Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

More
31 Aug 2011 19:26 #97852 by eliminator
Είμαι στο boss screamin mantis στο act 5 και δε ξέρω τι να κάνω για να το νικήσω. Κάνει τον snake μαριονέτα όπως και την γυναίκα και όλους τους άλλους και κάθεται πάνω στο γράφημα της Γης και δε χάνει καθόλου ζωή όσο και να το βαράω. Τι να κάνω;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Aug 2011 21:03 #97857 by kostisg7
Tη βαρας και μια στιγμη της πεφτει η μαριονεταπου κρατα και οι δυο νομιζω με τη δευτερη μαριονετα αφου την παρεις σου λεει τι να κανεις και τα πραματα γινονται πολυ απλα.Τωρα απλα βαρα και μια στιγμη θα σου πει κατι για τις μαριονετες

More
31 Aug 2011 21:23 #97858 by Μπάμπης Χαραλάμπους

kostisg7 wrote: Tη βαρας και μια στιγμη της πεφτει η μαριονεταπου κρατα και οι δυο νομιζω με τη δευτερη μαριονετα αφου την παρεις σου λεει τι να κανεις και τα πραματα γινονται πολυ απλα.Τωρα απλα βαρα και μια στιγμη θα σου πει κατι για τις μαριονετες

Επίσης επειδη σε ελεγχει μεσω των nanomachines θα πρεπει να αυτοτρυπισε με την syrigne καθε λιγο και λιγακι για να μην μπορει να σε ελεγχει.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
31 Aug 2011 21:42 #97859 by kostisg7
Εγω αποτι θυμαμαι δεν τρυπηθηκα καθολου ισως και να θυμαμαι λαθος αλλα για να στο λεει ο BigBoss κατι παραπανω ξερει

More
31 Aug 2011 21:58 #97860 by eliminator
Τι πατάω για να αυτοτρυπηθώ με τα syrigne;

More
31 Aug 2011 22:06 #97861 by kostisg7
L2 κατω αριστερα επιλεγεις το syringe και το πατας.Αν δεν το εχεις βαλει στις επιλογες πας στο στο μενου στο items και το βαζεις

More
31 Aug 2011 22:23 #97862 by eliminator

kostisg7 wrote: L2 κατω αριστερα επιλεγεις το syringe και το πατας.Αν δεν το εχεις βαλει στις επιλογες πας στο στο μενου στο items και το βαζεις

Ναι, το ξέρω έτσι το επιλέγεις, όμως για να αυτοτρυπηθείς; Κάτι μου λέει None στα όπλα, syringe στα items και πατάω τρίγωνο, έτσι τουλάχιστον σκοτώνεις τον vamp :D

More
31 Aug 2011 22:28 #97863 by kostisg7
Νομιζα οτι απλα πατουσες πανω του.Δεν θυμαμαι γιατι δεν το χρησιμοποιησα και πολυ.Δοκιμασε τα κουμπια και θα το βρεις

More
01 Sep 2011 09:32 #97870 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ενώ το L2 το εχεις πατημενο πατα το Ο μια φορα και αυτοτρυπιεσαι !

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Sep 2011 17:49 #97882 by eliminator
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά, το τερμάτισα! Τέλειο παιχνίδι πραγματικά πρέπει να γίνει ταινία, υπέροχο σενάριο και gameplay , ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που βγήκαν ποτέ.

@bigboss: L2 πατημένο και Χ ήταν τελικά, μικρό το κακό όμως :D