Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
28 Feb 2011 23:24 #90440 by Ιβάν

Lalo007 wrote: Οκ παω πασο αν ευχαριστιεσαι με 5/11 :D

Δεν σου είπα ότι χάρηκα για το 5/11, για το συνολικό σκορ χάρηκα που είχα 17 assists! Ναι μεν δεν είναι και το καλύτερο απ' την άλλη όμως μου άρεσε αρκετά η επίδοσή μου. Ποτε δεν είχα τόσα πολλά, και ήταν ένα από τα λίγα παιχνίδια που ευχαριστηθηκα γιατί είχε μεγάλη διάρκεια και σχεδόν "ισορροπούσανε" οι δυνάμεις μας! Πολύ ωραίο παιχνίδι!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Mar 2011 20:37 #90483 by Γιάννης Ρέμας
έλεος σήμερα περιμένω να παίξω ένα μισάωρο επειδή κάποιος φεύγει στην διάρκεια της επιλογής αυτό πρέπει να έγινε πάνω από 10 φορές :die dgun: :die dgun: :die dgun:

More
05 Mar 2011 00:33 #90625 by Ιβάν
Ζητώ συγγνώμη απ' τα παιδιά αλλά έπρεπε επειγόντως να φύγω! Νικήσαμε?

More
05 Mar 2011 17:48 #90631 by Aνέστης Αδαμίδης
Το τελευταίο επικό ματσάκι με Irelia και αφού έφτιαξα τα runes με τη βοήθεια του Nikoli.

Νομίζω πως κάτι καλύτερο δεν μπορούσα να κάνω. Στο κάτω-κάτω, σχεδόν όλα εγώ τα έκανα. Μας είχαν αφήσει με τα δύο turrets του Nexus και το inhibitor turret του top lane. Μετά αφού μας πίεζαν και μας είχαν για ένα ντου άρχισα να κάνω εγώ backdoor, έφτασα μέχρι το inhibitor turret του top lane στη δική τους μεριά, τα minions ρίξανε μόνα τους το κάτω lane και ενώ όλοι έτρεχαν προς εμένα να με σκοτώσουν για να μην ρίξω το inhibitor turret, οι δικοί μου κατέβηκαν στο mid και έφτασαν μέχρι inhibitor. Το τι ακολούθησε μετά είναι τραγελαφικό.

Έριχνα μόνος μου δύο εχθρούς μαζί(Fiddlesticks & Olaf-Fiddlesticks & Kennen). ΟΙ δικοί μου τσακώνονταν με τον Jarvan γιατί δεν έπαιζε καλά. Ε, μετά αφού κατάφερα κι έβγαλα το Gunblade, δε με σταμάταγε τίποτα. Πήγαινα από top lane και έβρισκα τον Olaf να κάνει guard στο turret. Τα τσεκούρια που μου πέταγε ήταν άστοχα πάντα. Ξαφνικά μου τη βίδωσε, μπούκαρα και έριξα το turret όσο ο Olaf ασχολούνταν με τα minions(άγνωστο το γιατί). Μετά μου επιτέθηκε, τον έριξα με τη βοήθεια από το active του Gunblade, ήρθε ξαφνικά και ο Fiddlesticks, τον έριξα και αυτόν και έκανα Ace. Μετά ρίξαμε όλα τα inhibitor turrets και τα inhibitors και μετά βγήκαν μερικοί από αυτούς. Ενώ έφευγα μαζί με την Katarina γιατί μας είχαν πάρει στο κυνήγι, αποφάσισα να κόψω δρόμο μέσα από το δάσος και να γυρίσω στη βάση τους με σχεδόν μηδενική ζωή. Αλλά πριν προλάβω να κάνω κάτι τα minions ρίξανε και το nexus.

Παρέλειψα τη μάχη που έκανα μπροστά στο nexus μέχρι να ρίξω και τα δύο inhibitors γιατί θα γινόταν πολύ μεγάλο το post :mrgreen:

More
11 Mar 2011 12:13 #90806 by Γιάννης Ρέμας
ρε παιδιά επειδή έχω χάσει επεισόδια τι είναι το co-op vs al ποια η διαφορά με το κανονικό mode? :-k

More
11 Mar 2011 13:24 #90809 by Aνέστης Αδαμίδης

legend10 wrote: ρε παιδιά επειδή έχω χάσει επεισόδια τι είναι το co-op vs al ποια η διαφορά με το κανονικό mode? :-k

Παίζεις ενάντια σε bots. Αυτό είναι ουσιαστικά. Είσαι στη μια ομάδα εσύ με άλλους 4 και είναι απέναντί σας 5 bots.

More
11 Mar 2011 14:18 #90813 by Γιάννης Ρέμας

TheReaper wrote:

legend10 wrote: ρε παιδιά επειδή έχω χάσει επεισόδια τι είναι το co-op vs al ποια η διαφορά με το κανονικό mode? :-k

Παίζεις ενάντια σε bots. Αυτό είναι ουσιαστικά. Είσαι στη μια ομάδα εσύ με άλλους 4 και είναι απέναντί σας 5 bots.

επειδή είμαι άσχετος με τις ονομασίες τα bots τι είναι παίκτες του παιχνιδιού?

More
11 Mar 2011 14:56 #90820 by Νικολής Ασημάκης
Είναι αυτό που λέει και ο τίτλος ρε.

Co-op (συνεργασία δηλαδή) vs AI (artificial intelligence, κοινώς υπολογιστή). Είναι σαν να παιζεις ένα custom game εναντίον bots (χαρακτήρες που ελέγχονται απ το παιχνίδι), μόνο που τώρα είναι πιο έξυπνα και δεν κάνουν βλακείες (όχι τόσες πολλές τουλάχιστον, βλέπε Nunu bot και "Pushpushpushpush" :mrgreen: )

More
11 Mar 2011 15:41 #90828 by Γιάννης Ρέμας
ok κατάλαβα γιαυτό ένα game που έπαιξα είχε συνολικό score 73-10 :D

More
16 Mar 2011 12:21 #91025 by Γιάννης Ρέμας
ρε παιδιά το βάλατε το νέο patch? εμένα στο 87/89 στο 33% μου βγάζει internal error , assert: pointer is null (file. c/712) και όταν πατάω το οκ κλείνει το παιχνίδι εσάς σας έγινε κανονικά έχει κανείς ιδέα τι πρέπει να κάνω? :(