Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer Online: Προβλήματα & Λύσεις

More
30 Jan 2014 15:23 #139780 by AlexMastermind
Αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος, αποτι κατάλαβα είναι σπάνιο πρόβλημα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jan 2014 15:42 #139783 by Μάνος Γρυπάρης

AlexMastermind wrote: Κατέβασα το patch 1.06 και αντί για τα κανονικά γράμματα μου βγάζει παντού "No String" τι γίνεται;

- Σε τι format το εχεις?
- Εχεις το αυθεντικό ή κόπια?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 Jan 2014 15:46 #139784 by AlexMastermind
PC, αυθεντικό. Στα Windows 8 που είχα πριν λίγες μέρες έπαιζε κανονικά. Τώρα παίζει κανονικά στην αρχή αλλα όταν βάζω το Official patch 1.04 ή το 1.06 γράφει παντού No String.

More
30 Jan 2014 15:54 #139785 by Μάνος Γρυπάρης
Αν εννοείς ότι το γράφει σε όλα τα μενού, τολμώ να πω ότι υπάρχει θέμα με τα Windows 8. Αν θα μπορούσες να τεστάρεις στο ίδιο PC Windows 7 (να εγκαταστησεις προηγουμενη εκδοση δυσκολο το βλεπω) η να αλλαξεις κατι απο τα Properties δεν ξερω αν θα σε εσωνε.

Σε πρωτη φαση δοκιμασε Uninstall, ξανα install, δες αν σου παιζει σκετο. Αν ναι τοτε περασε παλι το patch κι αν σου κανει τα ιδια φταιει σιγουρα το patch οποτε μιλας με το support της Konami.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
30 Jan 2014 15:59 #139786 by AlexMastermind
Είχα Windows 8 και έπαιζε, τώρα έχω 7 και μου βγάζει αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασα Uninstall και ξανά Install πολλές φορές αλλα τίποτα. Έβαλα το 1.01, έπαιζε κανονικά και κατέβασα το DLC 1.00 (Στο 2.00 κολλάει). Μετά αν βάλω 1.04 ή το 1.06 χαλάει!

More
30 Jan 2014 16:08 #139788 by Μάνος Γρυπάρης
Οποτε μιλας με το support της Konami γιατι προφανως κατι παιζει με τους drivers καποιου hardware σου. Θα σου ζητησουν ενα dxdiag.txt για να βρουν τι φταιει. Οπως και να 'χει ελπιζω να εχεις καλουτσικο PC εστω 4GB RAM με διπυρηνο επεξεργαστη και επιτραπεζιο (οχι laptop) για να μπορεις να το τρεξεις.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
30 Jan 2014 19:05 #139812 by AlexMastermind
Κατεβάζω κανονικά το 1.01 και παίζει. Πάω να κατεβάσω τα DLC και κατεβάζω το 1/3. Πάω να κατεβάσω το 2/3 (2.00) αλλα κολλάει. Μετά αν βάλω το 1.06 λέει οτι έχω το 3.00 ενώ δεν το έχω κατεβάσει. Μήπως πρέπει πρώτα να κατεβάσω και τα 3 DLC και μετά να βάλω το Official patch; Διοτι δεν νομίζω να έχω κάποιο πρόβλημα με τους Drivers.

More
31 Jan 2014 01:39 #139851 by AlexMastermind
Τελικά το πρόβλημα λύθηκε. Απο μόνο του χωρίς να κάνω κάτι. Έτσι έγινε και με το πρόβλημα που είχα με το online. Το pc μου με τρολλάρει πολύ άσχημα!

More
23 Feb 2014 16:48 #140817 by John Zibo
Γεια καλησπέρα. Λοιπον pro 2013 σε pc , cyta και adb ρουτερ,πρεπει να είναι το pirelli αυτο λογικα δεν ξερω. Ολα καλα ολα ωραια δεν εχω καποιο θεμα, απλα οταν μπαίνω mlo και ψαχνω αντίπαλο, πρώτων κάνει πολυ ωρα, και δεύτερον δεν μ βρισκει παντα αντίπαλο στα μετρα μου. Ψαχνει πολυ ωρα και τελικα βρίσκει δυσκολο αντιπαλο οποτε χανω τον αγωνα. Κ αλλες φορές δεν βρισκει καν. Σπανια βρίσκει στα μετρα μου. Τι συμβαινει;

More
23 Feb 2014 22:44 #140828 by Γιώργος Λόλας
Αυτό γίνεται ότι ώρα και να μπεις; Επίσης στο κάνει πάντα; Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι τις ώρες που μπαίνεις δεν παίζει πολύς κόσμος, αλλά δεν ξέρω είναι σχετικά καινούριο το game δε παίζει να μην έχει κόσμο στο online. Θα το ψάξω πάντως και θα σου πω.