Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS3 vs Xbox 360 vs Wii: Ποιος θα νικήσει?

Poll: Ποια κονσόλα από τις τρεις είναι η καλύτερη? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Playstation 3
69 66.3%
Xbox 360
29 27.9%
Wii
6 5.8%
Total number of voters: 26
Only registered users can participate to this poll
More
16 Aug 2008 18:28 #46087 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εγω δεν μπορω να αντισταθω στο ps3 μου. Δεν ξερω γιατι αλλα με ελκυει πιο πολυ. Παρολο που θα παρω 360 οταν θα παιζω θα προτιμουσα το Fable 2 να ηταν στο PS3. Θα μου πεις games ειναι ολα δε χρωστας τιποτα στη Sony. Ναι ετσι ειναι αλλα δεν ξερω γιατι.
Ειμαι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ με το PS3 :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Aug 2008 10:15 #46163 by Stevepredator
Mην ανησυχείς δεν είσαι ο μόνος

Cause the only real predator is Stevepredator

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
17 Aug 2008 18:24 #46172 by a Guest
Stevepredator πρέπει να διορθώσεις οπωσδήποτε την υπογραφή σου!!!! 1 σειρά γράφεις και απο κάτω ακολουθεί μισή σελίδα εικόνες.... Κάνε κάτι γιατί δεν έχουν όλοι dsl, 1 ώρα κάνει να φορτώσει η σελίδα..

More
25 Aug 2008 15:44 #46409 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
I know man, δεν ειμαι ο μονος! Παντως αυτο το savage moon που ανακοινωσαν τι να ειναι αραγε? Downloadable αρα δεν περιμενω και πολλα. Α ρε Sony δωσε μας τιποτα καιουργιο...

More
15 Sep 2008 23:57 #47120 by kostas
Μουφα, τι να πει το savage moon? Το 360 εχει κατακλυσει την αγορα απο games.Της Sony τα εχουμε δει...Και φετος τα ιδια, Motorstorm 2, Resisstance 2, μηδεν RPG και μονο χαζο FPS... Τι να πρωτοπαλεψει η Sony? Ενω το 360 εχει ολοκληρη την γκαμα απο games και ειναι και πιο φθηνο. Ειδικα τωρα με fable 2, Gears και Final Fantasy

More
16 Sep 2008 13:43 #47129 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Καλα εισαι, αλλα ρε παιδι μ εμενα με εκπλησσει αυτη η αναισθησια της Sony. Αφου βλεπει πως το PS3 ειναι παιχνιδομηχανη και παιχνιδια δεν εχει...Τι παει και το παιδευει το πραγμα με video store ξε video store και music clips και αλλες τετοιες αηδιες...Ειπαμε πρωτα games και μετα τα υπολιπα...Α

More
16 Sep 2008 13:46 #47130 by Stevepredator
Ξεχνάς το little big planet το οποίο κυριολεκτικά θα γράψει ιστορία και το home (τζάμπα) που και αυτό θα γράψει και όσο για τα rpg που λες και τα άλλα είδη μην ανυσηχείς έρχετε το heavy rain υπάρχει το rachet and clank quest for booty μόνο 15 ευρό από πλαίσιο ακόμη υπάρχει το Afrika που είναι το πρώτο στο είδος του Yakuza 3 God of war 3

More
20 Sep 2008 02:37 #47257 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Αγαπητε φιλε Steve...

Ολα αυτα που ειπες ειναι πολυ καλα games. Πραγματικα ομως τα μονα που θα συγκινησουν τον κοσμο ειναι το FF Versus 13, το Littlebig Planet και το God of War...Σαν gamer δεν με ενδιαφερει το παιχνιδι να εχει τον super duber Level 2 architecture Lightning...Με νοιαζει να ειναι καλοφτιαγμενο και να με κολλησει εκει...Να ξυπναω και να λεω Πωωω πρεπει να παιξω FF ή να εχω αγωνία για το τι θα γίνει στο Heavy Rain...Πολυ απλα να μου δωσουν παιχνιδια με βαθος...

Μεχρι στιγμης εχουμε ωραια games αλλα μεχρι εκει...δεν εχουν βαθος δεν σε παθιαζουν. Αντε λιγο το MGS4 αλλα το παρακαναν ευκολο...

More
20 Sep 2008 10:19 #47263 by Stevepredator
Συγνώμη δεν σε παθιάζει το tekken?το yakuza?

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
20 Sep 2008 11:02 #47266 by a Guest
Πόσο βάθος μπορεί να έχει ένα Tekken???? :roll: