- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Panteiakos wrote: Εν κατακλείδι.. Αν και είμαι παντρεμένος με μια ώριμη ζουμερή κυρία -η οποία θέλει αρκετά συχνά lifting η μικρούλα που με "διασκεδάζει" με νέα εντυπωσιακά κόλπα είναι κονσόλα Καλό είναι να υπάρχουν και τα 2
mordred wrote: Δεν είχα ποτέ κονσόλα και ούτε πρόκειται να αποκτήσω ποτε... Και μόνο το γεγονός οτι βάζεις dvd στην κονσόλα να παίξεις μου φαίνεται ηλίθιο... Δεν ξέρω αν κανένας ανέφερε τον παράγοντα δικτύου... Λέω εγώ τώρα... Το θέμα τον απετήσεων τώρα... Να είμαστε σοβαροί... Συγκρίνεται τον να δίνεις 300-500 για καθε καινουρια κονσόλα από το να πάρεις μια αξιοπρεπή κάρτούλα να κάνεις τη δουλειά σου (και με καλύτερα γραφικά)... Η μονη περίπτωση να προτιμήσω κονσόλα είναι στην περίπτωση του wii που πραγματικά είναι κατι διαφορετικό...
Δεν είχα ποτέ κονσόλα και ούτε πρόκειται να αποκτήσω ποτε... Και μόνο το γεγονός οτι βάζεις dvd στην κονσόλα να παίξεις μου φαίνεται ηλίθιο
Το θέμα τον απετήσεων τώρα... Να είμαστε σοβαροί... Συγκρίνεται τον να δίνεις 300-500 για καθε καινουρια κονσόλα από το να πάρεις μια αξιοπρεπή κάρτούλα να κάνεις τη δουλειά σου (και με καλύτερα γραφικά)...
Για τα action δεν καταλαβαίνω ποια η διαφορά στην κονσόλα από το pc...
BigBoss wrote:
Για να πάρεις αξιοπρεπή καρτούλα που να μπορει να περάσει τα γραφικα του PS3 πρεπει να δώσεις μια 300αρα περίπου, τόσο κάνε και το PS3.