Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer Online: Προβλήματα & Λύσεις

More
22 Dec 2013 15:30 #137699 by scorpio8891
γεια χαρα εγω εχω προβλημα με το online pass code το game ειναι καινουργιο για ps3 και βαζω τον κωδικο και μου λεει "The code you entered may not be correct or may no longaer be valid. Please check your entries.Ο κωδικος ληγει το 2020.τι να κανω?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Dec 2013 18:05 #137717 by Γιώργος Λόλας
Κάνε update και κατέβασε τα τελευταία DLC μέσα από το παιχνίδι και δοκίμασε να περάσεις πάλι τον κωδικό. Πες μου αν δουλέψει, αν όχι να δούμε τι άλλο μπορεί να φταίει.

More
23 Dec 2013 03:11 #137768 by scorpio8891
Έχω κάνει update αλλά τίποτα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα ή τουλάχιστον ότι ξέρω.

More
24 Dec 2013 03:42 #137864 by Μάνος Γρυπάρης
Αν δεν λειτουργεί ο κωδικός τότε μίλα με το καταστημα που το αγορασες κι αν δεν βγαλεις ακρη τοτε Zegetron στο 210-6856000

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
31 Dec 2013 12:58 #138298 by Λάμπρος Σταυρούδης
εχω εγκαταστησει το pes2014 με ολα τα patch και τα dlc σε pc .Ολα ειναι ενταξει εκτος απο το online game.συγκεκρημενα κανω login με οριτζιναλ κωδικους ,γινεται η συνδεση κανονικα βρισκω αντιπαλο αλλα μολις διαλεξουμε ομαδα και παει να ξεκινησει το παιχνιδι διακοπτεται η συνδεση με το παρακατω δικαιολογητικο ''ο αγωνας θα εγκαταληφθει λογο απροσμενων καταστασεων''.Δεν εχω καταφερει να παιξω ουτε ενα παιχνιδι online.Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει.Εχω ανοιξει ολα τα αναλογα portal
εχω ανοιξει και το NAT.Η συνδεση μου ειναι 24αρα και εχω windows7 με 4ραμ.
Εαν μπορει καποιος εξπερ να μου δωσει φωτα θα ημουν ευγνωμων.

Ευχαριστω Λαμπρος

More
31 Dec 2013 15:28 #138311 by Μάνος Γρυπάρης
Καλησπέρα μεταφέραμε την απορία στο κατάλληλο topic. Δες το 1ο post. Θα πρέπει να έχεις το παιχνίδι αυθεντικό εννοείται. Αν δεν βγάλεις άκρη μπορείς να μιλήσεις με τον provider σου.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
09 Jan 2014 05:38 #138805 by nasosmitro
Καλησπερα κ απο μενα.. αγορασα τωρα το PES 2013 το ελληνικο καινουριο κ δεν ειχε το βιβλιαράκι του απο πίσω Online Passcode. Λέω οκ. Θ αγορασω εναν απο το PSN Store αλλλα εκεινο δεν εχει τι πο τα για να κατεβάσω. Το χρειάζομαι για να παρω τα online trophies.Τι μπορώ να κάνω;

More
09 Jan 2014 06:07 #138806 by Μάνος Γρυπάρης
Μπορεις να καλεσεις την Zegetron, αντιπροσωπεια της Konami, στο 210-6856000 για να δεις για ποιο λογο δεν εχει code. Επισης ενημερωσε μας κιόλας πως το έλυσες αν καταφέρεις και βγάλεις τελικά άκρη.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
09 Jan 2014 15:29 #138816 by nasosmitro
Λοιπον παιδια, καλεσα πριν απο λιγο την Zegetron κ μου ειπαν οτι επρεπε να στειλω e mail στο support@zegetron.gr κ μετα απο 1 - 1μιση ωρα μου απαντησαν με e mail κ μου εστειλαν PassCode.
Σας ευχαριστω κ σας παιδια για την βοηθεια.

More
29 Jan 2014 19:32 #139748 by AlexMastermind
Κατέβασα το patch 1.06 και αντί για τα κανονικά γράμματα μου βγάζει παντού "No String" τι γίνεται;