Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS3 vs Xbox 360 vs Wii: Ποιος θα νικήσει?

Poll: Ποια κονσόλα από τις τρεις είναι η καλύτερη? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Playstation 3
69 66.3%
Xbox 360
29 27.9%
Wii
6 5.8%
Total number of voters: 26
Only registered users can participate to this poll
More
19 Jun 2008 14:27 #43757 by Stevepredator
Uncharted το καλύτερο oflline shooter (όλοι το λένε έχει και χιούμορ)
ratchet and clank
gtan turismo5
mgs4
lair heavenly sword
little big planet (αυτό είναι το πιο pure fun απλά γράψε little big planet στο ign να δεις τι παιχνιδάρα είναι)
home
warhawk
haze
killzone2
και άμα δεν θεωρείς το home παιχνίδι τότε δες αυτό το exclusive infamous www.gamespot.com/ps3/action/infa ... lt;title;0

Cause the only real predator is Stevepredator

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
19 Jun 2008 16:49 - 19 Jun 2008 17:13 #43763 by a Guest
Stevepredator το lair άστο καλύτερα. Μην το αναφέρεις γιατί ήταν επιεικώς για τα μπάζα, για φρίσμπυ στην παραλία καλό είναι.
gtan turismo5 πολύ καλό, αλλα σαν το damage system του Forza δεν έχει. Πολύ αληθοφανές να στουκάρεις με 200 σε ένα τοίχο και το αμάξι να βγαίνει αγρατζούνιστο .
mgs4 όντως οτι καλύτερο αυτη την στιγμή για το PS3
warhawk, μόνο online???? Ευχαριστώ δεν θα πάρω!
heavenly sword  καλύτερα να χαρείς το πρώτο, γιατί δεύτερο δεν θα υπάρξει. Ακυρώθηκε η δημιουργία του. Γιατί άραγε? Σου λέει κάτι αυτο?
home, μήπως να το έβλεπες πρώτα και μετά να εκφέρεις άποψη??
Last edit: 19 Jun 2008 17:13 by a Guest.

More
19 Jun 2008 17:09 #43766 by Petros

Stevepredator\ wrote: Uncharted το καλύτερο oflline shooter (όλοι το λένε έχει και χιούμορ)
ratchet and clank
gtan turismo5
mgs4
lair heavenly sword
little big planet (αυτό είναι το πιο pure fun απλά γράψε little big planet στο ign να δεις τι παιχνιδάρα είναι)
home
warhawk
haze
killzone2
και άμα δεν θεωρείς το home παιχνίδι τότε δες αυτό το exclusive infamous www.gamespot.com/ps3/action/infa ... lt;title;0

Οπως ειπε και το SA7 συμφωνω απολυτα μαζι του.
εχουμε και λεμε:

1)Resident evil 4(Ηταν κοριφι στο Game cube και τώρα είναι ακόμα καλύτερο)
2)Metroid prime 3 Ένα από τα καλύτερα FPS στο Wii και σε κονσόλες
3)Super mario Gallaxies κορυφή όπως πάντα
4)Mario kart Wii το καλύτερο Kart
5)Super mario bros brawl Τι να πεις γιαυτό το παιχνίδι; άπλα γαμάει!
6)NO MORE HEROES τρομερό humor και ο σχεδιασμός του είναι τέλειος! ειδικά ο χειρισμός του
7)Bloom blox αν και φαίνεται πολύ μαλάκια πρέπει να είναι πολύ γαμάτο! ΔΕΝ ΈΧΩ ΞΑΝΆ ΔΕΙ ΤΈΤΟΙΑ ΦΥΣΙΚΉ ΣΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ WII
8)Wii sports
9)legend of zelda σε αυτό το παιχνίδι δεν έχω να πω τίποτα
10)Lost wind : αν και παιχνίδι wiiware είναι φοβερό!
11)Okami φοβερό παιχνίδι που δεν είναι απλά ένα port

από αυτά που μου είπες μόνο το Metal gear solid 4 λέει και το grand turismo και το Uncharted(Που θα ηθελα να το παίξω)
τα αλλα ειναι μάπες..... 3 vs 11+ παιχνιδια που έχουν κυκλοφορήσει στο wii. Και περίμενε γιατί τώρα θα βγουν παιχνιδάρες στο wii κάτσε και περίμενε! Η Nintendo επιτελούς είδε ότι οι περισσότεροι που έχουν Wii δεν είναι μικρά παιδιά άλλα hardcore παίκτες! και ετοιμάζει να ανακοινώσου πολλά και σοβαρά παιχνιδια!

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
19 Jun 2008 18:18 #43772 by Γιώργος Πάσχος

SA7\ wrote: Stevepredator το lair άστο καλύτερα. Μην το αναφέρεις γιατί ήταν επιεικώς για τα μπάζα, για φρίσμπυ στην παραλία καλό είναι.
gtan turismo5 πολύ καλό, αλλα σαν το damage system του Forza δεν έχει. Πολύ αληθοφανές να στουκάρεις με 200 σε ένα τοίχο και το αμάξι να βγαίνει αγρατζούνιστο .
mgs4 όντως οτι καλύτερο αυτη την στιγμή για το PS3
warhawk, μόνο online???? Ευχαριστώ δεν θα πάρω!
heavenly sword

More
19 Jun 2008 18:19 #43773 by Stevepredator
Το warhawk και ας είναι μόνο online τα σπάει και έχει πολούς σκληροπυρινικούς φίλους άσε που η τιμή του είναι μόνο 26 ευρώ στο playstation store (έχει αεροπλάνα tanks τζιπάκια ωραία όπλα γενικά τα έχει όλα) και άσε κάτω το home γιατί πρόκειται να είναι ότι καλύτερο όσο για σένα Jackrider είσαι κλειστόμυαλος όπως εγώ αφού τα λες σχεδόν όλα άχρηστα. Α μόλις θυμήθηκα 4 exclusives του ps3 που δεν έχετε δικαιολογία να τα απορίψετε motorstorm 1 motorstorm 2 και τα 2 πολύ καλά games το 2 πρόκειται να έχει τόσα νέα χαρακτηριστικά που πραγματικά θα πορώνει και ακόμη resistance1 resistance2 καταπληκτικό το 1 και όπου ναναι το 2 θα κάνει την εμφάνισή του και θα γίνει χαμός με το 60 player multiplayer όσο για τα δικά σου exclusives μη χαίρεσαι και πολύ.Το okami υαπάρχει και στο ps2 και το θεωρώ μαλα-κια.Σιγά εμείς θα έχουμε το resident evil 5 να κοίτα και δεν βλέπω να λέει wii τι κρίμα
search.ign.com/products?qtype=0& ... ue&x=0&y=0
όσο για τις μαλα-κιες με τον Mario τις έχω βαρεθεί

More
19 Jun 2008 18:31 #43774 by Γιώργος Πάσχος
Φίλε StevePredator τι να πω. "Με κάλυψες" και με το παραπάνω. Ο fanboyισμός ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. Ελπίζω κάποτε να αποκτήσεις μια πιο σύνθετη σκέψη.

Μήπως είσαι μέτοχος της sony και promoτάρεις το PS3 στον Gameworld, γιατί αλλιώς θα χάσεις λεφτά?

Αν είναι έτσι, πάσο.... :roll:

More
19 Jun 2008 19:43 #43777 by kostas

Stevepredator\ wrote: Το warhawk και ας είναι μόνο online τα σπάει και έχει πολούς σκληροπυρινικούς φίλους άσε που η τιμή του είναι μόνο 26 ευρώ στο playstation store (έχει αεροπλάνα tanks τζιπάκια ωραία όπλα γενικά τα έχει όλα) και άσε κάτω το home γιατί πρόκειται να είναι ότι καλύτερο όσο για σένα Jackrider είσαι κλειστόμυαλος όπως εγώ αφού τα λες σχεδόν όλα άχρηστα. Α μόλις θυμήθηκα 4 exclusives του ps3 που δεν έχετε δικαιολογία να τα απορίψετε motorstorm 1 motorstorm 2 και τα 2 πολύ καλά games το 2 πρόκειται να έχει τόσα νέα χαρακτηριστικά που πραγματικά θα πορώνει και ακόμη resistance1 resistance2 καταπληκτικό το 1 και όπου ναναι το 2 θα κάνει την εμφάνισή του και θα γίνει χαμός με το 60 player multiplayer όσο για τα δικά σου exclusives μη χαίρεσαι και πολύ.Το okami υαπάρχει και στο ps2 και το θεωρώ μαλα-κια.Σιγά εμείς θα έχουμε το resident evil 5 να κοίτα και δεν βλέπω να λέει wii τι κρίμα
search.ign.com/products?qtype=0& ... ue&x=0&y=0
όσο για τις μαλα-κιες με τον Mario τις έχω βαρεθεί  άρα κατά την γνώμη μου το wii είναι για παιδάκια (και για το χαζοπατέρα μου που θέλει να κουνάει το wiimote και παραλίγο να χαλάσει τα λεφτά του σε αυτό το σκουπίδι κατά την γνώμη μου πάντα) που δεν θέλουν γραφικά αλλά θέλουν να βλέπουν τον χαζομάριο δεν λέω έχει exclusives αλλά το 75% είναι σκουπίδια (wii fit το άλλο που κάνεις το σέφ και κάτι άλλα εκτρώματα)

ayto legete kleistomialos se olo tou to megaleio..

anarotieme an exeis paiksei pote sto wii gia na mporeis na milas kai na to thaveis etsi.. eidika to super mario galaxy to opoio exei parei apisteytes kritikes ana ton kosmo

More
19 Jun 2008 20:54 #43779 by Stevepredator
Καλά θα το δοκιμάσω το Okami στο ps2 άμα το βρω στα seven.Όσο για τη sony ναι ρε μου αρέσουν οι Ιαπωνικές εταιρείες ειδικότερα η samsung και η sony και το διαφημίζω το ps3 γιατί οι περοσσότεροι gamers στην Ελλάδα δεν ξέρουν καλά καλά τι είναι bluray , τις δυνατότητες του ps3 απλά βλέπουν την τιμή και λένε ακριβό είναι δεν το παίρνω για αυτό το ps3 δεν έχει μπει ακόμα μπροστά επειδή οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν το 1/4 των δυνατοτήτων του απλώς βλέπουν την τιμή και ξενερώνουν εξάλου το post αυτό εδώ είναι για fanboys δεν βλέπεις πόσο προκλητικός είναι ο τίτλος σίγουρα προσκαλεί όλα τα fanboys να postaroun

More
19 Jun 2008 21:09 #43782 by kostas
ontos dikio exeis oson afora sto thread :P alla mporeis na peis thn apopsh sou xoris na eisai kai xoris na akougese san fanboy..

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
19 Jun 2008 22:30 #43785 by a Guest
Pantws egw tetoion fanboismo ton vriskw apotreptiko. Sigoura den tha epetrepa sto paidi mou na agorasei ps3... An kai tha megalwsei me atari kai tha ftiaxnei mono tou ta paixnidia tou.. h akoma kalytera mazi mou :)