Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer Online: Προβλήματα & Λύσεις

More
11 Jul 2013 22:03 #128105 by Παναγιωτης Κοκκόσης
ρε παιδια εχω καποιες ερωτησεις για το online σε pes 2012..θελω να παιξω με ενα φιλο αλλα δεν μπορουμε να βρεθουμε μεσα κ ουτε βρισκω πως κανω προσκληση σε καποιον απο την λιστα φιλων μου.σε αλλα παιχνιδια φτιαχνεις ενα παιχνιδι κ στελνεις προσκληση σε φιλους.μια βοηθεια? κ 2 ερωτηση.. οταν ειμαστε ολοι μαζι κανουμε πρωταθλημα με 3 κ παιζουμε τωρα οι 2 ειναι μαζι σε αλλη πολη κ σκεφτηκα να κανω Online πρωταθλημα.αλλα βγαινουν σαν 2 χρηστες γιατι οι 2 ειναι σαν ενας χρηστης.οποτε αυτοι οι 2 δεν μπορουν να εχουν 2 ομαδες απο τον 1 χρηστη?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jul 2013 22:22 #128106 by Μάνος Γρυπάρης

naselis wrote: ναι αυτο το κανω...λοιπον βαζω εμαιλ και κωδικο και ανοιγει κανονικα....μπαινω στο παιχνιδι να παιξω ονλινε και μου λεει καταχωριση ονλινε πασσ...παω στο πλαισταιτιον νετγουορκ και παταω το κωδικο αλλα μου λεει οτι ειναι ακυροσ......

Τότε σου bugαρε. Στείλε email στο support της Konami Europe και δωστους το serial number σου και ζήτα νέο online pass. Το δικαιούσαι!
uk.secure.konami-europe.com/

Αν δεν γίνει κάτι μέσα σε μία εβδομάδα τότε μίλα με Zegetron. 210-6865000

panan47 wrote: ρε παιδια εχω καποιες ερωτησεις για το online σε pes 2012..θελω να παιξω με ενα φιλο αλλα δεν μπορουμε να βρεθουμε μεσα κ ουτε βρισκω πως κανω προσκληση σε καποιον απο την λιστα φιλων μου.σε αλλα παιχνιδια φτιαχνεις ενα παιχνιδι κ στελνεις προσκληση σε φιλους.μια βοηθεια? κ 2 ερωτηση.. οταν ειμαστε ολοι μαζι κανουμε πρωταθλημα με 3 κ παιζουμε τωρα οι 2 ειναι μαζι σε αλλη πολη κ σκεφτηκα να κανω Online πρωταθλημα.αλλα βγαινουν σαν 2 χρηστες γιατι οι 2 ειναι σαν ενας χρηστης.οποτε αυτοι οι 2 δεν μπορουν να εχουν 2 ομαδες απο τον 1 χρηστη?

1)Ανοίξτε και οι δύο το παιχνίδι από το σπίτι σας. Ελπίζω να το έχετε αυθεντικό και να παίζετε κανονικά online. Μπείτε στο Match room.
2)Εκεί έχει κάτι Lobbies. Μπείτε στο ίδιο Lobby (συννεννοηθείτε από το τηλέφωνο ή το Facebook/Skype για το Lobby που θα μπείτε), διαλέξτε δηλ τον ίδιο server και lobby!
3)Κάνε Host ένα room και ο φίλος σου θα πρέπει να κάνει join σε σένα. Αν είστε στον ίδιο server και στο ίδιο Lobbby θα το δει μπροστά του. Αν δεν θες να μπει καποιος ανεπιθύμητος μπορείς να βάλεις κωδικό στο δωμάτιο και να πεις τον κωδικό αυτό στον φίλο σου.

Αντε και καλό κάψιμο! :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Jul 2013 00:09 #128119 by Παναγιωτης Κοκκόσης
χα χα χα ωραιος ευχαριστω!!!

More
26 Aug 2013 22:03 #131079 by Teo Karagiannis
εχω ενα προβλημα με το online στο pes2013 δεν μου βρισκει αντιπαλο εχω ανοιξει πορτες τις εχω τσεκαρει κανονικα αλλα οταν μπαινω για ευρεση αντιπαλου κανει πραγματοποιηση συνδεσης και δεν βρισκει!ας με βοηθησει καποιος σας παρακαλω! επισης εκανα το τεστ για port και μου εμφανιζει αυτο:
<<Δεν είναι δυνατή η επίλυση ονόματος του διακομιστή. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις DNS>> τι πρεπει να κανω;

More
28 Aug 2013 22:35 #131259 by Μάνος Γρυπάρης
1)Σε ποιο mode δεν μπορεις να παίξεις? Σε ολα τα modes σου συμβαίνει το ίδιο?
2)Είσαι σίγουρος ότι έκανες ότι γράφει το 1ο post σε αυτό το topic?
3)Θέλουμε screenshot. Αν είναι από την κονσόλα σου τότε έστω φωτογραφία.

Αν γινεται απαντα και με τα 3 μαζι να το δουμε.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
29 Aug 2013 14:06 #131283 by Teo Karagiannis
καλημερα!σε ολα τα modes συμβαινει το ιδιο, εχω κανει ακριβως οτι λεει στο topic και παιζω σε pc με γνησιο παιχνιδι!οταν μπαινω στον προθαλαμο φιλικου αγωνα και ερχετε καποιος αντιπαλος δεν ανοιγει για να παιξουμε κανει συνεχως πραγματοποιηση συνδεσης!αυτη τη στιγμη δεν μπορω να κανω screenshot γιατι το παιχνιδι το ειχα ενοικιασει και τωρα δεν το εχω!βασικα το portchecker ειναι σωστο;αν οχι πως κανω ρυθμισεις στο DNS;

More
29 Aug 2013 15:38 #131290 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν ξέρουμε τι router έχεις. Πρέπει να μπεις στο Admin panel του router σου (πάρε τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη του provider σου) και να ανοίξεις τα ports που γράψαμε στο 1ο post. Άνοιξε τα όλα, και TCP και UDP να είσαι σιγουρος.

Α κάτι ακόμη, πιο σημαντικό. Αφού το νοίκιασες από videoclub (ή όπου αλλού) και το έχουν χρησιμοποιήσει, μήπως έχει βάλει άλλος το serial number? Γιατί αν δεν το έχεις εσύ μόνο το παιχνίδι, με δικό σου KONAMI ID και να ενεργοποιήσεις πρώτος το serial δεν υπάρχει περίπτωση να παίξεις!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
29 Aug 2013 21:01 #131311 by Teo Karagiannis
εχω ανοιξει ολες τις πορτες απο το admin panel ακομα και αυτες που δεν χρειαζονται:44,80 κλπ.προφανως ειναι αυτο που ειπες με το serial number να το εχουν κι αλλοι και να μην μπορω να παιξω!παντως μια αλλη φορα που ειχα ξανα ενοικιασει ειχα παιξει!αλλα σιγουρα αυτο ειναι!η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη... σε ευχαριστω πολυ!!!

More
31 Aug 2013 14:31 #131405 by xristos karametos
file ego otan pao na sindetho mou petai ena minima <parousiastike mi anamenomeno sfalma kata tin epikinonia me ton diakomisti tou pes 2013> ti na kano