Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

More
31 Jul 2011 16:16 #96955 by ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ
παιδες το καλυτερο ηταν το 3 και τωρα που θα βγει σε HD θα τα σπαει!!!!!!!!το 4 εμενα με απογοητευσε πολυ το gameplay του....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Jul 2011 19:51 #96961 by kostisg7
Δεν ξερω ρε φιλε μου για το 1 γιατι δεν μποΡω να συνηθισω τα γραφικα και το χειρσμο του PSX γιατι αν δεν κανω λαθος πρεπει να παιξω με τα ιδια κουμπια που θα παιζα στο PSX οποτε η με βλεπω να το βλεπω ολοκληρο σε βιντεο η κατι αλλο.Παντως το 2 και το 3 σιγουρα θα τα παιξω.Οσο για τις ιστοριες του Drebin η μονη σχεσηπου ειχαν με το παιχνιδι ηταν οτι σε ενημερωνε για το τι σκοτωσες παντως οπως ξαναειπα τις βρηκα πολυ ενδιαφερουσες

More
01 Aug 2011 14:59 #96983 by Μπάμπης Χαραλάμπους

kostisg7 wrote: Δεν ξερω ρε φιλε μου για το 1 γιατι δεν μποΡω να συνηθισω τα γραφικα και το χειρσμο του PSX γιατι αν δεν κανω λαθος πρεπει να παιξω με τα ιδια κουμπια που θα παιζα στο PSX οποτε η με βλεπω να το βλεπω ολοκληρο σε βιντεο η κατι αλλο.Παντως το 2 και το 3 σιγουρα θα τα παιξω.Οσο για τις ιστοριες του Drebin η μονη σχεσηπου ειχαν με το παιχνιδι ηταν οτι σε ενημερωνε για το τι σκοτωσες παντως οπως ξαναειπα τις βρηκα πολυ ενδιαφερουσες

Και το προβλημμα που ειναι; Και τα κουμπια του 2 μοιαζουν πολύ με του 1. Το ίδιο και του 3.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Aug 2011 23:10 #97003 by kostisg7
To μεγαλο μου προβλημα με το 1 ειναι τα γραφικα.Δυστυχως δεν ειχα ποτε PSX και ουτε εχω παιξει παιχνιδι στη συγκεκριμενη κονσολα οποτε κομματι δυσκολο να συνηθισω τα γραφικα.

More
05 Aug 2011 20:30 #97157 by Petros
Καλησπέρα παιδιά,

ένας φίλος θέλει να του παραγγείλω αυτό το παιχνίδι www.amazon.com/Metal-Gear-Solid- ... 85&sr=8-14 γιατί είμαι στην Αμερική τώρα... Θα παίζει στο PS3 του στην Ελλάδα?

Ευχαριστώ

PC & PlayStation gamer!

More
05 Aug 2011 21:37 #97159 by Μπάμπης Χαραλάμπους

NitromanseR wrote: Καλησπέρα παιδιά,

ένας φίλος θέλει να του παραγγείλω αυτό το παιχνίδι www.amazon.com/Metal-Gear-Solid- ... 85&sr=8-14 γιατί είμαι στην Αμερική τώρα... Θα παίζει στο PS3 του στην Ελλάδα?

Ευχαριστώ

Οχι

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
05 Aug 2011 22:32 #97161 by Petros
Και αυτά τι είναι τότε? :S

www.insomnia.gr/topic/416122-met ... gion-free/

www.gamespot.com/forums/topic/26 ... ps3?page=1

wiki.answers.com/Q/Will_american ... ropean_PS3

PC & PlayStation gamer!

More
05 Aug 2011 22:44 #97162 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Πραγματι υποτίθεται οτι ειναι region free ολα τα games αλλα εχω γνωστο που εχει παραγγείλει απο το εξωτερικό παιχνιδι (ιαπωνια) και δεν του λειτουργουσε. Βεβαια αφου το λέει τοσος κοσμος πως λειτουργει το MGS4 στο PS3 τοτε σιγουρα λειτουργει. Απλα για να ξέρεις, κάποια από τα PS3 games είναι region free τα PS3 οχι. Αν διαβάσεις το ενχειρίδιο (το δικο μου τουλάχιστον) λέει πως υποστηρίζει τα εξής:

Blu Ray Disc Region B (Όσα έχουν συμβολισμό Β)
DVD Region 2 + All (Όσα έχουν συμβολισμό 2 και ΑLL)
Playstation 3 format BD-ROM 2+ ALL
Playstation format CD--ROM PAL

Επίσης λέει

When outputting DVD content or PLAYSTATION 3 format software in SD resolution, only discs recorded in the PAL standard will definetly be playable. You may not be able to play discs recorded for other standards (such as NTSC) in this system (unless an NTSC compatible TV is used).

More
05 Aug 2011 22:47 #97163 by Petros
Μάλιστα, θα τα μεταφέρω όλα αυτα. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια ;)

PC & PlayStation gamer!

More
05 Aug 2011 22:52 #97164 by Μπάμπης Χαραλάμπους

NitromanseR wrote: Μάλιστα, θα τα μεταφέρω όλα αυτα. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια ;)

Δεν κανει τιποτα!
Δοκιμασε να επικοινωνήσεις με το amazon να σου πουν τι region γραφει.

Πάντως ο φίλος σου είναι πολύ ψαγμένος. Πες του οτι ενας τυπος με ψευδόνυμο Big Boss εγκρίνει την αγορά του :D