Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Playstation 3 |
|
69 | 66.3% |
Xbox 360 |
|
29 | 27.9% |
Wii |
|
6 | 5.8% |
Total number of voters: 26 | |||
Only registered users can participate to this poll |
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Stevepredator\ wrote: Uncharted το καλύτερο oflline shooter (όλοι το λένε έχει και χιούμορ)
ratchet and clank
gtan turismo5
mgs4
lair heavenly sword
little big planet (αυτό είναι το πιο pure fun απλά γράψε little big planet στο ign να δεις τι παιχνιδάρα είναι)
home
warhawk
haze
killzone2
και άμα δεν θεωρείς το home παιχνίδι τότε δες αυτό το exclusive infamous www.gamespot.com/ps3/action/infa ... lt;title;0
SA7\ wrote: Stevepredator το lair άστο καλύτερα. Μην το αναφέρεις γιατί ήταν επιεικώς για τα μπάζα, για φρίσμπυ στην παραλία καλό είναι.
gtan turismo5 πολύ καλό, αλλα σαν το damage system του Forza δεν έχει. Πολύ αληθοφανές να στουκάρεις με 200 σε ένα τοίχο και το αμάξι να βγαίνει αγρατζούνιστο .
mgs4 όντως οτι καλύτερο αυτη την στιγμή για το PS3
warhawk, μόνο online???? Ευχαριστώ δεν θα πάρω!
heavenly sword
Stevepredator\ wrote: Το warhawk και ας είναι μόνο online τα σπάει και έχει πολούς σκληροπυρινικούς φίλους άσε που η τιμή του είναι μόνο 26 ευρώ στο playstation store (έχει αεροπλάνα tanks τζιπάκια ωραία όπλα γενικά τα έχει όλα) και άσε κάτω το home γιατί πρόκειται να είναι ότι καλύτερο όσο για σένα Jackrider είσαι κλειστόμυαλος όπως εγώ αφού τα λες σχεδόν όλα άχρηστα. Α μόλις θυμήθηκα 4 exclusives του ps3 που δεν έχετε δικαιολογία να τα απορίψετε motorstorm 1 motorstorm 2 και τα 2 πολύ καλά games το 2 πρόκειται να έχει τόσα νέα χαρακτηριστικά που πραγματικά θα πορώνει και ακόμη resistance1 resistance2 καταπληκτικό το 1 και όπου ναναι το 2 θα κάνει την εμφάνισή του και θα γίνει χαμός με το 60 player multiplayer όσο για τα δικά σου exclusives μη χαίρεσαι και πολύ.Το okami υαπάρχει και στο ps2 και το θεωρώ μαλα-κια.Σιγά εμείς θα έχουμε το resident evil 5 να κοίτα και δεν βλέπω να λέει wii τι κρίμα
search.ign.com/products?qtype=0& ... ue&x=0&y=0
όσο για τις μαλα-κιες με τον Mario τις έχω βαρεθεί άρα κατά την γνώμη μου το wii είναι για παιδάκια (και για το χαζοπατέρα μου που θέλει να κουνάει το wiimote και παραλίγο να χαλάσει τα λεφτά του σε αυτό το σκουπίδι κατά την γνώμη μου πάντα) που δεν θέλουν γραφικά αλλά θέλουν να βλέπουν τον χαζομάριο δεν λέω έχει exclusives αλλά το 75% είναι σκουπίδια (wii fit το άλλο που κάνεις το σέφ και κάτι άλλα εκτρώματα)