- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
JRIXM8\ wrote: Όταν μιλάμε για racing simulation, συνεπάγεται ότι είναι καλύτερο αυτό που προσεγγίζει καλύτερα την πραγματικότητα. Αλλιώς είναι arcade. Για arcade είναι πολύ καλύτερο το Grand Tourismo.
Την Formula 1 στο ps2 δεν την έχω παίξει. Αλλά έχω δει να παίζουν. Ξαναλέω έχεις παίξει LFS? Έχει Formula V8 και την περσινή BMW SAUBER. Αν δεν σου άρεσε αυτή η προσομοίωση, θα σε συμβούλευα να παίξεις και το rfactor με το formula 1 2006 mod. Απλά κορυφαίο.
Αν θέλεις, ή όποιος θέλει να δοκιμάσει το LFS, διοργανώνουμε ένα πρωταθληματάκι. Δεν είναι ανάγκη να το έχετε αγοράσει, το πρωτάθλημα είναι για demo users. Είναι το δεύτερο πρωταθληματάκι που διοργανώνουμε. Οι αγώνες θα γίνονται κάθε Τετάρτη βράδυ κατά τις 10:30. Περισσότερες πληροφορίες στο forum της GVR
Terminator\ wrote: Μη λες racade το GT...Εκτιθεσαι.
beastie\ wrote: Θα ήθελα πολύ να παίξω δυκτιακά το παιχνίδι αλλά δυστυχώς ΔΕΝ έχω τιμόνι στο PC και μετά το DrivingForcePro του PS2 απλά ΔΕΝ μπορώ
beastie\ wrote: 2. να μην παίζεις με "εξωτερικές" κάμερες όπου βλέπεις το αυυτοκίνητο από πίσω...
georgios78\ wrote: Εγώ το θεωρώ ακατόρθοτο να βγεί racing game που να σου δίνει τέτια πραγματίκή άισθηση.
georgios78\ wrote: Παρόλα αυτά, για να πάιξεις ένα σύγχρονο racing στο pc και να βλέπεις καλά framerate πρέπει να έχεις πολύ καλό pc ή να κατεβάσεις πολύ το detail.
JRIXM8\ wrote: Με την βοήθεια του Force Feedback, ενός καλού τιμονιού και ενός καλού εξομοιωτή (LFS), η εξωτερική κάμερα είναι αχρείαστη.
Το FF του LFS σε συνδυασμό με την driving force pro, σου δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι από τον δρόμο και καταλαβαίνεις ακαριαία πότε τείνει το αυτοκίνητο να υπερστρέψει ή να υποστρέψει.
georgios78\ wrote: Το οτι υπάρχει τρόπος να το δείς ότι υποστρέφει δεν σημαινει οτι είναι έυχριστο και σου δίνει αλιθινή άισθηση.
georgios78\ wrote: Δεν είδα να πείς τίποτα για τα γραφικά στις