Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

More
22 Jul 2011 04:09 #96390 by kostisg7
Αρχισα και γω να παιζω το game(με την ωρα μου lol)και μιας και δεν εχω παιξει κανενα αλλο της σειρας σαν πρωτη επαφη μου φαινεται πολυ καλο αλλα για να το χαρακτηριζει ο Μανος ψυχοβγαλτη πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο.Τελος παντων θα δειξει ελπιζω να καταφερω να το τερματισω και αν χρειαστω βοηθεια ξερω.Εδω!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jul 2011 17:28 #96527 by kostisg7
Eπαιξα το πρωτο Act και αναρρωτιομουν που την βρισκουν ολοι τη δυσκολια.Ολα αυτα μεχρι που εφτασα στο πρωτο Boss το Laughing Octopus.Δεν εχω προβλημα με το καμοφλαζ του καθως το βρισκω πολυ ευκολα(εκτος την πρωτη φορα που παει στο ταβανι και δεν το βρισκω με τιποτα ωσπου εμφανιζεται απο μονο του)το προβλημα μου ειναι οτι χανω ευκολα ζωη και ενω στις μαχες το παλευω μου πεταγεται μια στιγμη ξαφνικα και με αποτελειωνει.Η περιπτωση δεν χριζει βοηθειας αλλα αν καποιος εχει καμια συμβουλη ευπροσδεκτη.Τωρα οπως ειπα δεν εχω παιξει τα προηγουμενα μερη και θα ηθελα αν γινεται να μου καλυψετε καποια σεναριακα κενα:
1)Ποιος ειναι ο Raiden;
2)Δεν καταλαβα ακριβως το ρολο του Roy
3)Ο Liquid ειναι αδερφος του Snake και επισης ειναι ο κακος και στα 4 μερη της σειρας;
Επισης θα ηθελα να μου πειτε ποσο διαρκει γιατι αν θυμαμαι καλα δεν το εγραφε στο review

More
23 Jul 2011 18:25 - 24 Jul 2011 14:53 #96530 by Κωνσταντίνος Αβορίτης
Εξαιρετική επιλογή φίλε Κώστα ! Είμαι φαν της σειράς αλλά συστυχώς δεν έχω PS3 οπότε.. :cry:

Προφανώς δεν έχεις παίξει τα προηγούμενα.. Στη θέση θα άφηνα το MGS4 για το τέλος και θα έπαιζα τα παλιά πρώτα. Είναι πολλά πράγματα που δεν ξέρεις και οι ερωτήσεις σου μετά θα είναι καμιά 50αριά. True Story.
Θα σου απαντήσω στα σεναριακά σου ερωτήματα κι από κει και πέρα εσύ επιλέγεις. Λοιπόν:
:1pu019gh
Last edit: 24 Jul 2011 14:53 by Κωνσταντίνος Αβορίτης.

More
23 Jul 2011 22:10 #96532 by Μπάμπης Χαραλάμπους

ntinosaurus wrote: -Ο Solid Snake κληρονόμησε τα αδύναμα γονίδια του πατέρα του
-Ο Liquid τα δυνατά
-Και ο Solidus τον ιδανικό συνδυασμό και των δύο (τέλειος κλώνος)

Βασικά ειναι το αναποδο

δες εδώ:
... ge#t=6889s

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 Jul 2011 22:25 #96534 by kostisg7
Θα ηθελα πολυ να παιξω και τα πρηγουμενα μερη αλλα αν δεν κανω λαθος ειναι σε PS και PS2 κονσολες που εγω δεν εχω και δεν ειχα για να τα παιξω στην ωρα τους οποτε δεν εχω και επιλογη αν και αποτι διαβασα στο site ετοιμαζεται HD επανεκδοση στο PS3 δεν θυμαμαι τωρα για ποια απολα.
1)Οσον αφορα τον Raiden νομιζω καταλαβα περι τινος προκειται και ακουσα οτι θα ειναι πρωταγωνιστης στο επομενο κατι που δεν πολυαρεσει στο κοινο.
2)Και για τον Roy Cambell ειναι ακρως κατανοητα ολα και οντως εχω συναντησει τη Μeryl
3)Οσον αφορα τωρα το Liquid και ολους τους Snake τα πραματα μπερδευουν λιγο λογικο ομως φανταζομαι αφου δεν εχω παιξει τα προηγουμενα αλλα θα τη βολεψω με τιποτα βιντεακια στο youtube θα την βρω την ακρη
Πολλα σεναριακα κενα καλυφθηκαν αλλα δημιουργηθηκαν και αλλα τα οποια οπως ειπες και εσυ δυσκολο να καλυφθουν μεσω του forum αλλα ενταξει θα το ψαξω απο δω απο εκει κατι θα βρω. Οσον αφορα την διαρκεια δεν θελω να το ξεπεταξω γρηγορα γρηγορα ομως ειναι δανεικο και πρεπει να επιστραφει.Το πρωτο Αct μαζι με τους θανατους μου πηρε 4(!)ωρες να το τελειωσω αλλα μπορει να μου πηρε τοσο επειδη το μαθαινα κιολας σε αντιθεση με το 2ο που αν τελειωνει μετα το Boss(που δεν θελω να μου πειτε αν οντως τελειωνει)θα το εχω ολοκληρωσει πολυ πιο συντομα.
Τελος το σεναριο παρολα τα κενα φαινεται πολυ βαθυ και ειναι απο αυτα που δυσκολα βρισκεις σε αλλα games.Οι εντυπωσεις μου ειναι πολυ θετικες και πιστευω ετσι θα παραμεινουν και στο τελος
@BigBoss
Εσυ αποτι ξερω εχεις ασχοληθει πολυ με το συγκεκριμενο τιτλο και ισως μπορεις να με βοηθησεις λεγοντας μου(αν θυμασαι)πως νικησες το Laughing Octopus.Δεν νομιζω να χρειαζεται να χρησιμοποιησω καμουφλαζ ετσι;Και επισης τα noodles μπορω να τα χρησιμοποιησω ανα πασα στιγμη και λειτουργουν σαν health portions;
Tελος αν ξερεις εσυ πανω κατω τη διαρκεια γιατι ισως μην προλαβω να το τερματισω.

More
24 Jul 2011 00:56 #96537 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Η HD Collection περιλαμβάνει τα εξης: Metal Gear Solid 2, 3, Portable Ops και Peace Walker. Το Metal Gear Solid 1 το βρήσκεις στο PSN με 10e νομιζω.

Καλα θα έκανες να σταματαγες το 4 οπως εισαι πάντως μιας που είσαι ακομα στην αρχή.

Το παιχνιδι την πρώτη φορα μου πήρε νομιζω 19 ώρες.

Την laughing octopus (το ονομα της δεν ειναι τυχαιο - αν ειχες παιξει το 1 θα ήξερες) απλα την πυροβολάς με οτι εχεις την καταλληλη στιγμη. Μπορεις να την δεις πολύ πιο ευκολα με το solid eye (night vision).

Ξέρω οτι αγόρασες το παιχνιδι πρόσφατα και θες να το τερματήσεις αλλά πίστεψε με αξιζει να τα τερματήσεις με την σειρά που βγήκαν. Μπορείς να αγοράσεις το MGS1 απο το store και να το ευχαριστηθεις (εχει τελειους διαλόγους-είναι το αγαπημενο μου παιχνιδι ever) και αφου το τελειώσεις είτε να περιμενεις για την collection είτε να βρεις το MGS2 για PC (ναι εχει βγει και σε PC). Μετα κανε μια αναμονη για την Collection οπου περιλαμβάνει το MGS3 οπου κι εκει γινεται το ελα να δεις.

Απλα να ξερεις, το MGS δεν ειναι παιχνιδι. Ειναι ΕΜΠΕΙΡΙΑ. :icon bow:

@ntinosaurus ξερω οτι εγραψες ολο το κατεβατο για να καταλαβει ο kostisg7 καλύτερα το σενάριο αλλά καλα θα ήταν να έγραφες οτι ειναι spoilers ολα αυτά γιατι πιστεύω οτι χαλας την εμπειρία. Για θυμησου τοτε το 1998 (αν το επαιξες τοτε-εγω το επαιξα το 2000) πως αισθανθηκες οταν ξεδιπλώθηκε αυτη η απιστευτη ιστορια μπροστα σου. Θα ηταν το ιδιο αν τι ακολουθούσε; Τελοσπάντων οτι έγινε εγινε. Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν mgsκαμένοι στην Ελλάδα :D

Edit: Τα noodles πραγματι ειναι για να σε γιατρέβουν. Κρατα τα για τις μεγαλες μαχες.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
24 Jul 2011 01:17 #96538 by kostisg7
Το παιχνιδι δεν το αγορασα αλλα το εχω δανειστει για αυτο δεν μπορω να το σταματησω τωρα γιατι οι πιθανοτητες να το ξαναβρω ειναι λιγες ετσι κι αλλιως δεν θα ειναι η πρωτη σειρα που ξεκινησα απο το τελευταιο μερος αν και απο οτι καταλαβα η συγκεκριμενη σειρα εχει πολυ πολυπλοκο σεναριο.Την HD Collection θα την κατεβασω σιγουρα και θα καλυψω εκει το χαμενο εδαφος.Πραγματι τα MGS ειναι πολυ διασημα παιχνιδια και απο οτι μου λενε οι φιλοι μου που εχουν παιξει τα παλια και πολυ καλα.Οσο για το MGS4 αφου ειδα καποια reviews απο εδω και απο IGN που του εδωσε 9.9(!)αρχισα να το ψαχνω μεχρι πουτο βρηκα δανεικο αλλα δεν περιμενα να εχει τοσο πολυπλοκο σεναριο ωστε να πρεπει να παιξω και τα αλλα μερη της σειρας.Τελος παντων θα το τερματισω και οτι καταλαβα καταλαβα τα υπολοιπα οταν κυκλοφορησει η Collection

More
24 Jul 2011 01:25 #96540 by Κωνσταντίνος Αβορίτης

BigBoss wrote:

ntinosaurus wrote: -Ο Solid Snake κληρονόμησε τα αδύναμα γονίδια του πατέρα του
-Ο Liquid τα δυνατά
-Και ο Solidus τον ιδανικό συνδυασμό και των δύο (τέλειος κλώνος)

Βασικά ειναι το αναποδο

δες εδώ:
... ge#t=6889s

Κι όμως όχι. Εν τέλει ο Liquid λανθασμένα πίστευε ότι έχει τα αδύναμα γονίδια. Ο Solid snake νικησε σωστα; Κοιτα αυτο :

Ειναι οντως μια πολυ μικρη λεπτομερεια.

More
24 Jul 2011 12:25 #96551 by Μπάμπης Χαραλάμπους

ntinosaurus wrote:
Ειναι οντως μια πολυ μικρη λεπτομερεια.

To έχω τερματήσει 99 φορες μετρημένες και ποτε μου δεν το είχα παρατηρήσει. 8O 8O

Ευχαριστώ και παω τωρα να κοπανήσω το κεφαλι μου στο τοίχο. ](*,)

More
24 Jul 2011 13:34 #96561 by Άγγελος Φασούλης
Για μισώ λεπτό το βιντεάκι δείχνει ότι τελικά ενώ ο Liquid νόμιζε ότι είχε τα ισχυρά. Τελικά τα είχε ο Solid, ο οποίος δεν το έμαθε τελικά πως τα είχε ούτε όταν σκότωσε τον Liquid;