- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Playstation 3 |
|
69 | 66.3% |
Xbox 360 |
|
29 | 27.9% |
Wii |
|
6 | 5.8% |
Total number of voters: 26 | |||
Only registered users can participate to this poll |
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Nikolaras wrote: Καλα μην παιρνεις και ορκο Nickltd.Το Ps3 τα εφαγε τα ψωμια του αλλα μονο η Sony δεν το εχει καταλαβει.Οτι και να κανει τωρα(motion control,new games)δεν θα καταφερει τιποτα.Εγω παντως ειμαι της γνωμης να παρατησει το gaming και να ασχοληθει σε αυτο που πραγματικα ειναι καλη(τηλεορασεις,καμερες,κινητα,dvd,BLUE RAY).Οσο για την Μ$ πιστευω ειναι μακραν η καλυτερη σε αυτην την γενια και ας μην ειναι πρωτη.H Nintendo ακολουθει τα παλια της βηματα(Mario,Zelda,Metroid)κ.λ.πΗξερε οτι μετα την αποτυχεια του cube δεν θα ειχε υποστηριξη οποτε σκεφτηκε να χτυπησει τους casuals gamers +fan boys και οχι τους hardcore οι οποιοι δεν θα αγοραζαν με τιποτα το wii και ας ηταν η καλυτερη κονσολα.Επαιξε και κερδισε.H nintendo τους εχει καψει την γουνα με το wii και το ds/dsi.Εγω αυτο ξερω!!!!!!!!!!
Van Basten7 wrote: Δεν έχει ελπίδα το Xbox μπροστά στο Ps3 σε κάνα χρόνο που θα βγαίνουν game που θα χρησιμοποιούν 100% του Blue Ray το Xbox θα φαίνεται πολύ λίγο μπροστά στο Ps3 !
Nikolaras wrote: Καλα μην παιρνεις και ορκο Nickltd.Το Ps3 τα εφαγε τα ψωμια του αλλα μονο η Sony δεν το εχει καταλαβει.Οτι και να κανει τωρα(motion control,new games)δεν θα καταφερει τιποτα.Εγω παντως ειμαι της γνωμης να παρατησει το gaming και να ασχοληθει σε αυτο που πραγματικα ειναι καλη(τηλεορασεις,καμερες,κινητα,dvd,BLUE RAY)