Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Συζήτηση για το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκος (19/02/11)

Poll: Ποιος πιστεύετε ότι θα νικήσει στο μεγάλο ντέρμπι; (was ended 2011-02-19 14:08:26)

Ολυμπιακός
6 60%
Ισοπαλία
No votes 0%
Παναθηναικός
4 40%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
20 Feb 2011 09:44 #90021 by eliminator
Ο ΠΑΟ αξιζε τη νικη μη λεμε χαζομαρες. Επαιξε καλυτερα και δικαιως επρεπε να κερδισει. Εχω δει παρα πολλες ομαδες απο κοντα στο γηπεδο, δυνατοτερη μεταξυ ολων ο ΠΑΟ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Feb 2011 10:05 #90023 by rafor
@Eliminator, το ποδοσφαιρο το εχουν φτιαξει ετσι, ωστε να μην μπορεις ουτε να δεις βιντεο, ουτε να κανεις αρση της αποφασης σου.Μην νομιζετε οτι οι διαιτητες δεν ειναι εγκλωβισμενοι σε καποιους ανοητους κανονισμους.

More
20 Feb 2011 10:07 - 20 Feb 2011 10:18 #90025 by rocketman
Το βίντεο της σφαγής!!![youtube:2o9n6qm3]
[/youtube:2o9n6qm3]
Last edit: 20 Feb 2011 10:18 by rocketman.

More
20 Feb 2011 10:13 #90026 by rafor
Πραγματικα δεν ηταν offside, ειχε δει χθες ενα βιντεο.Υπηρχε παικτης του Ολυμπιακου μπροστα στη γραμμη που μετα εφυγε απο μπροστα, ενω ηδη ο Καραγκουνης ειχε κανει κινηση.Κανονικοτατο goal ηταν.

More
20 Feb 2011 11:32 #90027 by Ιβάν

rafor wrote: Πραγματικα δεν ηταν offside, ειχε δει χθες ενα βιντεο.Υπηρχε παικτης του Ολυμπιακου μπροστα στη γραμμη που μετα εφυγε απο μπροστα, ενω ηδη ο Καραγκουνης ειχε κανει κινηση.Κανονικοτατο goal ηταν.

Οκ. Πες πως μετράει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟ, στην συνέχεια βάζουμε και εμείς ένα που μετράει! Γιατί; Γιατί ο Παντελιτς ναι μεν είναι off-side AΛΛA ΔEN παίρνει μέρος στην φάση ούτε παρεμποδίζει τον Τζόρβα! Από την στιγμή που η μπάλα ΔEN παίρνει πορεία προς τον Παντελιτς αλλά προς το τέρμα το γκολ μετράει κανονικότατα και χωρίς καμία αμφιβολία! Αντιθέτος το 2ο γκολ του ΠΑΟ εγώ θα το ξαναδώ και θα σας πω! Πάντως εάν μετράει τότε είναι ισοπαλία και η διαφορά θα παρέμενε στους 7!

Παμε στο άλλο τώρα. Η κόκκινη του Τοροσιδη ήταν ανύπαρκτη! Και αυτός που έπρεπε να πάρει κόκκινη ήταν ο Λετο! Το τι θέατρο έστησε και το πως το έπαιξε δεν περιγράφεται. Τι του έκανε ο Τορο δηλαδή; Τον χτύπησε; Και την κόκκινη δεν έπρεπε να την πάρει μόνο από το θέατρο αλλά και απ' την συμπεριφορά του προς τον διαιτητή και προς τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Και πάμε τώρα στην κατοχή. Τι λε ρε Μάνο το μονότερμα σχεδόν όλου του πρώτου ημιχρόνου σας άρεσε; Και δεν ήταν 30' αλλά γύρω στα 40', γιατί ούτε μας πολυπιεζατε αλλά και ολοκληρωμένες φάσεις μόνο 2 είχατε (άντε 3 το πολυ)! Πάμε στο δεύτερο ημίχρονο τώρα. Σιγά μην είχατε και 70 % κατοχή. Πλάκα μου κάνεις τώρα. Ως την ισοφάριση σας πιεζαμε και δημιουργούσαμε μια χαρά φάσεις. Πέντε λεπτά μετά το γκολ αρχίζατε και ανεβενατε. Δηλαδή από το 60 έως το 80 είχατε υπεροχή, από το 80+ έως το τέλος εμείς κυριαρχούσαμε και πάλι!

Για αυτό καθαρή κατοχή της μπάλας από όλο τον αγώνα είχατε γύρω στα 30 λεπτά (και πολυ σας δίνω!).

Οπότε δεν θέλω να ακούω βλακίες ότι η διαιτησία ήταν μαζί μαζί και άλλα πολλά. Ναι μεν ήταν απαράδεκτη αλλά ως εκεί!

More
20 Feb 2011 11:33 #90028 by Andr
καλα εκτος απο τη τραγικη διαιτησια,τραγικη ειναι και η περιγραφη της νετ στους αγωνες του ολυμπιακου.Περιγραφει λες και παιζει ο ολυμπιακος με καμια ξενη ομαδα και αυτο δε συνεβη μονο τωρα με το παναθηναικο αλλα εχει συμβει και με αλλες ομαδες.Μετα ομως πρεπει να τους πληρωνουμε

More
20 Feb 2011 11:38 #90030 by lavezzi7

Manos wrote: Για πες μου κάτι. Πότε μπήκε Παναθηναϊκός μέσα στο γήπεδο να πλακώσει στις μπουνιές παίκτη του Ολυμπιακού? Να καταφέρει να τον πλακώσει δηλαδή και να μην κάνει κανένας τίποτα (για να στο θέσω κι αλλιώς). Αντιθέτως, το είδαμε και σήμερα, το είχαμε δει και στη Ριζούπολη και το σκηνικό αυτό έχει επαναληθεί πολλάκις.

Ναι οι οπαδοί του Παναθηναικού είχαν αγνές προθέσεις όταν είχαν ανοίξει το κεφάλι του Σφιαρόπουλου,όταν πλακώσανε τον Ευθυμιάδη,όταν δείρανε τους πολίστες του Ολυμπιακού.Ποτέ δεν κάνουν τίποτα.Ας σταματήσει αυτό το παραμυθάκι γιατί όποιοι τα γράφουν εκτείθονται.Σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ της συμπεριφορές του οπαδών-κάφρων του Ολυμπιακού αλλά να συγκαλύπτεις τους κάφρους τους δικούς σου γίνεσαι εφάμιλος του Μαρινάκη.

Manos wrote: Έπαιξες μπάλα για μισή ώρα (0-30) με 4-1 ευκαιρίες και κατοχή 55-45. Εμείς παίξαμε μπάλα για το τελευταίο τέταρτο του 1ο ημιχρόνου. Στο 2ο ημίχρονο, από το '45 μέχρι το '82 που ακυρώθηκε το γκολ μόνο ο Παναθηναϊκός υπήρχε στο γήπεδο και με κατοχή που χωρίς να δω νούμερα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 65-35. Μετά από το '85 και μετά πίεσες λίγο παραπάνω, στο '91 πέτυχες το πέτσινο γκολ και αυτό είναι όλο. Αντί για 2-1 το ματς έπρεπε να έρθει τουλάχιστον 1-2 και πάμε παρακάτω.

Ρε Μάνο διάβασες τι έγραψα?Τα ίδια ακριβώς έχεις γράψει... :mrgreen:

Manos wrote: Ειδες τι εγραψα? Και να κερδίζαμε το πρωτάθλημα το είχες πάρει, γιατί άντε να είχαμε ένα 10% πιθανότητα να στραβοπατήσεις δύο φορές (τίποτα δηλαδή). Απλά τώρα έδωσες δικαίωμα να σου λένε ότι "το πήρες με τη διαιτησία". Όσο για τα "στημένα" τα δικά μας και στον 1ο μεταξύ μας αγώνα η κόκκινη όντως δεν υπήρχε στο πέναλτι του Σισσε, αλλά εδώ όταν παραβλέπεις: α)Χέρι-πέναλτι, β)Ακύρωση πεντακάθαρου γκολ, γ)Κατοχύρωση γκολ οφ-σάιντ, τότε είσαι το λιγότερο προκλητικός και εντεταλμένος

Είδα τι έγραψες αλλά το post μου δεν ήταν απάντηση στο δικό μου αλλά η προσωπική μου άποψη.Οπότε συμφωνούμε.

Manos wrote: Άμα σου άρεσε το χάλι της ομάδας σου σήμερα, τότε πρέπει να φοράς κόκκινα γυαλιά. Να σου θυμίσω ότι ένα Ισραηλινό καφενείο σε απέκλεισε από την Ευρώπη στον Αύγουστο και ότι απόψε με εξαίρεση το πρώτο μισάωρο δεν ακούμπησες μπάλα. Όχι ότι εμείς έχουμε καμιά υπερ-ομάδα. Απλά εμείς ξέρουμε ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε άμυνα. Εσύ όμως με εξαίρεση 3 καλούς αμυντικούς έχεις πρόβλημα σε όλες τις γραμμές! Με ποιον περιμένεις να παίξεις μπάλα? Με τον Ραούλ Μπράβο? Με τον Φουστέρ? Με τον Μοντεστο? Η με τον Ριέρα που τον πλήρωσες 14 εκατομμύρια ευρώ και που ο Τζόλε με μισό μύριο σου έπαιζε κάποτε όσο τρεις Ριέρα? Δεν σου λέω ότι ο Βαλβέρδε έχει τρελό υλικό, αλλά τουλάχιστον με ένα Φετφατζίδη που τον άφησε εκτός και με λίγα τρεξίματα παραπάνω (γιατί πραγματικά απ' το πρώτο μισάωρο και μετά περπάταγες κυριολεκτικά στο γήπεδο) θα έβλεπες άλλη μπάλα. Στη φυσική κατάσταση που ήταν η ομάδα σου, εγώ στη θέση σου θα ανησυχούσα.

Παραθέτω ξανά το κείμενο μου: Τέλος πάντων,ένα μεγάλο μπράβο στον άνθρωπο που έχω κατακρίνει αρκετές φορές αλλά με τις δηλώσεις του απόψε πιστεύω είναι από τους μεγάλους νικητές της βραδυάς.Και το όνομα αυτού:Ερνέστο Βαλβέρδε...

Βλέπεις τι γράφω με τις δηλώσεις του.Γιατί ήταν ο μόνος που καταδίκασε τα γεγονότα που έγιναν.Τον θεωρώ αρκετά έξυπνο ως άνθρωπο,άσχετα από το κοουτσάρισμα που κάνει.Αυτό του πίστωσα του Ισπανού και όχι την εμφάνιση της ομάδας πέρα από το πρώτο ημίχρονο που μου άρεσε η ομάδα.Τώρα που κολλάει το παιχνίδι με την Μακάμπι?Μην ξεχνάς πως προπονητής ήταν ο Λίνεν,προερχόμασταν από την πιο άθλια χρονιά του Ολυμπιακού τα τελευταία 15 χρόνια με έναν Κετσπάγια να έχει καταστρέψει την ομάδα με την προετοιμασία που έκανε το προηγούμενο καλοκαίρι.Και μέσα σε όλα αυτά παίζαμε στην ντούρλα του καλοκαιριού με 10 νέους παίκτες την ώρα που οι άλλοι έκαναν τα μπανάκια τους.Σαφώς και θέλει ενίσχυση η ομάδα δεν είπα ποτέ το αντίθετο.Και τέρμα θες και αριστερό μπακ και 2 αμυντικά χαφ και ίσως και δεξί εξτρέμ.Αυτά είναι όμως θέματα του καλοκαιριού και αφορούν τον προπονητή που θα σχεδιάσει την ομάδα.

Manos wrote: Ο Ολυμπιακός να κερδίζει με κάθε τρόπο κι όλοι οι άλλοι να πάνε να γ........ε :roll:

Αυτό κατάλαβες?Αν ναι κρίμα.

Και κλείνω:

Γ..ώ τον Καλόπουλο,τους κάφρους και όποιον άλλο έδωσε δικαίωμα εχτές να έχουν δικαιολογία οι υπόλοιποι και να λένε για κάλπικο πρωτάθλημα και άλλα τέτοια αστεία.

eliminator wrote: Ο ΠΑΟ αξιζε τη νικη μη λεμε χαζομαρες. Επαιξε καλυτερα και δικαιως επρεπε να κερδισει. Εχω δει παρα πολλες ομαδες απο κοντα στο γηπεδο, δυνατοτερη μεταξυ ολων ο ΠΑΟ.

Ποιές ομάδες έχεις δει ακριβώς?Τα Τρίκαλα,τον ΟΦΗ και την Ένωση Μεσοποτάμου? :mrgreen:

More
20 Feb 2011 11:52 #90031 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Υπάρχουν ακόμη Ολυμπιακοί που υποστηρίζουν ότι έπρεπε να κερδίσουν?
Ντροπή. Αναρωτιέμαι τι παράπονα είχαν.
Αυτή είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. οι Ολυμπιακοί καλύτερα να βουλώσουν το στόμα τους γιατί δεν έχουν το δικαίωμα να πουν τίποτα. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΊΠΟΤΑ!

More
20 Feb 2011 11:58 #90032 by lavezzi7

IloveGames wrote: Υπάρχουν ακόμη Ολυμπιακοί που υποστηρίζουν ότι έπρεπε να κερδίσουν?
Ντροπή. Αναρωτιέμαι τι παράπονα είχαν.
Αυτή είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. οι Ολυμπιακοί καλύτερα να βουλώσουν το στόμα τους γιατί δεν έχουν το δικαίωμα να πουν τίποτα. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΊΠΟΤΑ!

Μπράβο ρε φίλε.Συγγενής του Παπαδόπουλου του δικτάτορα είσαι? :roll:

Έλεος.Είπαμε ότι έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Κατσουράνη και πιθανότατα ο Παναθηναικός θα είχε κερδίσει.Δεν είδα όμως κανέναν όταν ευνοείται η ομάδα του να βγαίνει να λέει τίποτα.Όλους χτες τους έπιασε το παράπονο,μάλλον επειδή έπαιζε ο Ολυμπιακός.Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω δηλαδή.

More
20 Feb 2011 12:01 #90033 by rocketman
Alcatraz το βίντεο το είδες ή δεν μπορείς να βγάλεις τα κόκκινα γυαλιά?Όταν λέτε τέτοια εκτίθεστε ακόμα περισσότερο!Συγχαριτήρια για ακόμα ένα ......καθαρό πρωτάθλημα!!Κάντε και φιέστα μετά από αυτό...