Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

More
15 Jun 2013 22:25 #126104 by Κώστας Λάβαρης
Όταν συνιστούμε σε κάποιον third-person shooter πρώτα λέμε τα Mass Effect και μετά όλα τα άλλα. :P χαχαχ Επίσης πολύ καλά είναι τα Red Dead Redemption και Max Payne.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jun 2013 23:19 #126106 by eliminator
Uncharted και Metal Gear Rising Revengeance είναι έπος. Στα προτείνω ανεπιφύλακτα.

More
16 Jun 2013 14:37 #126116 by Αλεξανδρος Τσαπογας
ειδα κατι βιντεακια για το revengeance και μου αρεσει.το uncharted την σειρα θα την παρω απο τον ξαδερφο μου να παιξω εχω ηδη το red dead redemption που ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδι.το mass effect το προτιμω στο pc και θα το παιξω οταν το φτιαξω.Αλλα κατεληξα να μαζεψω καποια λεφτα για Last of us zombie apocalypse,καταστροφη του κοσμου οτι πρεπει για μενα!!!!

More
27 Jun 2013 12:06 #126842 by Κώστας Λάβαρης
Μόλις ανέβηκε το Unboxing της Limited Edition του παιχνιδιού. Η φιγούρα του Snake είναι αυτή που κλέβει τις εντυπώσεις και είναι must για κάθε game maniac της σειράς Metal Gear Solid.

[youtube:3v2qcfar]
[/youtube:3v2qcfar]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
27 Jun 2013 18:11 #126870 by Μάνος Γρυπάρης
Είναι μία από τις καλύτερες φιγούρες που έχω στη βιβλιοθήκη μου.

Έχει ήδη πιάσει κουβέντα με Lara Croft, Nathan Drake, Marcus Fenix...ο John Shepard πιστεύω λείπει απ' την παρέα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Sep 2013 03:00 #132540 by Γιώργος Μέριανος
Απο τα λιγα παιχνιδια που δεν βαρεθηκα να ανακαλυπτω πραγματα και το περιεχομενο με καλυψε ακριβως. Περιττο να πω οτι χρειαστηκαν 3 playthrough για να κατανοησω ολη την ιστορια της σειρας. Τρελο παιχνιδακι.

[youtube:2ue4dum2]
[/youtube:2ue4dum2]

More
05 Oct 2013 18:40 #133321 by Argiris Papaioannoy
Το μονο παιχνιδι που για μενα αξιζε να πληρωσω τα DLC για το multiplayer. Ειναι η αγαπημενη μου σειρα. Το multiplayer το λατρεψα αν και δεν ασχοληθηκα πολυ και δυστηχως κλεισανε και τους σερβερ. Για τον Kojima δεν κοιταω κοστος οσων αφορα τα παιχνιδια του (το ps3 το ειχα παρει αποκλειστικα για αυτο το παιχνιδι, πρωτη μερα κυκλοφοριας του Metal Gear και το πηρα 70 ευρω + 5 για καθε DLC του multiplayer)!

More
05 Oct 2013 20:34 #133325 by Νικόλας Μαρκόγλου
Τι να λέμε τώρα.. ένα από τα λίγα έπη της βιομηχανίας.. τα συναισθήματα που προκαλεί στους λάτρεις της σειράς είναι πραγματικά μοναδικά. Ο Kojima έχει βγάλει μερικές από τις πιο κινηματογραφικές παραγωγές που υπάρχου και που μόνο το μέσο των βιντεοπαιχνιδιών θα μπορούσαν να αποδώσουν.

More
06 Oct 2013 13:40 #133363 by Petros
Είναι απο τα λίγα παιχνίδια που πραγματικά θα έπερνα PS3 μόνο και μόνο για να το παίξω... απίθανο παιχνίδι βέβαια πολύ cutscene βρε παιδί μου

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
06 Oct 2013 13:50 #133366 by Argiris Papaioannoy

JaCk_RiDeR wrote: Είναι απο τα λίγα παιχνίδια που πραγματικά θα έπερνα PS3 μόνο και μόνο για να το παίξω... απίθανο παιχνίδι βέβαια πολύ cutscene βρε παιδί μου

Μονο το 4 και αυτο το ειχε ανακοινωσει γιατι ηθελε να το κανει περισσοτερο cinematic για το story.