Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS3 vs Xbox 360 vs Wii: Ποιος θα νικήσει?

Poll: Ποια κονσόλα από τις τρεις είναι η καλύτερη? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Playstation 3
69 66.3%
Xbox 360
29 27.9%
Wii
6 5.8%
Total number of voters: 26
Only registered users can participate to this poll
  • a Guest
  • Visitor
  • Visitor
18 Jun 2008 19:43 #43737 by a Guest
Για εμένα καλύτερη κονσόλα είναι αυτή με τους πιο αξιόλογους τίτλους. Στο 360 λοιπόν έχω παίξει παιχνίδια όπως Gears Of War, Blue Dragon, Lost Planet, Bioshock, Mass Effect, Halo 3, Forza 2, Lost Odyssey και άλλα πολλά που δεν τα θυμάμαι αυτη την στιγμή.
Αν κοιτάξω την λίστα τίτλων του PS3 θα βρω κι εκεί αξιόλογους τίτλους αλλα όχι σε τόση μεγάλη ποικιλία όπως για την κονσόλα της MS.
Με λίγα λόγια παίδες, οι τίτλοι κάνουν τις κονσόλες και όχι οι κονσόλες τους τίτλους, και σε αυτό η MS έχει ένα σοβαρό προβάδισμα. Παράδειγμα: Όλοι θυμόμαστε το '90 οπου μεσορανούσε το gameboy. Το μηχάνημα έκανε τρελές πωλήσεις και κάπου εκεί εμφανίστηκε απο τον "αιώνιο αντίπαλο" SEGA το Game Gear. Είχε έγχρωμη οθόνη (σε σχέση με την κιτρινωπή του GB), καλύτερα γραφικά στα παιχνίδια, γινόταν ακόμα και τηλεόραση με το κατάλληλο περιφερειακό. Ποια κονσόλα όμως επικράτησε τελικά και γιατί?????? Think about it :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jun 2008 20:43 #43739 by Stevepredator
Tο gears of war είναι αηδία (shoot cover μόνο καμία άλλη κίνηση καθόλου σκέψη) όσο για τα games η microsoft είναι αποτυχημένη γιατί ουσιαστικά δεν έχει exclusives αφού άμα έχεις pc δεν χρειάζεσαι xbox360 γιατί όλα όσα ανέφερες βγήκαν ή θα βγουν για pc άρα γιατί να χαλάσω τα λεφτά μου σε κάτι που είναι αναξιόπιστο (30% failure rate) και ουσιαστικά δεν έχει exclusives

Cause the only real predator is Stevepredator

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
18 Jun 2008 20:51 #43740 by a Guest

Stevepredator\ wrote: Tο gears of war είναι αηδία

Ok φίλε μου αυτο μου αρκεί. Μπορεί να καταλάβει κάποιος τις γνώσεις σου στα video games καθώς και την αντικειμενικότητα σου. Το νεαρό της ηλικίας σου σε δικαιολογεί.........

ΥΓ: Forza2 και Blue Dragon ΔΕΝ πρόκειται να βγουν για Η/Υ (αλλα τι σου λέω τώρα....)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
18 Jun 2008 23:06 #43744 by a Guest
Stevepredator: eisai ena klassiko fanboy. Emena m'aresei to ps3, alla to theorw poly akrivo gia ayta pou prosferei, eidika otan h diafora tou me to XBOX einai toso mikrh. Kai sto katw katw to Wii ta exei skisei kai ta dyo. Pare ki ena videaki gia to agaphmeno sou:

[youtube] youtube.com/watch?v=LeUXTi7I-08 [/youtube]

More
19 Jun 2008 10:02 #43748 by Vassilis
Χαχαχαχαχαχα, καλό, γα***ω! πεινάω :mrgreen: Ποπο, κατι ωρεα ζουμερά λουκάνικα, μπιφτέκια, πιτούλες, τι ωρέα! :lol: . Τέλος πάντον, δεν ξλερω που έβγαλες το συμπέρασμα οτι το Wii τα πέρασε και τα δύο και μάλιστα κατα πολύ. Τα προγνωστικά που δίχνει το βίντεο, δεν σημένει οτι είναι και έγκυρα :wink: .

Υ.Γ. Δεν έχω τίποτα απο τα τρία οπότε δεν υποστιρίζω κανέναν :P

More
19 Jun 2008 10:50 #43750 by Stevepredator

SA7\ wrote:

Ok φίλε μου αυτο μου αρκεί. Μπορεί να καταλάβει κάποιος τις γνώσεις σου στα video games καθώς και την αντικειμενικότητα σου. Το νεαρό της ηλικίας σου σε δικαιολογεί.........
ΥΓ: Forza2 και Blue Dragon ΔΕΝ πρόκειται να βγουν για Η/Υ (αλλα τι σου λέω τώρα....)

Το forza έχω ακούσει οι ίδοι οι xbox360 fans να το λένε χαζομάρα  και πάλι εμείς έχουμε το Gran Turismo που είναι το καλύτερο racing game ever.
Όσο για σένα που κάνεις post video δες αυτό
[youtube]
[/youtube]
You and I in a little toy shop by a bunchy games and a new we played to the dawn but now suddenly something is wrong Microsoft just ticked the software you are not good at making hardware am I shit and wander why I bought something that will just DIE
Yeah yeah we herd it before Microsoft gives you more and for all they will still be boning they just wish they were more like SONY (Its stronger we swear it can do all that ps3 can but it explodes trying 1080p is stupid believe me
Που πάτε με αυτό τον χαζογκέι ρε παιδιά αυτός ο bill μου τη σπάει μόνο και που τον βλέπω ότι για σκατατζής δεν κάνει
δες και αυτό θα σου δείξει πόσο μάπα είναι το 360
[youtube]
[/youtube]
[youtube]
[/youtube]

More
19 Jun 2008 13:10 #43751 by Petros

Stevepredator\ wrote:

SA7\ wrote:

Το forza έχω ακούσει οι ίδοι οι xbox360 fans να το λένε χαζομάρα  και πάλι εμείς έχουμε το Gran Turismo που είναι το καλύτερο racing game ever.
Όσο για σένα που κάνεις post video δες αυτό
[youtube]
[/youtube]
You and I in a little toy shop by a bunchy games and a new we played to the dawn but now suddenly something is wrong Microsoft just ticked the software you are not good at making hardware am I shit and wander why I bought something that will just DIE
Yeah yeah we herd it before Microsoft gives you more and for all they will still be boning they just wish they were more like SONY (Its stronger we swear it can do all that ps3 can but it explodes trying 1080p is stupid believe me
Που πάτε με αυτό τον χαζογκέι ρε παιδιά αυτός ο bill μου τη σπάει μόνο και που τον βλέπω ότι για σκατατζής δεν κάνει
δες και αυτό θα σου δείξει πόσο μάπα είναι το 360
[youtube]
[/youtube]
[youtube]
[/youtube]

Το καλύτερο Racing είναι το Mario Kart !!!!! έστω και αν είναι kart. Αλλά ποια κονσόλα θα διαλέξεις μια κονσόλα για να παίξεις μόνο 2 παιχνιδια και μετά θα το παρατήσεις; η θα πάρεις μια που μπορείς να παίξεις κάμποσα παιχνιδια είτε μόνο σου(xbox 360) είτε με φίλου σου(Wii);

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
19 Jun 2008 13:15 #43753 by Stevepredator
έχει το Mario Kart μεγαλύτερο βάθος, καλύτερο γραφικά ή πιο ρεαλιστική οδήγηση από το gran turismo 5 αν είναι δυνατόν μην τις πετάς έτσι επειδή έχει τον Mario δεν πάει να πει ότι είναι και καλύτερο

More
19 Jun 2008 13:29 #43754 by Petros

Stevepredator\ wrote: έχει το Mario Kart μεγαλύτερο βάθος, καλύτερο γραφικά ή πιο ρεαλιστική οδήγηση από το gran turismo 5 αν είναι δυνατόν μην τις πετάς έτσι επειδή έχει τον Mario δεν πάει να πει ότι είναι και καλύτερο

Μπορεί να μην έχει όλα αυτά που λες αλλά είναι Pure Fun!
Πες μου 10 παιχνίδια exclusive για PS3 τα οποία μπορεί κάποιος να κολλήσει

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
19 Jun 2008 13:38 #43755 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Stevepredator\ wrote: έχει το Mario Kart μεγαλύτερο βάθος, καλύτερο γραφικά ή πιο ρεαλιστική οδήγηση από το gran turismo 5 αν είναι δυνατόν μην τις πετάς έτσι επειδή έχει τον Mario δεν πάει να πει ότι είναι και καλύτερο

Ποιος είπε οτι νοιάζεται για τον Mario?? Εχεις δει βάθος απο Gran Turismo? Ελεος δηλαδη; Εχεις δει καποια αλλαγή απο την εποχη του GT1?? Ναι μόνο τα γραφικα.. Χεισμός; Ίδιος .. Τα ίδια εχω να πω για το Forza..

Mario Kart Wii: Γραφικα καμια αλλαγη απο την προηγούμενη εκδοση. ΔΕν μας πείραξε ποτε όμως αυτο. Ειναι διασκεδαστικό όπως ήταν παντα! Όμως φέτος είναι ακομα πιο βελτιωμένο με νέες πιστες νεα οχήματα και προπάντων ΝΕΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ. Αυτο το παιχνίδι έχει αγαπηθει απο όλους! Οποιος λεει το αντιθετο, δεν ξερει απλα τι λεει...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.