Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PC VS Κονσόλες

More
19 Apr 2010 11:52 #70959 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν είναι πολύ απλό σαν ερώτηση, αλλά είναι γεγονός πως ένα PC είναι πιο λειτουργικό από μια κονσόλα. Έχει μεγαλύτερο φάσμα δυνατοτήτων, ακόμη κι αν πρόκειται μόνο για παιχνίδια. Δηλαδή, μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι του PS3 στο PC αλλά ταυτόχρονα μπορείς να παίξει κι έναν αποκλειστικό τίτλο του X-box στο PC, ο οποίος τίτλος δεν θα βγει για άλλη κονσόλα. Το μόνο μειονέκτημα είναι πως αν δεν έχεις χειριστήριο ή joypad ο χειρισμός σε ένα παιχνίδι γίνεται λίγο περίεργος(βλ. San Andreas για PC). Εγώ πάντως ψηφίζω PC, γιατί όσο να το κάνουμε κάποια στιγμή την κονσόλα την ψιλοβαριέσαι μερικές φορές. Ειδικά αν είσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι κι εκεί που παίζεις σε πάρει ο ύπνος....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 May 2010 12:58 #72324 by Γιωργος Βλαχος
ειναι ενα δυσκολο ερωτημα σε πολλα games ιδανικο ειναι το pc και σε περισσοτερα οι κονσολες

More
24 Sep 2010 20:12 #79445 by glitsboy
Replied by glitsboy on topic PC VS Κονσόλες
αν και ξεκίνησα από κονσόλες,ψηφίζω pc γιατί αν και είχα και κονσόλες πάντα κάτι με τραβούσε περισσότερο στα pc από τότε που έπαιξα για πρώτη φορα,και ας είχαν ένα σορό προβλήματα...

More
24 Sep 2010 20:42 #79449 by rafor
Replied by rafor on topic PC VS Κονσόλες
Σαφως πρεπει να πουμε οτι κανεις δεν σκεφτεται τον pc μονο σαν μια παιχνιδομηχανη , οποτε εαν απομακρυνουμε αυτη τη σκεψη , τοτε μας μενουν τα παρακατω.
1)Ο υπολογιστης μπορει να δεχθει πολλες αναβαθμισεις και οι εταιριες δειχνουν μεγαλυτερο ενδιαφερον σε εναν καλυτερο υπολογιστη , παρα τοση πολλη σημασια σε μια κονσολα αλλαγμενη προς το καλυτερο 100%
2)Οι κονσολες βγαινουν σε διαφορες εκδοσεις οποτε για παραδειγμα το PS2 δεν εχει blu-ray disc reader οπου και εχει το PS3.Oποτε υπαρχουν μεταξυ 2 εκδοσεων κονσολων αλλοτε μεγαλες διαφοροποιησεις και αλλοτε μικροτερες.Επισης οταν βγαινει μια καινουργια εκδοση κονσολας, ολα τα καινουργια παιχνιδια βγαινουν για την καινουργια εκδοση και η παλια μας μενει αχρηστη χωρις καθολου καινουργιους τιτλους για να δοκιμασουμε.
3)Σε αντιθεση το pc μπορεις να τους κανεις καποιες αναβαθμισεις (μονο εαν διαθετεις desktop)ωστε να το κανεις συμβατο με ολα τα καινουργια παιχνιδια και να μην εχεις κανενα προβλημα.
4)Στις κονσολες δεν μπορεις παντα να απολαυσεις ενα online/multiplayer παιχνιδι , διοτι μπορει ειτε η κονσολα να μην διαθετει wireless(κατι που νομιζω σημερα δεν ισχυει)ειτε επειδη μπορει στο σπιτι μας να διαθετουμε συνδεση στο Internet τυπου PSTN,δηλαδη συνδεση που δεν μας επιτρεπει να μπορει η κονσολα μας να πιανει σημα(κατι που κανει η συνδεση τυπου ADSL).
5)Επιπλεον πολλες φορες οι κονσολες θελουν καποια ειδικα χειρηστηρια ειτε για να παιζει ενα παιχνιδι , ειτε για να γινετε πιο ευκολο και απολαυστικο το παιχνιδι(ενω στο pc θες μονο 1 πληκτρολογιο και ενα ποντικι)

More
24 Sep 2010 22:17 #79460 by Hercules
Replied by Hercules on topic PC VS Κονσόλες
Ο καθένας παίζει με ότι έχει...εγώ ναι μεν προτειμώ Η/Υ γιατί κάνεις πολλά πραγματα σε αντιθεση με τις κονσολες. Το να τα σκας για αναβαθμισεις δεν το εχω καταλαβει ποτε τοσα χρονια...ισως φταει το γεγονος οτι στο σπιτι παιρνουμε ολοκαινουργια laptop απο το πανεπιστημιο καθε χρονο :rolleyes: ... το εχω μετατρεψει σε ιντερνετ καφε το σπιτι μου... :rolleyes:

αλλα στο μοναδικο δικο μου που ειναι κρυφο στους γονεις δεν το εχω κανει αναβαθμιση εδω και 3 χρονια και ακομα μου παιζει το τελευταιο παιχνιδι που πηρα στα μεσαια γραφικα :lol:

Παντως με το pc φτιαχνεις βιντεο, παρουσιασεις, κειμενα, ηχογραφησεις, επικοινωνια με skype, spaceship designing, photoshop....

ενω στις κονσολες παιζεις...και τιποτε αλλο.

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...

More
10 Dec 2011 01:27 #102675 by Themis Exarchos
Βρήκα ένα βίντεο κατά τύχη στο youtube.Για δείτε το πρώτα:

[youtube:wfgqlqm0]
[/youtube:wfgqlqm0]

Με τις κάρτες γραφικών που υπάρχουν αν θες να δεις σοβαρά γραφικά πιστεύω ότι το PC είναι η καλύτερη λύση. Αλλά το χειρισμό την ευκολία και την μεγάλη τηλεόραση δεν το έχουν τα PC πιστεύω.Στην πράξη κανείς δεν βάζει sixaxis στο PC ούτε το συνδέει με την τηλεόραση αν με πιάνετε. :wink: Γενικά όπως είπατε πολλοί είναι ανάλογα με το τι παίζει ο καθένας.

More
10 Dec 2011 02:29 #102677 by Βασίλης
ολα καλα ειναι,ο καθενας παιζει με οτι γουσταρει αλλα τωρα να εισαι ανω των 30 και να παιζεις στο pc ειναι πολυ ρετρο φαση...τα καναμε για χρονια,τωρα θελουμε χαλαρες φασεις...ξαπλα στον καναπε και αραγμα παιζοντας στην tv..

More
24 Dec 2011 17:32 #103212 by Φώτης Ασημακόπουλος
Αν και τα περισσότερα έχουν ήδη ειπωθεί, ας παραθέσω και γω την άποψη μου.
Πιστεύω ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο. Είναι καθαρά θέμα προτίμησης των παιχνιδιών που προτιμάει ο καθένας. Αν κάποιος παίζει ΜΜΟ, FPS, strategy και δυτικού τύπου RPG είναι φυσικό να επιλέξει το PC. Αν πάλι σας αρέσουν JRPG, Fighting, Arcade, και platform επιλέγετε κονσόλα.
Η δική μου ψήφος πάει στην κονσόλα για τους παραπάνω λόγους.

More
31 Oct 2012 23:11 #114049 by Βαγγέλης Βερβέρας
Κονσόλες.- Ο υπολογιστής είναι πού ακριβότερος αν τον θες μόνο για gaming.

More
31 Oct 2012 23:36 #114063 by Αντώνης Παντελιάς
κονσολες φυσικα!