην οποία ο Τοροσίδης φαίνεται να βρίσκει την μπάλα με τον χέρι, με τον Καλόπουλο να σφυρίζει φάουλ του Νίνη στον Τοροσίδη
45+ Ο Καραγκούνης ελίχθηκε έπιασε το σουτ, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
45+ Ο Κατσουράνης προατιμά να πιάσει το δυνατό σουτ, παρά να πασάρει για τον Σισέ στέλνοντας την μπάλα άουτ

================ΛΗΞΗ 1ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ=================
Εδώ με το καλημέρα ο Παναθηναϊκός πιέζει κι έχει την κατοχή. Φάσεις:
51' Ο Νίνης έπιασε το σουτ από μακριά στέλνοντας την μπάλα άουτ
53' Πολύ καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό με τον Νίνη να βρίσκει τον Σισέ και τον Γάλλο με σουτ να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ
58' ΓΚΟΛ Ο Λέτο εκτέλεσε φάουλ από τα πλάγια ο Πάρντο μπερδεύτηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του με τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει σε 1-1.
63' Ο Ολυμπιακός απείλησε για ρπώτη φορά στην επανάληψη με τον Ριέρα να πιάνει το δυνατό σουτ και τον Τζόρβα να διώχνει με τις γροθιές
68' Πολύ καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό με τον Λέτο να βρίσκει τον Σισέ και τον Πάρντο να πέφτει στα πόδια του και να μπλοκάρει
72' Ο Λέτο με εντυπωσιακή προσπάθεια έκανε την σέντρα στον Σισέ ο οποίος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι μετά από παρέμβαση του Πάρντο
80' Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Τζιμπούρ να κάνει την προσπάθεια και τον Σαριέγκι με μια εξαιρετική προβολή να του παίρνει την μπουκιά μέσα από το στόμα
82' ΓΚΟΛ ΑΚΥΡΩΘΕΝ Ο Παναθηναϊκός με τον Κατσουράνη στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και τον βοηθό να δείχνει οφσάιντ.Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το ριπλέι ο Κατσουράνης ήταν σε κανονικότατη θέση με τους «πράσινους» να διαμρτύρονται δικαίως
91' ΓΚΟΛ Ο Τζιμπούρ με προβολή από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1 και δίνοντας ουσιαστικά τη νίκη στον Ολυμπιακό

Alcatraz wrote: Οπότε δεν θέλω να ακούω βλακίες ότι η διαιτησία ήταν μαζί μαζί και άλλα πολλά. Ναι μεν ήταν απαράδεκτη αλλά ως εκεί!

Μέχρι και το βίντεο σου δείξαμε, τι άλλο θέλεις να δεις για να πειστείς? Στα 15-16 σου χρόνια έχεις δει πολλές διαιτησίες για να κρίνεις? Γιατί στα 27 μου χρόνια είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που βλέπω σε έναν αγώνα:
- Να μην δίνονται 3 κίτρινες κάρτες σε 1 ημίχρονο
- Να μην δίνεται πέναλτι σε ξεκάθαρο χέρι
- Να δίνεται ανάποδο φάουλ έξω απ' την περιοχή σε ξεκάθαρο σπρώξιμο Αβραάμ στον Νίνη (ΔΕΝ υπάρχει στο βίντεο)
- ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΓΚΟΛ ΩΣ ΟΦ-ΣΑΙΝΤ ΜΕ 3 ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ!
- Να μετράει γκολ-οφ-σάιντ από παίκτη που όχι μόνο ήταν οφ-σάιντ αλλά με βάση τον κανονισμό διαιτησίας επηρέαζε άμεσα την φάση καθώς στεκόταν μπροστά στο οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα.

Κι όλα αυτά το ξαναλέω: Σε ΕΝΑΝ αγώνα! Ναι μεν η διαιτησία του 1ου αγώνα στο ΟΑΚΑ ήταν υπέρ μας, αλλά τότε δεν δόθηκε 2 φορές κίτρινη στον Βύντρα + δόθηκε άδικα κόκκινη στη φάση του πέναλτι. Εδώ μιλάμε για 8 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ λάθος σφυριγμάτων + τα ανάποδα φάουλ που είναι...πταίσματα. Ο Καλόπουλος πρέπει ήδη να είναι σε παραλία της Χαβάης και να πίνει το Mojito του.

lavezzi7 wrote: Ναι οι οπαδοί του Παναθηναικού είχαν αγνές προθέσεις όταν είχαν ανοίξει το κεφάλι του Σφιαρόπουλου,όταν πλακώσανε τον Ευθυμιάδη,όταν δείρανε τους πολίστες του Ολυμπιακού.Ποτέ δεν κάνουν τίποτα.Ας σταματήσει αυτό το παραμυθάκι γιατί όποιοι τα γράφουν εκτείθονται.Σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ της συμπεριφορές του οπαδών-κάφρων του Ολυμπιακού αλλά να συγκαλύπτεις τους κάφρους τους δικούς σου γίνεσαι εφάμιλος του Μαρινάκη.

Σου έγραψα κάτι πριν. Στο αθλημα που λεγεται ποδόσφαιρο, πες μου ονόματα παικτών του Ολυμπιακού που χτυπήθηκαν από οπαδούς του Παναθηναϊκού! Ο Ευθυμιάδης έφαγε ξύλο (κι έπρεπε να πάνε φυλακή και αυτοί που τον έδειραν και οι δικοί σας χθες!) γιατί σφύριζε ότι ήθελε εκείνη την ημέρα. Όμως, τόσο στη Ριζούπολη όσο και χθες, οι δικοί σας μπήκανε μέσα και πλακώσανε παίκτες του Παναθηναϊκού γιατί έτσι γουστάρανε. Για να "γλεντήσουν την νίκη τους"! Κατάλαβες τώρα ποιοι είναι οι τραμπούκοι της υπόθεσης και γιατί έχουν ξεσηκωθεί όλοι από χθες στα ραδιόφωνα?

Εκτός αυτού κατ' επανάληψη οπαδοί του Ολυμπιακού τα έχουν σπάσει χωρίς λόγο . Το '88 στο 1-1 θεωρήσατε ότι σας αδικούσανε κι αρχίσατε να ξηλώνετε καρέκλες από το ΟΑΚΑ. Το 90 ήταν η επίθεση του Σαλιαρέλη (τότε προέδρου σας) σε οπερατέρ. Μου θύμισε την αντίστοιχη που έκανε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης στον Άγγελο Στυλιάδη του Σεντρα. Όσο για το 1995, επειδή το θυμάμαι καλά, ο χασογκόλης Αλεξανδρής είχε χάσει πέναλτι 5 λεπτά πριν την λήξη και ξαφνικά οι δικοί σας έκαναν ντου στον διαιτητή (Νικάκης τότε). Κι όταν έληξε το ματς έπεσε το ξύλο της αρκούδας. Εκείνη την ημέρα παίχτηκαν καταστάσεις-ροκ, πραγματικά χωρίς να φταίει κανένας.

Τι θέλω να πω? Ότι οι οπαδοί όλων των ομάδων όταν επιτίθενται έχουν προκληθεί. Οι δικοί σας όμως, επιτίθενται γιατί έτσι γουστάρουν. Γιατί "ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει επειδή έχει τους περισσότερους οπαδούς κι επειδη έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα". Βρέξει-χιονίσει βλέπουμε τα ίδια. Και το μόνο σου άλλοθι είναι ότι επειδή είστε περισσότεροι οπαδοί, αντίστοιχα θα βρεθούν και περισσότεροι μαλάκες. Παράδειγμα: Στα Γιάννενα πριν ένα μήνα στο Γιάννενα-ΟΦΗ μπήκε ένας οπαδός μέσα να χτυπήσει τον Βεζυρίδη. Αν ήταν αγώνας Ολυμπιακός-ΟΦΗ στον Καραϊσκάκη, τον συγκεκριμένο τραμπούκο ίσως θα τον είχαν ακολουθήσει άλλοι 20-30. Αριθμητικά πάει το πράγμα. Αλλά το ότι έχεις μεγαλύτερο κόσμο δεν σου επιτρέπει να τα κάνεις όλα μπ****λο. Μόνο αν γίνει η σωματική βλάβη εντός γηπέδου κακούργημα και αρχίσουν να πέφτουν 5-10χρονες φυλακίσεις, τότε θα κάνουν όλοι τις παναγίες.

Alcatraz wrote: Λάθος. Δεν εχω πάει ποτε στο γήπεδο! Και δεν είμαι φανατισμένος, αντιδράω όμως έτσι γιατί μου την δίνει κάποιος να μιλάει έτσι για την ομάδα μου και να επιμένει ότι δεν το παίρνουμε δίκαια!

Το λέει όλο το forum ήδη ότι είσαι φανατισμένος. Συμφωνώ κι εγώ.
- Πήγαινε και μία φορά στη ζωή σου γήπεδο να δεις μία φάση από κοντά.
- Άνοιξε τα ραδιόφωνα να δεις τι λένε από χθες οι Ολυμπιακοί που οι ίδιοι καταδικάζουν διαιτησία, ξυλοκόπημα και Μαρινάκη.
- Στην τελική δες προσεκτικά το βίντεο και μέτρα τις φάσεις (μαζί με όσες δεν δείχνει είναι γύρω στις 10).

Alcatraz wrote: Κάθε φορά που παίρνουμε πρωτάθλημα ή κύπελο με διατησία το παίρνουμε, όχι ότι τσούζει, πονάει και δεν σταματάει! Όταν περί χούντας περνατε τα πρωταθλήματα ήταν καθαρά, ή το περσινό το πρωταθλημα σας ήταν καθαρό! Παίρνετε πρωταθλημα μια στο τόσο και μιλάτε και από πάνω!

Άκου να δεις, την δεκαετία του '70 επειδή δε ζούσες και δεν έχεις ιδέα τι είχε γίνει, έπρεπε να ξέρεις και το εξής. Ότι η χούντα είχε δώσει στην ομάδα σας χρήματα κι είχατε πάρει κι εσείς ένα πρωτάθλημα. Αλλά όπως και να 'χει, έχουμε 2011! Αυτή την καραμέλα που την άκουσες πριν λίγα χρόνια όταν ήρθες Ελλάδα, μην την πιπιλάς εδώ πέρα. Πήγαινε σε κανένα οπαδικό forum να την πεις να σε πιστέψουν. Εδώ το topic λέει "Συζήτηση για το ντέρμπι".

Καταγγελία προς ΕΡΤ
Τα παράπονά σας για την χθεσινή μετάδοση, όπου οι δημοσιογράφοι κάνουν ότι...δεν είδαν τίποτα, μπορείτε να την κάνετε στη διεύθυνση keep@ert.gr. Μην τους αφήσετε σε ησυχία!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Feb 2011 16:06 #90064 by rocketman
Alcatraz είσαι πάρα πολύ φανατισμένος!Μαγκιά δεν είναι να το παίζεις αφανάτιστος μαγκιά είναι να παραδέχεσαι αυτό που είσαι!Ακόμα και αν ντρέπεσαι που είσαι Ολυμπιακός :P

More
20 Feb 2011 16:37 #90066 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote: Μα ρε Reaper πως να αντιδράσει κανείς αφού γράφουν πράγματα που δεν ισχύουν και θάβουν την ομάδα σου!?

Γιατί, σε ταΐζει η ομάδα σου και τσατίστηκες που την προσέβαλε κάποιος; Και στο κάτω-κάτω της γραφής, όλοι εδώ προσπαθούν να κάνουν μία συζήτηση σε ήπιους τόνους. Αυτοί που ξαφνικά άρχισαν να φωνάζουν είστε εσύ, ο rocketman και πάει να το χάσει και ο ILoveGames. Οπότε κατεβάστε τους τόνους, γιατί ούτε παίκτες είστε των ομάδων, ούτε λεφτά παίρνετε από αυτές. Αντίθετα τις πληρώνετε κιόλας με όλα τα εισιτήρια και τα merchandise που αγοράζετε, έτσι ώστε αυτές να μπορούν να δημιουργούν σκάνδαλα, είτε αυτά είναι με πληρωμένους διαιτητές που σφυρίζουν σε γκόμενες στην εξέδρα αλλά επειδή σταματάει το παιχνίδι δίνουν ένα φάουλ, είτε είναι παίκτες οι οποίοι πληρώνονται για να μην αποδώσουν καλά είτε ο,τιδήποτε σκάνδαλο είναι αυτό. Εδώ λέμε για έναν αγώνα, ο οποίος καλώς-κακώς είχε λανθασμένη διαιτησία(όχι πως τον είδα, από τα συμφραζόμενα). Το να εκνευρίζεσαι επειδή κάποιος είπε ότι ο Ολυμπιακός ή ο κάθε Ολυμπιακός κάνει μαλακίες και μετά δεν τις παραδέχεται, είναι χαζό από μέρους σου.

Και επειδή είδα και το βίντεο με τις δηλώσεις Μαρινάκη έχω την εξής ερώτηση: μήπως έχει καμιά συγγένεια με τον Κόκκαλη;

More
20 Feb 2011 16:38 #90067 by lavezzi7

Manos wrote: Σου έγραψα κάτι πριν. Στο αθλημα που λεγεται ποδόσφαιρο, πες μου ονόματα παικτών του Ολυμπιακού που χτυπήθηκαν από οπαδούς του Παναθηναϊκού! Ο Ευθυμιάδης έφαγε ξύλο (κι έπρεπε να πάνε φυλακή και αυτοί που τον έδειραν και οι δικοί σας χθες!) γιατί σφύριζε ότι ήθελε εκείνη την ημέρα. Όμως, τόσο στη Ριζούπολη όσο και χθες, οι δικοί σας μπήκανε μέσα και πλακώσανε παίκτες του Παναθηναϊκού γιατί έτσι γουστάρανε. Για να "γλεντήσουν την νίκη τους"! Κατάλαβες τώρα ποιοι είναι οι τραμπούκοι της υπόθεσης και γιατί έχουν ξεσηκωθεί όλοι από χθες στα ραδιόφωνα?

Ωραία στο άθλημα ποδόσφαιρο δεν έχει γίνει τίποτα με παίκτες του Ολυμπιακού ενώ σε άλλα έχουν γίνει...αυτή τη συζήτηση θα κάνουμε τώρα? :roll:

Εγώ από αυτά που άκουγα χτες κατάλαβα πως το πρωτάθλημα αλλοιώθηκε και θα το ξαναπώ να το καταλάβουν και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα πως δεν γουστάρω να κερδίζω έτσι ούτε και να αμαυρώνεται ένα πρωτάθλημα που ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει δίκαια.Δεν χρειαζόταν αυτή η νίκη,καλύτερα να χάναμε χτες παρά αυτό που γίνεται.

More
20 Feb 2011 18:19 #90068 by Μάνος Γρυπάρης

Κάλυπτα και εγώ τον Κατσουράνη
Μυθική Σελίδα στο Facebook. Την πέτυχα στα 24 μέλη όταν έκανε Join ένας φίλος. Την postαρα στο Wall μου και φαντάζομαι βοήθησα στην προώθησή της. Τώρα έχει πάνω από 5000 μέλη τα οποία αυξάνονται ραγδαία. Έτσι για να το δούμε και λίγο...χιουμοριστικά το πράγμα.

«Πράσινο» συλλαλητήριο στην ΕΡΤ
O τρόπος μετάδοσης του σαββατιάτικου ντέρμπι από τη ΝΕΤ είναι η αιτία για το ειρηνικό συλλαλητήριο που οργανώνουν απόψε το βράδυ στις 11μ.μ. οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ραδιομέγαρο! Τα ΜΑΤ έκαναν την εμφάνισή τους στην Αγία Παρασκευή!

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» αποφάσισαν να βρίσκονται έξω από την ΕΡΤ τη στιγμή που θα αρχίζει η «Αθλητική Κυριακή», προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την τηλεοπτική κάλυψη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το πρωί της Κυριακής υπάρχει κάλεσμα μέσω διαδικτύου και sms και αναμένεται μεγάλη παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά το κάλεσμα για το συλλαλητήριο έχει ως εξής: «Σήμερα το βράδυ, την ώρα της μετάδοσης της "Αθλητικής Κυριακής", δηλαδή στις 11 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση όλων των οπαδών του Παναθηναϊκού, οργανωμένων και μη, έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στη Λεωφόρο Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή για να διαμαρτυρηθούμε για τη χθεσινή αναίσχυντη κλοπή και για τη στάση του "κράτους" και της ΝΕΤ (Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση) απέναντι στα αίσχη που διαπράττει συστηματικά o Ολυμπιακός με την ανοχή και συνενοχή όλων των "θεσμών" και "οργάνων"!

Από τις 10 και μετά ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΕΙΡΗΝΙΚΑ! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13».

Μέτρα ασφαλείας!

Αμέσως, με το που κυκλοφόρησε η ανακοίνωση οι άνθρωποι της κρατικής τηλεόρασης για να αποφύγουν τα χειρότερα, μιας και εκείνη τη στιγμή θα είναι στον... αέρα και η «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ», πήραν τα μέτρα τους, καθώς ήδη από το απόγευμα έξω από τον χώρο του ραδιομεγάρου βρίσκονται διμοιρίες των ΜΑΤ.

Gazzetta.gr

Βασικά, σήμερα στις 23:00 στην Αθλητική Κυριακή θα έχει τρελό show! Αν δεν αναλύσουν ξεκάθαρα όλες τις φάσεις, τουλάχιστον για να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους, κάτι μου λέει ότι η εκπομπή θα γίνει με παρουσιαστές την Θύρα 13 (κάτι που απεύχομαι)! Όχι τίποτα άλλο, τον Τσουκαλά τον ξέρουμε, να μη μάθουμε και τους δικούς μας? :lol:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
More
20 Feb 2011 18:54 #90070 by lavezzi7
Τρομερή ιδέα του φίλτατου Παναθηναικού να φτιάξει αυτή τη σελίδα...του αφιερώνω το παρακάτω άσμα:

[youtube:29n4o9pg]
[/youtube:29n4o9pg]

Συλλαλητήριο πάλι ε? :lol:

Για την nova που είναι μέσα στην αντικειμενικότητα δεν μιλάει κανείς όμως.