Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS3 vs Xbox 360 vs Wii: Ποιος θα νικήσει?

Poll: Ποια κονσόλα από τις τρεις είναι η καλύτερη? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Playstation 3
69 66.3%
Xbox 360
29 27.9%
Wii
6 5.8%
Total number of voters: 26
Only registered users can participate to this poll
More
17 Jun 2009 21:59 #54388 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Η αληθεια ειναι αυτη. Παρολο που δεν προφερει εντελως τιποτα, απο πλευρας καινοτομιων, συνεχιζει να πουλαει ακαταπαυστα...(WB)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jun 2009 22:15 #54392 by Stevepredator
Ο κύριος λόγος που πουλάει είναι ο ΜARIO ο ZELDA και όλο το MARIO universe και το wii mote (και σε λίγο το wii motion plus & vitality sensor που μετράει τους παλμούς σου) αν βγάλει next gen κονσόλα η nintendo (εννοώ πραγματρικά next gen γραφικά) θα είναι must buy για μένα γιατί μου αρέσουν αυτοί οι ήρωες αλλά δεν μου αρέσουν τα γραφικά του wii............

Cause the only real predator is Stevepredator

More
10 Jul 2009 01:51 #56042 by Nickltd
Το Wii δεν ανταγωνίζεται το Xbox 360 και το PS3. Έχει εντελώς διαφορετικό κοινό ως στόχο. Η 7χρονή ανιψιά μου πχ το λατρεύει, δεν μπορώ να φανταστώ πολλά games PS3/Xbox360 που θα την αφορούσαν. Μερικές φορές εύχομαι η Nintendo να επικεντρωνόταν στα παιχνίδια της και να άφηνε τις κονσόλες. Μετά το N64 δεν έχει βγάλει κάτι που να μου κεντρίζει το ενδιαφέρον, εκτός του DS.

Μεταξύ Xbox360 και PS3 διαλέγω το PS3. Το 360 είναι πλέον φημισμένο για τα προβλήματα του. Ξέρει κανείς τι έγινε με εκείνον τον τύπο που υποστήριζε πως έχει αποδείξεις ότι η Microsoft γνώριζε για τα κόκκινα φωτάκια του 360 και παρ' όλα αυτά το κυκλοφόρησε?

Όπως έγραψε και ο Freak παραπάνω το PS3 έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από το 360, όπως όλοι υποπτευόμσταν από την αρχή. Επίσης το PS3 έχει περισσότερα system sellers παιχνίδια, και έρχονται και άλλα, ενώ το 360 πέρα από το Gears of War 1/2 τι έχει? Το PS3 επίσης έχει δωρεάν online, πολύ σημαντικό.

Γενικά το PS3 είναι "φρέσκια" κονσόλα με πολύ μέλλον. Χωρίς παρεξήγηση για τούς 360άδες. :)

More
10 Jul 2009 14:00 #56050 by Nikolaras
Καλα μην παιρνεις και ορκο Nickltd.Το Ps3 τα εφαγε τα ψωμια του αλλα μονο η Sony δεν το εχει καταλαβει.Οτι και να κανει τωρα(motion control,new games)δεν θα καταφερει τιποτα.Εγω παντως ειμαι της γνωμης να παρατησει το gaming και να ασχοληθει σε αυτο που πραγματικα ειναι καλη(τηλεορασεις,καμερες,κινητα,dvd,BLUE RAY).Οσο για την Μ$ πιστευω ειναι μακραν η καλυτερη σε αυτην την γενια και ας μην ειναι πρωτη.H Nintendo ακολουθει τα παλια της βηματα(Mario,Zelda,Metroid)κ.λ.πΗξερε οτι μετα την αποτυχεια του cube δεν θα ειχε υποστηριξη οποτε σκεφτηκε να χτυπησει τους casuals gamers +fan boys και οχι τους hardcore οι οποιοι δεν θα αγοραζαν με τιποτα το wii και ας ηταν η καλυτερη κονσολα.Επαιξε και κερδισε.H nintendo τους εχει καψει την γουνα με το wii και το ds/dsi.Εγω αυτο ξερω!!!!!!!!!!

More
10 Jul 2009 14:06 #56054 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Nikolaras wrote: Καλα μην παιρνεις και ορκο Nickltd.Το Ps3 τα εφαγε τα ψωμια του αλλα μονο η Sony δεν το εχει καταλαβει.Οτι και να κανει τωρα(motion control,new games)δεν θα καταφερει τιποτα.Εγω παντως ειμαι της γνωμης να παρατησει το gaming και να ασχοληθει σε αυτο που πραγματικα ειναι καλη(τηλεορασεις,καμερες,κινητα,dvd,BLUE RAY).Οσο για την Μ$ πιστευω ειναι μακραν η καλυτερη σε αυτην την γενια και ας μην ειναι πρωτη.H Nintendo ακολουθει τα παλια της βηματα(Mario,Zelda,Metroid)κ.λ.πΗξερε οτι μετα την αποτυχεια του cube δεν θα ειχε υποστηριξη οποτε σκεφτηκε να χτυπησει τους casuals gamers +fan boys και οχι τους hardcore οι οποιοι δεν θα αγοραζαν με τιποτα το wii και ας ηταν η καλυτερη κονσολα.Επαιξε και κερδισε.H nintendo τους εχει καψει την γουνα με το wii και το ds/dsi.Εγω αυτο ξερω!!!!!!!!!!

Δηλαδή, επειδή απέτυχε μια φορα να βγάλει κατι που θα πουλαει σαν τρελο θα πρεπει να τα παρατήσει; Δηλαδη ολα αυτα τα χρονια με το PS1 και το PS2 τι εκανε; Δεν ήταν η νουμερο ενα εταιρια στο χώρο του gaming?

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 Sep 2009 15:32 #60571 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Microsoft vs Sony: Round 2

Η Sony ανακοίνωσε ένα καινούργιο μοντέλο PS3 με πιο λεπτά χαρακτηριστικά και παράλληλα θέλει να εδραιωθεί στην αγορά με μία λιανική τιμή πώλησης στα 300 ευρώ. Στην αντίπερα όχθη, η Microsoft, θέλοντας να κάνει και αυτή με τη σειρά της μία κίνηση, μείωσε την τιμή του Xbox 360 Elite στα 250 ευρώ, καταργώντας το μοντέλο Xbox 360 Pro.

Βλέποντας τις δύο εταιρίες καταλαβαίνει κανείς ότι φέτος δίνουν την πιο σκληρή μάχη των τελευταίων ετών. Βέβαια ο νικητής θα κριθεί από τις αγορές των καταναλωτών, οι οποίοι αγοράζουν σύμφωνα με την τιμή της κονσόλας και τα παιχνίδια που υπάρχουν σε αυτή. Το Playstation 3 έχει καλύτερο ρόστερ παιχνιδιών για την περίοδο 2009-2010, με αποκλειστικούς τίτλους όπως τα Gran Turismo 5, Heavy Rain, God of War 3, Ratchet n Clank, MAG, The Last Guardian και Uncharted 2: Among Thieves. Περνώντας στο Xbox 360, βλέπουμε πως οι λιγοστές αποκλειστικές κυκλοφορίες των Halo 3 ODST, Left 4 Dead 2, Ninety Nine Nights 2 και Fable 3 έχουν δυσαρεστήσει πολύ τους fans της κονσόλας.

Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το γεγονός των multimedia εφαρμογών, όπου το PS3 νικάει κατά κράτος την κονσόλα της Microsoft προσφέροντας αναπαραγωγή ταινιών blu-ray και ασύρματη σύνδεση στο internet με δωρεάν online games. Ίσως το blu-ray να είναι ένας ακόμη λόγος για τους gamers, ώστε να στραφούν στο PS3, αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι ο νικητής είναι αυτός με τα καλύτερα παιχνίδια και όχι εκείνος με την καλύτερη τεχνολογία. Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι το PS2 με το Xbox, όπου το δεύτερο είχε τις δυνατότητες να ξεπεράσει τον Ιαπωνικό κολοσσό, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε ποτέ καθώς οι πωλήσεις έδειξαν ξεκάθαρα τις προτιμήσεις των χρηστών.

Η μάχη των κονσολών συνεχίζει και φυσικά ο μόνος κερδισμένος από αυτήν την κόντρα των δύο κολοσσών είναι οι καταναλωτές. Όσο πέφτουν οι τιμές των κονσολών, τόσοι περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν τα αγαπημένα τους video games.

More
09 Sep 2009 15:42 #60574 by Ρωμανός Βογιατζής
Δεν έχει ελπίδα το Xbox μπροστά στο Ps3 σε κάνα χρόνο που θα βγαίνουν game που θα χρησιμοποιούν 100% του Blue Ray το Xbox θα φαίνεται πολύ λίγο μπροστά στο Ps3 !

More
09 Sep 2009 15:44 #60575 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Τα παντα εναι θεμα παιχνιδιων. Αν συνεχιζει η Sony το ρυθμο που εχει τωρα, τοτε σιγουρα το Xbox 360 θα εχει προβλημα. Αν και δε νομιζω να κατσει ετσι η Microsoft, κατι θα ετοιμαζει.

More
16 Sep 2009 01:28 - 16 Sep 2009 01:38 #60988 by Kostas Kefallinos
Last edit: 16 Sep 2009 01:38 by Kostas Kefallinos.

More
16 Sep 2009 01:37 #60989 by Kostas Kefallinos
@freak
Ε βέβαια και κάτι ετοιμάζει(λεγε με natal)αλλα δεν το καιει τώρα το καλο χαρτι της(μονο xbox's με το RROD)
Εξάλου σε χαλεπούς καιρούς η ms εδειξε τον τσαμπουκά της,σχεδον για πάνω απο ενάμιση χρόνο εμοραγούσε το xbox
λόγο του ανταγωνισμού που ακουγε - και ακομη ακούει- στο ονομα ps2 και άν δεν είχε τα άλλα προιοντα να στηριζουν την εταιρία(windows,office κτλ κτλ)το xbox θα είχε μπέι στο πάνθεον ώς άλλη μία αποτυχιμένη κονσόλα

Van Basten7 wrote: Δεν έχει ελπίδα το Xbox μπροστά στο Ps3 σε κάνα χρόνο που θα βγαίνουν game που θα χρησιμοποιούν 100% του Blue Ray το Xbox θα φαίνεται πολύ λίγο μπροστά στο Ps3 !

Ε και?Δε λεεί κάτι το blu ray,αντε να βάλεις παραπάνω video,αντε να βάλεις καλήτερο ήχο αλλα άν δεν μάθουν οι προγραμματιστές του εκαστοτε software house να εκμεταλευονται τις δυνατοτιτες της κονσολας το blu ray δεν το αλλάζει αυτο.

Nikolaras wrote: Καλα μην παιρνεις και ορκο Nickltd.Το Ps3 τα εφαγε τα ψωμια του αλλα μονο η Sony δεν το εχει καταλαβει.Οτι και να κανει τωρα(motion control,new games)δεν θα καταφερει τιποτα.Εγω παντως ειμαι της γνωμης να παρατησει το gaming και να ασχοληθει σε αυτο που πραγματικα ειναι καλη(τηλεορασεις,καμερες,κινητα,dvd,BLUE RAY)

come again?