- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
mordred wrote: Όταν έχεις ένα μηχάνημα το οποίο επιδέχεται αναβάθμισης (όπως ένα pc) έχεις την ευελιξία να προσαρμοστείς στις ανάγκες σου.
Για πες μου τι κονσόλες υπήρχαν το 1999...
Please Log in or Create an account to join the conversation.
mordred wrote: Τα θες και τα λες!? Την κονσόλα 7 χρόνων τι θα την κάνεις;
Εγώ να σου πω με P3 (του 2000) και μία 6800gt έπαιζα σχεδόν full Bioshock (του 2007)!!!!
Δεν καταλαβαίνω 7 series?! Με μία 7200 δεν παίζεις τίποτα... Με μία 7800 παίζεις τα πάντα! Πραγματικά με αυτά που λες μου δείχνεις ότι πας να αποδείξεις κάτι χωρίς να το ξέρεις! Δεν καταλαβαίνω που τα βγάζεις τα συμπεράσματα...
mordred wrote: 1)250-300 ευρώ κάρτα... Την καρτούλα μου 4870 1Gb (DDR5 μμμ για δείτε τι έχει το ps3) την πήρα 180€...Απορώ αν μπορεί αν υπάρχει κονσόλα με τέτοια απόδοση... Και gaming σε αναλύσεις 1920Χ1200... Όσον αφορά το υπόλοιπο (cpu - RAM etc...) εφόσον δεν έχεις προϊόν δεκαετίας πολύ λίγο ρόλο παίζει... Ακόμα και το παλιό μου μηχάνημα (AthlonX2 και 1900xtx) καλύτερα θα πήγαινε... Και μην ξεχνάς ότι όταν ξοδεύεις λεφτά για το pc δεν τα ξοδεύεις μόνο για το gaming...
mordred wrote: 2)Ακόμα και αυθεντικό να το έχω πάρει το game πάλι δεν θα έβαζα cd να παίξω...
mordred wrote: 3)Όσον αφορά το δίκτυο εννοώ multiplayer.
mordred wrote: 4) Δεν θυμάμαι το Diablo 2 να βγαίνει σε κονσόλα... Για το 3 θα δείξει (αλλά μάλλον οι κονσολάδες θα κλαίνε γι ακόμη μια φορά.
mordred wrote: 5) <!-- l --><a class="postlink-local" href=" www.gameworld.gr/community/viewtopic.php?f=27&t=6063 ">viewtopic.php?f=27&t=6063 μμμμ εσύ τα έγραψες BigBoss όχι εγώ... Crysis στο medium ε; Με μία 8600gt υπεράνετα (κολλητός με αυτήν έπαιζε με όλα full και shadows στο medium)... 42€ στο e-shop... www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514249 .
Μιλάμε τώρα για την πιο καινούρια engine σε κονσόλα!
mordred wrote: 6) Αν οι εταιρείες βγάζουν κάποια games μόνο για κονσόλα για να αποφύγουν την πειρατεία κακό δικό τους... Δεν θα πέσω στην λούμπα τους
mordred wrote: 7) Δεν είμαι εναντίων των consoles απλά πιστεύω πως είναι μηχανήματα με ημερομηνία λήξης (και όταν λέω ημερομηνία λήξης εννοώ ή πέταμα ή διακοσμητικό στο σαλόνι)... Στο Pc δεν ισχύει αυτό (τουλάχιστον σε τέτοιο μεγάλο βαθμό)... Αν θέλεις κάτι μόνο για να παίζεις πήγαινε πάρε μια κονσόλα... Αν σου χρειάζεται κι ένα PC αξίζει να δώσεις λίγα παραπάνω να παίζεις κιόλας.
mordred wrote: Γράψε λάθος! Ήταν άγνωστη λέξη... Αλλά και πάλι είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.
Να ρωτήσω γιατί δεν ξέρω. Το παιχνίδι αν το έχεις πάρει αυθεντικό μπορείς να το κάνεις εγκατάσταση και μετά να παίζεις χωρίς cd...? Δεν νομίζω...
Δεν θεωρώ ανούσια τα επιχειρήματα κανενός... Το ότι οποιοδήποτε σύστημα με pci express (Ακόμα και με agp), δηλαδή
συστήματα 4-5+ ετών ή των 150€, με μία αγορά κάρτας 50-70€ γίνονται αυτομάτως πιο γρήγορα από ένα ps3 είναι ένα φανταστικό επιχείρημα
κατα την άποψή μου...