Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS3 vs Xbox 360 vs Wii: Ποιος θα νικήσει?

Poll: Ποια κονσόλα από τις τρεις είναι η καλύτερη? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Playstation 3
69 66.3%
Xbox 360
29 27.9%
Wii
6 5.8%
Total number of voters: 26
Only registered users can participate to this poll
More
31 Mar 2010 19:37 #69998 by Νίκος Παπαγεωργίου
Εχεις δικιο, γιατι το PS3 δεν ειναι απλως μια κονσολα, αλλα μοδα. Ξερω πολλους που εχουν PS3 μονο και μονο για να βλεπουν Blue-Ray ταινιες.

Απο την αλλη, δεν θα σταματω να φωναζω για το ποσο υποτιμημενο ειναι το Wii απο τα καταστηματα στην χωρα μας, ειδικα στην επαρχια. Γιατι στην Αθηνα κουτσα στραβα βρισκω αξιολογους τιτλους. Αλλα στην επαρχια, τα καταστηματα κατακλειζονται απο παιχνιδια οπως το Barnyard και το Cars, και αξιολογα games οπως το No More Heroes μενουν στα αζητητα. Σε πολλα καταστηματα παιχνιδιων, δεν ξερουν καν τι ειναι το Wii ](*,)

Οσο για το μελλον των παιχνιδιων, κατα τη γνωμη μου βρισκεται στην εικονικη πραγματικοτητα. Οι 3D τηλεορασεις που θα κυκλοφορησουν και περιφεριεακα οπως το wiimote, το playstation eye και το playstation move, δειχνουν οτι προς τα εκει παμε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Mar 2010 20:25 #69999 by theo_dor9821
Εγώ πιστεύω ότι το ps3 είναι ότι καλύτερο έχει βγει, επειδή έχει super γραφικά,παίζει blue-ray ταινίες,έχει δωρεάν online και ότι θα βγάλει 3D σε σχέσει με το XBOX360.Προσωπικά το 3D πιστεύω ότι είναι το μέλλον για τα games.Το Wii είναι ένας διαφορετικός τρόπος gaming που σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι.Ψηφίζω ps3.

More
31 Mar 2010 20:37 #70001 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Πονταρω περισσοτερο στο Holographic Gaming(οταν και αν), παρα στο 3D. Εν τελει τα ολογραμματα ειναι αυτα που πιστευω οτι θα προσφερουν την επανασταση. Ενταξει στο 3D, βλεπεις τις σφαιρες να ερχονται κατά πανω σου -καμια φορα- αλλα δεν αλλαζει κατι το ουσιαστικο. Οταν παμε σε ολογραφικο gaming εκει ειναι που θα δουμε νεους τροπους χειρισμου, τεχνικες και γενικοτερα, νεες ιδεες στο gameplay.

More
31 Mar 2010 20:59 #70002 by Νίκος Παπαγεωργίου
Στανταρ, στο τελος ετσι θα παιζουμε, αλλα δεν ειναι μακρινο αυτό? Ειχα διαβασει καπου οτι φετος θα κυκλοφορησουν τρισδιαστατες τηλεορασεις. Αυτες, σε συνδυασμο με το playstation move, θα μεταφερουν εσενα μεσα στη δραση, και οχι τη δραση στο δωματιο σου. Αυτη η προοπτικη φανταζει πιο κοντινη.

Εκτος φυσικα αν εχεις καποιο καλο link για holographic gaming. Για δωστο και σε εμας να γουσταρουμε :D

More
01 Apr 2010 17:28 #70014 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν θέλει και πολύ σκέψη. PlayStation 3 φυσικά. Η απόλυτη κονσόλα. Καλό είναι και το X-Box 360 αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με το PS3. Όσο για το Wii....τι να λέμε τώρα, ουιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου σαν κονσόλα. Εκεί που παίζεις σπάς και τίποτα και μετά έχεις τη μάνα σου να φωνάζει.... Είναι τρέλα να πάρεις μια τέτοια κονσόλα. :bduh:

More
01 Apr 2010 17:38 #70015 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οχι, φυσικα και δεν εχω καποιο λινκ, γι αυτο αλλωστε ειπα (οταν και αν). Επισης το αλλο σπαστικο με το 3D ειναι οτι δεν μπορουμε να το αντιληφθουμε μεσα σπο βιντεο. Πρεπει να το βλεπουμε μονο live φορντας γυαλια... :bduh:

More
06 Apr 2010 08:52 #70319 by Smarty

Nemamiah wrote: Ο μονος λογος για να αγορασει καποιος Xbox 360, ειναι το Halo και το Mass Effect.

Απο που και ως που? Οι αχρηστοι τα βγαζουν και για PC! Σπουδαια αποκλειστικοτητα!

Σιγουρα PS3 για μένα. Τωρα περισσοτερο απο ποτέ έχει παιχνιδάρες, είναι πολυ φθηνοτερο, έχει τζάμπα online, και μιας που το ανεφερα απο που και ως που η Microsoft αναγκαζει κοσμο να πληρωνει για να παιζει online, κατι που μεχρι τώρα το κάναμε όλοι τζάμπα στο PC! To Wii οπως αναφέρθηκε και προηγουμένως ειναι για casual οχι για πορωμένους. Πολλα καλα παιχνίδια δεν μπορώ να πω οτι έχει αλλα το καινούριο Metroid: Other M μπορω να πω με ενθουσίασε.

Αλλα γενικά το PS3 βρισκεται στην κορυφή.

More
14 Apr 2010 23:30 #70760 by Γιάννης Παναγιωτίδης
το ps3 πιστευω εχει καλυτερα γραφικα, δωρεαν το online στα παιχνιδια...και φοβερα παιχνιδια! οστωσο οπως καταλαβατε ειμαι φανατικος του ps3 οποτε μην με ρωτησετε για τις αλλεσ κονσολες.
PS3 ΔΑΓΚΩΤΟ

More
18 Jan 2011 23:11 #88064 by Γιώργος
Εγω ΣΙΓΟΥΡΑ ειμαι μεγαλος υποστηρικτης του PS3 αλλα κατα την γνωμη μου...για να λεγεται καποιος "gamer"...δν πρεπει να ξεχωριζει κονσολες...αλλα να παιζει με ολες........Απλα επειδη αυτες οι εταιριες θελουν να ξεπαρασουν η μια την αλλη,εχουν περασει αυτο το νοημα και στους fan.....

More
19 Jan 2011 01:18 #88070 by Κώστας Λεοντιάδης
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την όλη φιλοσοφία του κλασικού "Ελληνάρα", ο οποίος μιλάει χωρίς να γνωρίζει.. Τέσπα, δεν θα κάτσω να πω ποιος θα νικήσει ή όχι, τα νούμερα λένε τα πάντα από μόνα τους (Wii/Xbox 360/PS3 με την σειρά). Ειλικρινά, όλοι εσείς που λέτε ότι το PS3 έχει καλύτερα γραφικά, έχετε παίξει ποτέ Xbox 360? Ή για όσους λένε ότι έχει καλύτερο online, κάτι που σαφώς και είναι τελείως αβάσιμο, έχετε παίξει ποτέ Xbox LIVE, ή επειδή είναι τζάμπα είναι και καλύτερο?