Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
16 Mar 2011 13:39 #91026 by Νικολής Ασημάκης
Εμένα τώρα μου βγάζει Unavailable server και δεν κατεβάζει καν patch. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα πάλι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Mar 2011 18:27 #91037 by Γιάννης Ρέμας
:help: oι servers άνοιξαν αλλά το πρόβλημα παραμένει έχει κάποιος καμιά ιδέα εκτός από το να το κάνω unistall και μετά ξανά install :help:

More
16 Mar 2011 18:40 #91038 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
οσοι εχετε προβλημα με το πατσ κατεβαστε αυτο l3cdn.riotgames.com/Nocturne/lol-cb3.game.version (δεξι κλικ και αποθηκευση ως) και βαλτε το εκει που εχετε εγκαταστησει το παιχνιδι.θα σας ζητησει αντικατασταση, εσεις πατατε ναι

( eu.leagueoflegends.com/news/fix-patching-issue )

More
16 Mar 2011 19:23 #91039 by Γιάννης Ρέμας
ok thanks λύθηκε το πρόβλημα \:D/ το θέμα είναι όμως πως όταν έκανα login μου είπε πως είμαι πάνω από 9000 στη σειρά 8O για να μπουν και πως θα πρέπει να περιμένω 1 ώρα και 18 λεπτά μετά έπεσε στα 35 λεπτά και τώρα ξανά ανέβηκε στα 40 δεν το βλέπω να παίζω σήμερα :(

More
16 Mar 2011 20:16 #91043 by Νικολής Ασημάκης

legend10 wrote: το θέμα είναι όμως πως όταν έκανα login μου είπε πως είμαι πάνω από 9000 στη σειρά 8O

Και εμένα αυτό μου έβγαλε. Κανονικά θα έπρεπε να έχουν από δίπλα και αυτό το video .

(edit) Αχαχαχαχαχα, δείτε το πρώτο σε vote up comment. Αχαχαχαχαχαχα.

More
16 Mar 2011 23:40 #91048 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ πάντως δεν ξαναπαίζω. Έτσι που την κάνανε την Irelia να πάνε να πνιγούνε. Όταν την ξαναφτιάξουν, το συζητάμε.

More
16 Mar 2011 23:44 #91050 by Νικολής Ασημάκης
Σιγά ρε, θα πάρεις runes για άλλο χαρακτήρα και θα σκίζεις. :cool:

More
16 Mar 2011 23:51 #91052 by Aνέστης Αδαμίδης
Άκου λίγο. Εγώ όταν είδα την Irelia είπα αμέσως "αυτός είναι ο χαρακτήρας για μένα". Έμαθα να παίζω με Irelia καλύτερα απ' ότι θα έπαιζα ποτέ με οποιονδήποτε άλλο χαρακτήρα. Και βασικά με την Irelia ποτέ δε σταμάταγα να μαθαίνω πως να παίζω. Κι έρχονται στα forums του LoL κάτι κλαψιάρηδες, οι οποίοι λένε ότι είναι OP η Irelia και τρίχες κατσαρές. Άμα εσύ είσαι ανίκανος να βγάλεις κάτι που να μπορεί να αντιμετωπίσει την Irelia, σου φταίω εγώ που παίζω γαμάτα; Όχι ρε φίλε! Να μάθεις να βγάζεις πανοπλία!

Και τα runes που έφτιαξα μαζί σου ειδικά για Irelia τώρα θα είναι άχρηστα. Κι ας τα είχα ακόμη κι αν έπαιζα με Karthus. Απλά δεν είχα αρκετό ΙΡ για να φτιάξουμε την άλλη σελίδα για μάγο. Σου είχα πει, τη μία σελίδα τη θέλω για Irelia και ότι dps παίζω και την άλλη για μάγο. Τώρα έτσι που τα κάνανε να πάρουν και τις δύο τις σελίδες να τις βάλουν στον πάτο τους.

Εγώ δεν ξαναπαίζω LoL μέχρι να φτιαχτεί η Irelia.

More
17 Mar 2011 00:12 #91056 by Νικολής Ασημάκης
Παίξε Master Yi, Twisted Fate κλπ. Τα ίδια runes θέλουν.

More
17 Mar 2011 00:23 #91057 by Aνέστης Αδαμίδης

Nikolis wrote: Παίξε Master Yi, Twisted Fate κλπ. Τα ίδια runes θέλουν.

Nαι, θα παίξω Master Yi και ουρανό, που ακόμη δεν ξέρω πότε πατάω ποιο skill. Και Twisted Fate που αν σηκωθώ για κατούρημα, χάνεται(πρόσεξε την ορθογραφία-δεν έχει γίνει μόνο μία φορά) ένα παιχίδι στο άκυρο εντελώς. Δεν έχω αντίρρηση στο να παίξω άλλους χαρακτήρες. Όμως θέλω να παίζω με τον κύριο χαρακτήρα μου. Και από τη στιγμή που τον κάνανε ξέφραγο αμπέλι, δεν πρόκειται να ξαναπαίξω μέχρι να την φτιάξουν.