Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer Online: Προβλήματα & Λύσεις

More
10 Jul 2010 16:31 #75058 by Μπάμπης Χαραλάμπους

zairi777 wrote: Εγω παιδια εχω ενα προβλημα στ playstation3 στο online ειναι αυ8εντικο kai στην αρχη μ λεει δοκιμη περιβαλλοντος δικτυου και υστερα οτι ο διακοσμητης εχει προβλημα ..... help.... !!!!

Δοκιμασες να κανεις update το firmware του PS3 αλλα και του PES 2010?

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jul 2010 16:35 #75059 by zairi777
δηλαδη ??? νομιζω πως
εχω κανει ....... :?

More
11 Jul 2010 04:30 #75075 by Μάνος Γρυπάρης
1)Πήγαινε Settings/System Update και βάλε το τελευταίο firmware update. Τώρα απ' όσο θυμάμαι είναι το 3.40.
2)Πήγαινε Playstation Network/Sign In και συνδέσου στο Playstation Network (αν δεν έχεις λογαριασμό φτιάξε). Την πρώτη φορά θα βγάλει κανονισμούς, πάτα "Accept". Μετά πρέπει να πατήσεις πάλι "Sign In" για να συνδεθεις (ναι το ξερω, ειναι ηλιθιο).
3)Άνοιξε το παιχνίδι και πήγαινε στο System Settings και μετά Download/Download P2P
4)Αφου τα κανεις ολα αυτα, κλεισε κι ανοιξε την κονσολα και προσπαθησε να παιξεις Online. Αμα δεν παιζει για δες και 4-5 αλλα παιχνιδια του PS3. Σου παιζουνε ολα online? Γιατι αμα δεν παιζουνε τοτε εχεις γενικο προβλημα και μιλας με τον provider.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Jul 2010 18:10 #75112 by ntakos13
Καλησπερα ειμαι καινουργιος και δεν ξερω να φτιαχνω θεματα!Ποιος ξερει να μου πως μπορω να παιξω προ 2010online?το εχω κατεβασει υπαρχη κανενα patch?

More
11 Jul 2010 19:06 #75121 by Μάνος Γρυπάρης
Απάντησες μόνος σου.
Το έχεις κατεβάσει, άρα δεν θα παίξεις Online!
Εδώ και κάτι χρόνια, τα πειρατικά games δεν παίζουν Online. Πρέπει να το αγοράσεις αυθεντικό.

Έχει παλιώσει πια και για PC το πουλάνε πλέον 11-15 ευρώ! Πάρε ένα τηλ στο www.ebw.gr να σου πούνε. Πολλά είναι?

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Σωτήρης Κμς

More
11 Jul 2010 22:02 #75145 by zairi777
λοιπον φιλε μανο τ εκανα ολα στα υπολοιπα μου παιχνιδια παιζω κανονικα να σ πω ακριβως τ λεει : unable to connect to server for network connection test .The server may be too busy down to maintenance or o firewall or router may be restricting access .....

More
12 Jul 2010 02:00 #75152 by Μάνος Γρυπάρης
Είναι σεταρισμένο για NAT 3 το router σου?
Αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ, μίλα με τεχνική υποστήριξη του provider σου ή φέρε κάποιον σπίτι που να ξέρει από router. Να τσεκάρει κιόλας αν έχεις εγκαταστήσει κάτι που ενδέχεται να μπλοκάρει τις συνδέσεις στο router.

Δοκίμασε κιόλας το παιχνίδι σε άλλο PS3, αν και δε νομίζω σε καμία περίπτωση να φταίει το DVD.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
12 Jul 2010 11:06 #75154 by zairi777
ναι οκ αλλα μονο τ προ δεν παιζει online ......... θα εχει σιμασια το router ???

More
19 Jul 2010 11:41 #75330 by zairi777
παιδια βοη8ηστε ........... :?

More
19 Jul 2010 11:47 #75331 by Μάνος Γρυπάρης
Καταρχήν γράφε ολοκληρωμένες προτάσεις να καταλαβαίνουμε τι λες. Είναι setαρισμένω έτσι το router σου? Ναι, έχει σημασία. Αν δεν γνωρίζεις ρώτα στην τεχνική υποστήριξη του provider σου.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)