Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PC VS Κονσόλες

More
06 Sep 2013 23:53 #131787 by Γιώργος Γκ.
Εγω προτιμω τα PC γιατι :
1) Δεν έιχα ποτέ κονσόλα ! :P
2) Αναβαθμιζονται ευκολα και δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολο σου το PC οπως γινεται με μια κονσολα.
3) Έχεις πληκτρολογια και ποντικι που προσωπικα εμενα μου ειναι πιο ευχρηστα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Sep 2013 15:10 #131844 by Tony
Replied by Tony on topic PC VS Κονσόλες
Πιστεύω πως με διαφορά καλύτερο είναι το PC...
Το μόνο που με κάνει να είμαι και λίγο με το μέρος των κονσολών είναι ότι αλλιώς είναι να παίζεις διπλό με έναν φίλο σου στο ps3 π.χ....και άλλο στο pc.
Δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι σίγουρα διαφέρει(όχι γραφικά κλπ)

More
07 Sep 2013 19:34 #131863 by Iakovos Karipidis
το pc βέβαια ειναι καλύτερο λόγω Starcraft 2,καλύτερων γραφικών,mouse + keyboard = better aiming in fps games ,αφήστε που βάζεις πάνω ενα χβοχ κοντρολλερ στο pc σου και το μετατρέπεις σε κονσολα !!!!!!

More
18 Sep 2013 01:10 #132346 by Φώτης
Replied by Φώτης on topic PC VS Κονσόλες
Καταρχάς,και στα 2,για εμένα,μπορείς να παίξεις οποιοδήποτε τύπο παιχνιδιού.Σαφώς,άλλα πιο εύκολα,άλλα πιο δύσκολα,ανάλογα με το παιχνίδι. Προσωπικά,προτιμώ τις κονσόλες,γιατί έχω συνηθίσει στο χειρισμό τους τόσα χρόνια.Το PS3,για την ακρίβεια.

More
18 Sep 2013 20:10 #132422 by Βλασακίδης Τίτος
παιδια γ μενα κονσολες δαγκωτο.. αραζεις στ πολυθρονα κ παιζεις. ουτε αγχος αν θα παιξει ή οχι, ουτε να κατεβασεις την αναλυση αν κολλαει ουτε τπτ.. απλα πετας την δισκαρα μεσα, κ παιζεις.. τοοοσο απλα. θα πουνε τωρα μερικοι "ξερολιτσες" (χαβαλε κανουμε, μν παρεξηγηθει κανεις :P ) "ναι φιλε αλλα τα γραφικα π χει το Pc, ουτε θα τα δουν pote οι κοσνολες". να απαντησω? γ να δεις αυτα τα γραφικα αγαπητε μου, πρεπει να σκασεις κ κανα 200αρι. να μου λειπει.. ποτιμω τα "λιγο χειροτερα" απο το να δινω καθε 1,5 χρονο λεφτα γ καρτα γραφικων.. σε καλυψα? ;)

More
09 Oct 2013 17:08 #133562 by Σουλ
Replied by Σουλ on topic PC VS Κονσόλες
Vote PC for Prez! :D

More
09 Oct 2013 17:17 #133573 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Κι εγώ μέχρι αυτές τις μέρες θα ψήφιζα PC,αλλά δεδομένου ότι παίζω από Laptop και τα παιχνίδια που βγαίνουν φέτος ζητούν εξωπραγματικά πράγματα,δεν είμαι διατεθημένος να δώσω ένα ποσό σχεδόν στα 1000 ευρώ για να χτίσω ένα αξιοπρεπές σύστημα.Με την κονσόλα,πχ PS4,δίνεις 400 και είσαι εξασφαλισμένος για τα επόμενα 5 και βάλε χρόνια.Τόσο κράτησε το PS3 και συνεχίζει να κρατάει ακόμα κατά τη γνώμη μου.

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
09 Oct 2013 17:19 #133575 by Angelos Policymaker
Οι κονσόλες ενδείκνυνται για μεγάλη παρέα και χαβαλέ. Αλλά πλέον με το internet είναι τόσο εύκολο και πορωτικό να συνδεθείς με παρέα online και να περάσετε καλά με σοβαρά hardcore παιχνίδια, αλλά και πιο χαζά casual.

More
18 Oct 2013 14:26 #134196 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Το θέμα είναι πως πλέον και τα παιχνίδια και κυρίως τα specs έχουν έρθει πολύ κοντά, PC με κονσόλες. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα ζητάει το 2016 το bf εκείνης της εποχής στα PC και που θα παίζει μια χαρά στις κονσόλες PS4/ΧΒone που ουσιαστικά είναι custom PC.

More
19 Oct 2013 09:58 #134248 by Πας Παρτού
έχω την απορία για όσους ψηφίζουν κονσόλες αν κατανοούν ότι οι κονσόλες είναι κανονικότατοι υπολογιστές που εντελώς αυθαίρετα περιορίζουν τον χρήστη και για κανένα τεχνικό λόγο. Το «πισί» από την άλλη για ποιο λόγο να μην είναι κονσόλα; Μπορεί να έχει όποια χαρακτηριστικά θέλουμε, όποιο κουτί θέλουμε, όποιο λειτουργικό θέλουμε και όποιο χειριστήριο θέλουμε.

Οι «κονσόλες» είναι απλά απάτη.

ο λόγος που δεν πρόκειται να πατήσω "PC" είναι ότι ο όρος έχει συνδεθεί με τα παράθυρα (ή την ms-dos αρχικά) και δεν τα ψηφίζω αυτά.