Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer Online: Προβλήματα & Λύσεις

More
24 Feb 2014 01:31 #140839 by John Zibo
Κοιτα μπαινω 10 το πρωι με 5 τ απογευμα. Εγω πιστευω οτι ισχυει αυτο π λες οτι στο pc δεν εχει πολυ κοσμο. Γιατι στου κολλητου το ps3 ιδιες ωρες χαμος. Μπορουμε να αλλαξουμε server;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Feb 2014 03:52 #140841 by Μάνος Γρυπάρης
Απο το Lobby επιλεγετε αλλη χωρα αλλα δεν μπορεις να αλλαξεις ηπειρο απ' οσο ξερω. Μονο Ευρωπη βλεπουμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Feb 2014 12:45 #140848 by John Zibo
Που ειναι αυτο; και ποια να επιλεξω;

More
25 Feb 2014 21:18 #140913 by John Zibo
Εκανα κ αλλη χαζομαρα. Εσβησα το konami id για να ξαναμπω για να επιλεξω αλλο σερβερ γιατι μ λεγε οτι θα αλλαξω στο τελος της σαιζον, και τελικά διαβασα μετα οτι συνδεετε ο κωδικος με το id και δεν επαναφέρεται. Τωρα επικοινωνισα με την Αθήνα. Θα γίνει τελικα;

More
25 Feb 2014 22:50 #140914 by Μάνος Γρυπάρης
Ρώτα στο forum του www.wehellas.gr που ειναι πιο εξειδικευμένοι ώστε να σου απαντήσουν.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Jun 2014 14:53 #145999 by gUgLiSs
Καλησπερα παιδια!Θα ηθελα την βοηθεια σας καθως εχω αγανακτησει με αυτη την κατασταση.Το παιχνιδι το εχω 2 μηνες και εχει εδω και λιγες μερες που αποφασισα να παιξω ειδα οτι υπαρχει προβλημα.

ο ενα ειναι αυτο:
prntscr.com/3ubd90
οταν παταω παραβλεψη παιζει αλλα δεν ξερω ισως να δημιουργει προβλημα στο ονλινε .

***Και το δευτερο και ποιο σημαντικο ειναι οτι δεν μπαινει ονλινε:
prntscr.com/3ubf0t

Eιδα τα τοπικ εκανα τις θυρες που θελει το ρουτερ μου βλεποντας απο το portforward αλλα δεν αλλαξε κατι.
Εδω ειναι τα στοιχεια του υπολογιστη μου.
prntscr.com/3ubf71

Εχω παρει τηλ στην Fortnet που ειναι ο παροχος μου αλλα μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι(Ελεος)Περσυ στο προ13 αυτοι μου το καναν.
Εχω Thomson TG585 v8 και ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο να κανω εχω δει ολα τα τοπικ πανω στο θεμα προβλημα στο πες14 ονλινε και τπτ.

Αυτο ειναι το προγραμμα portchekerpes14¨¨

[Έλεγχος αποτελεσμάτων] Προτείνεται η χρήση ρύθμισης με την ένδειξη ""O"".
Κατάσταση λειτουργίας αυτόματης ρύθμισης: [O] Παρόλο που έχουν περιοριστεί ορισμένες λειτουργίες του παιχνιδιού, μπορείτε να παίξετε.
Κατάσταση λειτουργίας μη αυτόματης ρύθμισης: [O] Παρόλο που έχουν περιοριστεί ορισμένες λειτουργίες του παιχνιδιού, μπορείτε να παίξετε.

* Τα αποτελέσματα που θα λάβετε ενδέχεται να είναι καλύτερα με ενεργοποιημένη τη δυνατότητα UPnP στο δρομολογητή σας.
* Τα αποτελέσματα που θα λάβετε ενδέχεται να είναι καλύτερα εάν προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις προώθησης θύρας στο δρομολογητή σας.
* Τα αποτελέσματα που θα λάβετε ενδέχεται να είναι καλύτερα εάν προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας.
* Τα αποτελέσματα που θα λάβετε ενδέχεται να είναι καλύτερα εάν ενημερώσετε το υλικολογισμικό του δρομολογητή ή του μόντεμ.

Eυχαριστω πολυ γιωργος!

prntscr.com/3udu9y

More
24 Jun 2014 16:25 #146007 by Μάνος Γρυπάρης
To topic σου μεταφερθηκε εδω που πρεπει. Δες την 1η σελιδα και το 1ο μηνυμα που εγραψα κι ακολουθα τις οδηγιες.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Jun 2014 21:29 #146013 by gUgLiSs
Φιλε μου τα εχω κανει εχω και εναν φιλο που ειναι τεχνικος τα εκανε και αυτος με τις θυρες αλλα δεν αλλαξε κατι πηρα τηλ στον παροχο και μου ειπαν δεν μπορουν αυτοι πρεπει να φωναξω καποιον τεχνικο.

More
25 Jun 2014 20:51 #146042 by Μάνος Γρυπάρης
Αν ειναι ευκολο ρωτα στο forum του WeHellas.gr .

Κι αν βρεις λυση γραψτην σε αυτο το topic γιατι πραγματικα ειμαι περιεργος.

Ευχαριστω.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
25 Jun 2014 23:00 #146050 by gUgLiSs
χαχαχα φιλε απο εκει ερχομαι και δεν βρηκα τπτ