Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
lucinos wrote: έχω την απορία για όσους ψηφίζουν κονσόλες αν κατανοούν ότι οι κονσόλες είναι κανονικότατοι υπολογιστές που εντελώς αυθαίρετα περιορίζουν τον χρήστη και για κανένα τεχνικό λόγο.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Το γεγονός ότι δεν κουβαλάς την σαβούρα τών windows (καλό φυσικά) και έχεις χαρακτηριστικά στοχευμένα για συγκεκριμένη χρήση δεν σημαίνει ότι ενα "dedicated" σύστημα είναι ανίκανο να κάνει άλλες δουλειές. Η «κονσόλα» παραμένει ένας κανονικότατος υπολογιστής και οι περιορισμοί παντελώς αυθαίρετοι.Vitril wrote: Δεν είναι αυθαίρετο. Είναι γεγονός στους υπολογιστές γενικότερα ότι ένα dedicated σύστημα είναι πιο αποτελεσματικό στη δουλειά που κάνει από ένα γενικό σύστημα που μπορεί να κάνει και αυτή τη δουλειά.
Σε 512mb ram τρέχω κανονικότατα τα XP (τού εγκατέστησα παράλληλα και σύγχρονη διανομή λίνουξ με xfce περιβάλλον). (εγκυκλοπαιδικά τρέχουν και στα 256mb). Έχω παλιό υπολογιστή με 32mb ram έτρεχε αρχικά 95 και είχα ξεσκίσει σε αυτόν το starcraft και τώρα έχει 98 (και δουλεύει ακόμα μια χαρά το θηρίο αν και με τα 98 ζορίζεται λίγο)Σκέψου ότι το PS3 και το Xbox360 έχουν 512mb ram για CPU και GPU συνολικά. Ένα PC με τόση RAM δεν υπήρχε περίπτωση να τρέξει Windows (άντε ίσως Window 95, δε θυμάμαι πόσο θέλαν) και πολύ δύσκολα θα έτρεχε και τα πιο stripped-down linux. Μάλλιστα το PS3 αρχικά υποστήριζε Linux αλλά απ' ότι ξέρω τρέχαν χάλια.
[/quote]Τώρα για τις νέες κονσόλες θα δούμε. Το Xbox One τρέχει πάνω σε windows kernel. Το βλέπω όμως δύσκολο να προσφέρουν εφαρμογές πέρα από παιχνίδια και media καθώς η θέση τους στο σαλόνι μπροστά από την TV δεν ενδείκνυται για δουλειές γραφείου.
RefleX wrote: προτιμώ PC για το καλύτερο multiplayer που έχει (κατά την γνώμη μου παντα)