Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS3 vs Xbox 360 vs Wii: Ποιος θα νικήσει?

Poll: Ποια κονσόλα από τις τρεις είναι η καλύτερη? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Playstation 3
69 66.3%
Xbox 360
29 27.9%
Wii
6 5.8%
Total number of voters: 26
Only registered users can participate to this poll
More
16 Sep 2009 15:58 #61011 by giannistrv
Κακα τα ψεματα πολλοι προτιμουν το xbox για να μην αγοραζουν αυθεντικα!Αν δεν υπηρχε chip για το xbox δεν θα ειχε τις ιδιες πωλησεις!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Sep 2009 16:08 #61015 by Kostas Kefallinos
Κοίτα σε ισχίει μόνο στην Ελλάδα και σε μερικές άλλες χώρες(ρωσσία κτλ)αμα δεις global την εικόνα της αγοράς κάτι τέτοιο δέν ισχίει

More
24 Nov 2009 00:42 #65455 by Μάνος Γρυπάρης
Προσθέσαμε γκάλοπ.
Playstation 3 vs Xbox 360 vs Wii

Πηγαίντε στην 1η σελίδα του topic (πάνω πάνω) για να ψηφίσετε.

Δυστυχώς το γκάλοπ που είχε δημιουργηθεί στο παλιό site, σβήστηκε με το update, κι έτσι χάθηκαν εκατοντάδες ψήφοι. Μπορείτε όμως να ξαναψηφίσετε σε αυτό το topic.

Με reply εδώ μπορείτε να αιτιολογείτε την άποψή σας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Nov 2009 13:36 #65501 by stormare
ps3 για πλακα σκαλες πανω απο το xbox360.

το wii ειναι εκτος.
καλο και αγιο αλλα ειναι console για casuals και οχι για gamers.
για gamers ειναι καλη φαση να εχεις ΚΑΙ wii αν υπαρχει η δυνατοτητα για τον χαβαλε με την παρεα κυριως.

More
24 Nov 2009 15:13 #65518 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Τα πλεονεκτηματα του PS3 εναντι του Xbox 360 τα εχουμε αναλυσει απειρες φορες σητν εκπομπη Users. Αυτο που ηθελα να τονισω ειναι οι τελευταιες φημες, οι οποιες βρισκουν την Bungie να φτιαχνει ενα παιχνιδι αποκλειστικο για το PS3.

Αν το παραπανω ειναι αληθεια, τοτε η Microsoft κινδυνευει να χασει και τα λιγοστα παιχνιδια που εχουν μεινει για το Xbox 360.

More
25 Nov 2009 14:14 #65584 by Γιάννης Ρέμας
αν και δεν εχω σιγουρα θα επαιρνα το ps3 γιατι εχει τζαμπα online,blueray και καλυτερα γραφικα

More
25 Nov 2009 15:31 #65600 by antonis 21
εγω ψηφισα το playstation 3 γιατι εχει τζαμπε online.επισεις εχεις τεχνολογια blue-ray,και εχει και καλυτερου τιτλους. :icon bow: :icon bow: :icon applaud: =D>

More
29 Mar 2010 09:11 #69872 by Βασίλης Δρέττας
βλεπω το αποτελεσματα και μου φαινονται πολυ λογικα αφου στην Ελλαδα πολυ δεν γνωριζουν καν το xbox 360 + οτι το ps3 εχει το ονομα

More
31 Mar 2010 17:07 #69991 by Νίκος Παπαγεωργίου
Τα PS 3 και Xbox 360, ανηκουν σε διαφορετικη κατηγορια απο το Wii.

Το Wii ειναι αυστηρα για casual τυπους, και για αυτους που θελουν να παιζουν ευκολα παιχνιδια με την κοπελα και τους φιλους τους, οι οποιοι πιθανως δεν ειναι "επαγγελματιες" gamers. Επισης, ειναι η μονη κονσολα οπου θα βρεις Mario, Metroid και Zelda.

Τα XBox360 και PS3 ειναι για τους πωρωμενους gamers. Ο μονος λογος για να αγορασει καποιος Xbox 360, ειναι το Halo και το Mass Effect. Κατα τα αλλα, το PS3 ειναι ανωτερο και σε τιτλους αλλα και στο οτι το online ειναι τσαμπα.

Προσωπικα εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος με το Wii, αλλα ονειρο μου ειναι να αγορασω συντομα ενα PS3. Ψηφιζω PS3 δαγκωτο!

More
31 Mar 2010 18:34 #69993 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Στην Ελλαδα παραδοσιακα το PS Franchise εχει τους περισσοτερους φιλους. Πολλοι απο εμας αγοραζουν PS3 μονο για να παιξουν Pro, παρολο που κυκλοφορει σε ολες τις κονσολες και PC. Λιγο δυσκολο να αλλαξει αυτο. Απο την αλλη αν δουμε τα παραγματα αντικειμενικα η κονσολα της Sony εχει περισσοτερους τιτλους με τους οποιους βλεπουμε και μερικα διαφορετικα παιχνιδια, αντι για εξωγηινους, ζομπι και Multiplayer.

Τωρα οσον αφορα τη νεα τεχνολογια 3D, δεν ξερω κατα ποσο θα πιασει. Για την ακριβεια ειμαι αντιθετος στην εφαρμογη της. Δεν πιστευω οτι το μελλον του gaming βρισκεται στη χρηση stereoscopic γυαλιών.