Καλησπερα παιδια!Θα ηθελα την βοηθεια σας καθως εχω αγανακτησει με αυτη την κατασταση.Το παιχνιδι το εχω 2 μηνες και εχει εδω και λιγες μερες που αποφασισα να παιξω ειδα οτι υπαρχει προβλημα.
ο ενα ειναι αυτο:
prntscr.com/3ubd90
οταν παταω παραβλεψη παιζει αλλα δεν ξερω ισως να δημιουργει προβλημα στο ονλινε .
***Και το δευτερο και ποιο σημαντικο ειναι οτι δεν μπαινει ονλινε:
prntscr.com/3ubf0t
Eιδα τα τοπικ εκανα τις θυρες που θελει το ρουτερ μου βλεποντας απο το portforward αλλα δεν αλλαξε κατι.
Εδω ειναι τα στοιχεια του υπολογιστη μου.
prntscr.com/3ubf71
Εχω παρει τηλ στην Fortnet που ειναι ο παροχος μου αλλα μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι(Ελεος)Περσυ στο προ13 αυτοι μου το καναν.
Εχω Thomson TG585 v8 και ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο να κανω εχω δει ολα τα τοπικ πανω στο θεμα προβλημα στο πες14 ονλινε και τπτ.
Αυτο ειναι το προγραμμα portchekerpes14¨¨
[Έλεγχος αποτελεσμάτων] Προτείνεται η χρήση ρύθμισης με την ένδειξη ""O"".
Κατάσταση λειτουργίας αυτόματης ρύθμισης: [O] Παρόλο που έχουν περιοριστεί ορισμένες λειτουργίες του παιχνιδιού, μπορείτε να παίξετε.
Κατάσταση λειτουργίας μη αυτόματης ρύθμισης: [O] Παρόλο που έχουν περιοριστεί ορισμένες λειτουργίες του παιχνιδιού, μπορείτε να παίξετε.
* Τα αποτελέσματα που θα λάβετε ενδέχεται να είναι καλύτερα με ενεργοποιημένη τη δυνατότητα UPnP στο δρομολογητή σας.
* Τα αποτελέσματα που θα λάβετε ενδέχεται να είναι καλύτερα εάν προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις προώθησης θύρας στο δρομολογητή σας.
* Τα αποτελέσματα που θα λάβετε ενδέχεται να είναι καλύτερα εάν προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας.
* Τα αποτελέσματα που θα λάβετε ενδέχεται να είναι καλύτερα εάν ενημερώσετε το υλικολογισμικό του δρομολογητή ή του μόντεμ.
Eυχαριστω πολυ γιωργος!
prntscr.com/3udu9y