Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS3 vs Xbox 360 vs Wii: Ποιος θα νικήσει?

Poll: Ποια κονσόλα από τις τρεις είναι η καλύτερη? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Playstation 3
69 66.3%
Xbox 360
29 27.9%
Wii
6 5.8%
Total number of voters: 26
Only registered users can participate to this poll
More
20 Jul 2011 16:47 #96299 by eliminator

asmilon wrote: Υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα ο κανονας αυτος ειναι, οποτε αν καποιος θελει να αγορασει μια κονσολα και μονο και δεν εχει καποιο τρελλο κολλημα με τα exclusives του PS3, ειναι συνετη κινηση να προτιμησει το X360.

Δεν νομίζω να θέλει να χάσει τη δυνατότητα να έχει blu-ray player + κονσόλα όμως! Εκτός αν έχει ήδη blu-ray player.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jul 2011 21:38 #96310 by Βασίλης Δρέττας
καλα υπαρχει και η πιθανοτητα το blu ray να ειναι αχρηστο στον υποψηφιο αγοραστη . εγω και να το ειχα δεν θα το χρησιμοποιουσα σχεδον καθολου

More
20 Jul 2011 22:12 #96312 by eliminator

bond wrote: καλα υπαρχει και η πιθανοτητα το blu ray να ειναι αχρηστο στον υποψηφιο αγοραστη . εγω και να το ειχα δεν θα το χρησιμοποιουσα σχεδον καθολου

Σε λίγα χρόνια θα χρσιμοποιούνται μόνο blu-ray και εκτός από αυτό πολλές ταινίες βγαίνουν blu-ray τώρα.

More
20 Jul 2011 22:40 #96313 by Kostas Milonas
Εκτος αν το digital distribution αντικαταστησει την αναγκη για δισκακια ;-) Σε λιγα χρονια ακομα και στην Ελλαδα οι ταχυτητες 50 Μbps και πανω θα ειναι καθημερινοτητα...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
21 Jul 2011 00:05 #96320 by eliminator

asmilon wrote: Εκτος αν το digital distribution αντικαταστησει την αναγκη για δισκακια ;-) Σε λιγα χρονια ακομα και στην Ελλαδα οι ταχυτητες 50 Μbps και πανω θα ειναι καθημερινοτητα...

Μπορεί και σε μερικους μήνες, αν σκεφτείς πόσο γρήγορα από ISDN πήγαμε ADSL και από'κει στα 24 Mbps(τόσο δεν είναι το ανώτερο; γιατί έχω μείνει λίγο πίσω) άρα στα 50 είναι θέμα μηνών, τουλάχιστον για το εξωτερικό.

More
21 Jul 2011 08:29 #96324 by Βασίλης Δρέττας

eliminator wrote: Σε λίγα χρόνια θα χρσιμοποιούνται μόνο blu-ray και εκτός από αυτό πολλές ταινίες βγαίνουν blu-ray τώρα.

Αμφιβαλω καθως το blu ray μεχρι στιγμης δεν εχει επικρατησει στην αγορα αφου κατεχει μονο το 5 % της αγορας ενω εχει κυκλοφορηση εδω και 5 χρονια .

More
01 Nov 2012 01:27 #114098 by Βαγγέλης Βερβέρας
PS3 με κλειστά μάτια...δεν σκοπεύω να πληρώσω για να παίξω online.

More
01 Nov 2012 11:42 #114117 by Fotis Rozakis
Θα προτιμήσω το PS3...

More
More
01 Nov 2012 19:41 #114192 by Jester

Ver wrote: PS3 με κλειστά μάτια...δεν σκοπεύω να πληρώσω για να παίξω online.

HUGE LOL! Συγγνώμη φίλε μου, αλλά το xbox live είναι μια εξαιρετική και ολοκληρωμένη υπηρεσία ψυχαγωγίας (αυτό πληρώνεις) και όχι απλά ένα hub για να παίζεις online. Ναι αν δεν έχεις gold membership δεν μπορείς να παίξεις online, αλλά αν πληρώσεις έχεις παπάδες με 30 ευράκια το χρόνο (εγώ κάλλιστα θα έδινα και περισσότερα ειδικά μετά τις τελευταίες προσθήκες: smartglass, xbox video, NBA season pass κλπ.) Θα συνειστούσα σε όσους δε γνωρίζουν να μην προτρέχουν και να μη γράφουν απόψεις που απλά τους εκθέτουν...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis