Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Ολυμπιακός |
|
6 | 60% |
Ισοπαλία |
|
No votes | 0% |
Παναθηναικός |
|
4 | 40% |
Total number of voters: 2 | |||
Only registered users can participate to this poll |
Alcatraz wrote:
Λάθος. Δεν εχω πάει ποτε στο γήπεδο! Και δεν είμαι φανατισμένος, αντιδράω όμως έτσι γιατί μου την δίνει κάποιος να μιλάει έτσι για την ομάδα μου και να επιμένει ότι δεν το παίρνουμε δίκαια!TheReaper wrote:
Alcatraz wrote:
Eίναι κενό, γιατί δεν ξέρω με ποιο από τα ποστ σου αρμόζει να σχολιάσω καλύτερα.
Είσαι εντελώς φανατισμένος, ξεπέρασέ το.
Τα περισσότερα πρωταθλήματα τα πήραν επί χούντας και μου μιλάνε μετά για καθαρό ματς. Και οποίος παρακολούθησε τον αγώνα κατάλαβε με ποιον ήταν η διαιτησία! Μια χαρά 50-50 ήταν! Πήραμε κόκκινη και λένε ότι η διαιτησία ήταν μαζί μας! Την συμπεριφορά τον παικτών τους δεν την είδαν! Και μετά μιλάνε για κόκκινα γυαλιά!
ΤΣΟΎΖΕΙ, ΠONAEI ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΆΕΙ!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Alcatraz wrote: Νικολή, Ουκρανός είμαι όχι Έλληνας!
Έχεις κάνει καμιά συμφωνία με τον Θεό και ξέρεις τι θα γινότανε μετά? Άμα είχε μπει το γκολ, τότε η ροή των γεγονότων ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ και δεν θα είχε γίνει η φάση στο '91! Θα γινότανε σέντρα μετά του Ολυμπιακού στο '84 και με το 1-2 υπέρ μας θα γινόντουσαν άλλες φάσεις, όπου κανείς μας δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί. Πιθανότερο σενάριο νίκη ΠΑΟ και διαφορά στο +4.Alcatraz wrote: Οκ. Πες πως μετράει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟ, στην συνέχεια βάζουμε και εμείς ένα που μετράει! Γιατί; Γιατί ο Παντελιτς ναι μεν είναι off-side AΛΛA ΔEN παίρνει μέρος στην φάση ούτε παρεμποδίζει τον Τζόρβα! Από την στιγμή που η μπάλα ΔEN παίρνει πορεία προς τον Παντελιτς αλλά προς το τέρμα το γκολ μετράει κανονικότατα και χωρίς καμία αμφιβολία! Αντιθέτος το 2ο γκολ του ΠΑΟ εγώ θα το ξαναδώ και θα σας πω! Πάντως εάν μετράει τότε είναι ισοπαλία και η διαφορά θα παρέμενε στους 7!
Διαβάζεις τι γράφω πιο πάνω? Έχεις ακούσει καθόλου ραδιόφωνα σήμερα? ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ βγήκε η κόκκινη στο '94! Ο σκοπός ήταν να μη χάσει ο Ολυμπιακός. Με το 2-1 και γκολ να έτρωγε στο +7 το έπαιρνε άνετα το πρωτάθλημα.Alcatraz wrote: Παμε στο άλλο τώρα. Η κόκκινη του Τοροσιδη ήταν ανύπαρκτη!
Διάβασε να ξεστραβωθείς γιατί τα λεπτά όπως τα γράφεις, τα κλέβεις σαν τα παιδάκια στο δημοτικό που κλέβουνε τα γκολ στο μέτρημα των γκολ στο δίτερμα:Alcatraz wrote: Και πάμε τώρα στην κατοχή. Τι λε ρε Μάνο το μονότερμα σχεδόν όλου του πρώτου ημιχρόνου σας άρεσε; Και δεν ήταν 30' αλλά γύρω στα 40', γιατί ούτε μας πολυπιεζατε αλλά και ολοκληρωμένες φάσεις μόνο 2 είχατε (άντε 3 το πολυ)! Πάμε στο δεύτερο ημίχρονο τώρα. Σιγά μην είχατε και 70 % κατοχή. Πλάκα μου κάνεις τώρα. Ως την ισοφάριση σας πιεζαμε και δημιουργούσαμε μια χαρά φάσεις. Πέντε λεπτά μετά το γκολ αρχίζατε και ανεβενατε. Δηλαδή από το 60 έως το 80 είχατε υπεροχή, από το 80+ έως το τέλος εμείς κυριαρχούσαμε και πάλι!
Μέχρι και το βίντεο σου δείξαμε, τι άλλο θέλεις να δεις για να πειστείς? Στα 15-16 σου χρόνια έχεις δει πολλές διαιτησίες για να κρίνεις? Γιατί στα 27 μου χρόνια είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που βλέπω σε έναν αγώνα:Alcatraz wrote: Οπότε δεν θέλω να ακούω βλακίες ότι η διαιτησία ήταν μαζί μαζί και άλλα πολλά. Ναι μεν ήταν απαράδεκτη αλλά ως εκεί!
Σου έγραψα κάτι πριν. Στο αθλημα που λεγεται ποδόσφαιρο, πες μου ονόματα παικτών του Ολυμπιακού που χτυπήθηκαν από οπαδούς του Παναθηναϊκού! Ο Ευθυμιάδης έφαγε ξύλο (κι έπρεπε να πάνε φυλακή και αυτοί που τον έδειραν και οι δικοί σας χθες!) γιατί σφύριζε ότι ήθελε εκείνη την ημέρα. Όμως, τόσο στη Ριζούπολη όσο και χθες, οι δικοί σας μπήκανε μέσα και πλακώσανε παίκτες του Παναθηναϊκού γιατί έτσι γουστάρανε. Για να "γλεντήσουν την νίκη τους"! Κατάλαβες τώρα ποιοι είναι οι τραμπούκοι της υπόθεσης και γιατί έχουν ξεσηκωθεί όλοι από χθες στα ραδιόφωνα?lavezzi7 wrote: Ναι οι οπαδοί του Παναθηναικού είχαν αγνές προθέσεις όταν είχαν ανοίξει το κεφάλι του Σφιαρόπουλου,όταν πλακώσανε τον Ευθυμιάδη,όταν δείρανε τους πολίστες του Ολυμπιακού.Ποτέ δεν κάνουν τίποτα.Ας σταματήσει αυτό το παραμυθάκι γιατί όποιοι τα γράφουν εκτείθονται.Σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ της συμπεριφορές του οπαδών-κάφρων του Ολυμπιακού αλλά να συγκαλύπτεις τους κάφρους τους δικούς σου γίνεσαι εφάμιλος του Μαρινάκη.
Το λέει όλο το forum ήδη ότι είσαι φανατισμένος. Συμφωνώ κι εγώ.Alcatraz wrote: Λάθος. Δεν εχω πάει ποτε στο γήπεδο! Και δεν είμαι φανατισμένος, αντιδράω όμως έτσι γιατί μου την δίνει κάποιος να μιλάει έτσι για την ομάδα μου και να επιμένει ότι δεν το παίρνουμε δίκαια!
Άκου να δεις, την δεκαετία του '70 επειδή δε ζούσες και δεν έχεις ιδέα τι είχε γίνει, έπρεπε να ξέρεις και το εξής. Ότι η χούντα είχε δώσει στην ομάδα σας χρήματα κι είχατε πάρει κι εσείς ένα πρωτάθλημα. Αλλά όπως και να 'χει, έχουμε 2011! Αυτή την καραμέλα που την άκουσες πριν λίγα χρόνια όταν ήρθες Ελλάδα, μην την πιπιλάς εδώ πέρα. Πήγαινε σε κανένα οπαδικό forum να την πεις να σε πιστέψουν. Εδώ το topic λέει "Συζήτηση για το ντέρμπι".Alcatraz wrote: Κάθε φορά που παίρνουμε πρωτάθλημα ή κύπελο με διατησία το παίρνουμε, όχι ότι τσούζει, πονάει και δεν σταματάει! Όταν περί χούντας περνατε τα πρωταθλήματα ήταν καθαρά, ή το περσινό το πρωταθλημα σας ήταν καθαρό! Παίρνετε πρωταθλημα μια στο τόσο και μιλάτε και από πάνω!
Alcatraz wrote: Μα ρε Reaper πως να αντιδράσει κανείς αφού γράφουν πράγματα που δεν ισχύουν και θάβουν την ομάδα σου!?
Manos wrote: Σου έγραψα κάτι πριν. Στο αθλημα που λεγεται ποδόσφαιρο, πες μου ονόματα παικτών του Ολυμπιακού που χτυπήθηκαν από οπαδούς του Παναθηναϊκού! Ο Ευθυμιάδης έφαγε ξύλο (κι έπρεπε να πάνε φυλακή και αυτοί που τον έδειραν και οι δικοί σας χθες!) γιατί σφύριζε ότι ήθελε εκείνη την ημέρα. Όμως, τόσο στη Ριζούπολη όσο και χθες, οι δικοί σας μπήκανε μέσα και πλακώσανε παίκτες του Παναθηναϊκού γιατί έτσι γουστάρανε. Για να "γλεντήσουν την νίκη τους"! Κατάλαβες τώρα ποιοι είναι οι τραμπούκοι της υπόθεσης και γιατί έχουν ξεσηκωθεί όλοι από χθες στα ραδιόφωνα?