Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

More
30 Jul 2011 03:44 #96903 by kostisg7
Mε μεγαλη συγκινηση αναφερω οτι το τερματισα.Οι λεξεις επος και αριστουργημα ειναι πολυ λιγες για να το περιγραψουν.Ειχα ακουσει για παιχνιδι της δεκαετιας και ειχα δει απιστευτες βαθμολογιες και ετσι μου ηρθε η περιεργεια να το δοκιμασω και πραγματικα πιστευω οτι δικαιωθηκα για την επιλογη μου.Επικα Boss Fights μοναδικο gameplay κινηματογραφικα cutscenes πολυπλοκο βαθυ και ψαγμενο σεναριο.Απο τα παιχνιδια που σε κανουν να πιστευεις οτι οντως το gaming ειναι η 8η τεχνη.

Υ.Γ:Να πω και την αποψη μου για τα bosses μιας και εχει γινει μεγαλη κουβεντα.
Σε δυσκολια solid normal πιο ευκολο boss θεωρησα οτι ηταν η screaming mantis καθως μολις επαιρνες τη μαριονετα τα πραγματα γινονταν εξαιρετικα απλα ενω πιο δυσκολο νομιζω ηταν ο Vamp γιατι επρεπε να σκεφτεις τι πρεπει να κανεις κατι που εγω καταλαβα μολις μιλησε για τα nanomachines

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jul 2011 14:08 #96906 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ωραίος ;)

Τώρα περιμενε να πάρεις την Collection. Αφου σε εντυπωσιασε τοσο πολύ το 4, φαντάζομαι τι εχει να γίνει με τα αλλα.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
30 Jul 2011 15:04 #96907 by eliminator
Από Multi πως πάει το MGS4; Λέει τίποτα;

Υ.Γ.Εντάξει, ξέρω είναι game του 2008 και από'τι ξέρω τότε δεν ήταν και τόσο μεγάλη "προτεραιότητα" στις κονσόλες το online και δεν έδιναν "πολύ" προσοχή στο online, δεν περιμένω να ακούσω ότι είναι cod στο online και αν δεν το ακούσω θα το "κράξω"...

More
30 Jul 2011 15:30 #96910 by Μπάμπης Χαραλάμπους

eliminator wrote: Από Multi πως πάει το MGS4; Λέει τίποτα;

Υ.Γ.Εντάξει, ξέρω είναι game του 2008 και από'τι ξέρω τότε δεν ήταν και τόσο μεγάλη "προτεραιότητα" στις κονσόλες το online και δεν έδιναν "πολύ" προσοχή στο online, δεν περιμένω να ακούσω ότι είναι cod στο online και αν δεν το ακούσω θα το "κράξω"...

Εμενα μ'αρεσει ΠΑΡΑ πολυ το online MGS αλλά εχει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ελλάτωμα. Σχεδόν τα παντα θέλουν πληρωμη.

Edit: Δες και αυτο :P

[youtube:11zenwmo]
[/youtube:11zenwmo]

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
30 Jul 2011 18:01 #96919 by kostisg7
H αληθεια ειναι πως ανυπομονω για την HD Collection η οποια τα εχει ολα αν και απο το 4 αλλα και απο το forum εχω μαθει υπερβολικα πολλα για αυτα.Τωρα οσον αφορα το multiplayer η αληθεια ειναι πως δεν ασχοληθηκα καθολου γιατι δεν μου πηγαινε η καρδια μετα το τρομερο SP αλλα απο οτι ειδα δεν ειναι και τοσο διαδεδομενο καθως δεν αναφερεται καν στα περισσοτερα reviews αλλα μετα απο τετοιο SP δεν νομιζω να μεινει κανενας παραπονεμενος για το multiplayer

More
30 Jul 2011 22:52 #96927 by eliminator
Χαχα ωραίο Boss!!

Μάλλον το εχουμε ξανααναφέρει αλλά δε θυμάμαι την απάντηση, ποσο διαρκεί περίπου το MGS4?

More
30 Jul 2011 22:57 #96928 by kostisg7
Eμενα μου πηρε 22 ωρες ο BigBoss ειπε οτι του πηρε 19

More
30 Jul 2011 23:17 #96930 by Μπάμπης Χαραλάμπους

kostisg7 wrote: Eμενα μου πηρε 22 ωρες ο BigBoss ειπε οτι του πηρε 19

Ναι, ισως φταει οτι εβγαζα τις συνομιλιες του drebin μετα τα boss fights. Ειναι οι πιο αχρηστες πληροφοριες που έχουν υπάρξει στα mgs D:

More
30 Jul 2011 23:24 #96931 by kostisg7
Γιατι ρε εγω της βρηκα πολυ ενδιαφερουσες ιστοριες.Εσυ μαλλον τις βρηκες βαρετες γιατι εχεις παιξει και τα αλλα αλλα ισως και επειδη εγω ειμαι λατρης των cutscenes(ποτε δεν κανω skip)για αυτο να μου αρεσαν

Υ.Γ:To 100o μου post wow!
Y.Γ 2:Εμενα στο τελος με εβγαλε eagle.Eσενα;

More
31 Jul 2011 14:15 #96952 by Μπάμπης Χαραλάμπους

kostisg7 wrote: Γιατι ρε εγω της βρηκα πολυ ενδιαφερουσες ιστοριες.Εσυ μαλλον τις βρηκες βαρετες γιατι εχεις παιξει και τα αλλα αλλα ισως και επειδη εγω ειμαι λατρης των cutscenes(ποτε δεν κανω skip)για αυτο να μου αρεσαν

Υ.Γ:To 100o μου post wow!
Y.Γ 2:Εμενα στο τελος με εβγαλε eagle.Eσενα;

Ούτε που θυμαμαι. Μάλλον scorpion ή puma. Μα και σε εμενα μου αρεσουν τα cutscenes απλως τα συγκεκριμένα boss περα των ονομάτων τους δεν έχουν καμια σχέση με όλη την σειρά.

Πάντως μονο και μόνο που είπες οτι δεν κάνεις skip τα cutscenes, πλεον ειμαι 300% σιγουρος οτι θα λατρέψεις το 1. Έχει απίστευτα codec calls.