Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
17 Mar 2011 00:54 #91061 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote:

Nikolis wrote: Παίξε Master Yi, Twisted Fate κλπ. Τα ίδια runes θέλουν.

Nαι, θα παίξω Master Yi και ουρανό, που ακόμη δεν ξέρω πότε πατάω ποιο skill. Και Twisted Fate που αν σηκωθώ για κατούρημα, χάνεται(πρόσεξε την ορθογραφία-δεν έχει γίνει μόνο μία φορά) ένα παιχίδι στο άκυρο εντελώς. Δεν έχω αντίρρηση στο να παίξω άλλους χαρακτήρες. Όμως θέλω να παίζω με τον κύριο χαρακτήρα μου. Και από τη στιγμή που τον κάνανε ξέφραγο αμπέλι, δεν πρόκειται να ξαναπαίξω μέχρι να την φτιάξουν.

ΕΜΕΙΣ ΧΑΝΟΥΜΕ?!?!?! ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ! Πλάκα κανω :P

Και εμενα μου μειωσαν το range της ulti της Lux :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Mar 2011 11:38 #91065 by Γιάννης Ρέμας
ρε παιδιά κουλάρετε δεν λέω σε κάθε patch τους κάνουν χειρότερους αλλά τι να κάνουμε πχ για μένα ο tf ήταν από τούς καλύτερους γιατί είχε τηλεμεταφορά κάθε μισό λεπτό και στο ulti όλοι είχαν slow αλλά τον έκαναν σκατά και τι έγινε σιγά απλά παίζω με άλλους οι ήρωες είναι πάνω από 50 :cool:

More
17 Mar 2011 12:16 #91067 by Aνέστης Αδαμίδης
Δε με νοιάζει. Εγώ μια φορά ξεκίνησα να τους βρίζω στα forums τους. Βασικά όχι αυτούς, αλλά τους QQers, γιατί αυτοί ουσιαστικά φταίνε. Με τα κλαψίματά τους χαλάνε οι χαρακτήρες.

More
17 Mar 2011 13:28 #91070 by Γιάννης Ρέμας
καλά ο καινούριος είναι πολύ καλός αξίζει τα 6000 ip αν και ακόμα δεν έχω καταλάβει πως να κάνω το ulti αλλά θα το βρω :-k

More
22 Mar 2011 15:17 #91219 by Ιβάν
Κοιτάξτε εδώ παιχνίδι!

Είναι το καλύτερο παιχνίδι που εχω κάνει έως τώρα! Το είχαμε άνετα αλλά δεν με άκουγαν και δεν πίεσαν, πράγμα το οποίο έκαναν οι άλλοι και έβγαλαν super minions. Αν τότε που φτάσαμε στο κεντρικό inhibitor με βοηθούσε κάποιος τότε θα το είχαμε πάρει άνετα. Εγώ έπαιζα παντού, τους βοηθούσα όλους. Και double kill ότι θες είχα! Πωρώθηκα πάρα μα πάρα πολύ!

Lalo, τι έχεις να πεις?

More
22 Mar 2011 19:21 #91236 by Γιάννης Ρέμας
εεεοχι πάω στο net cafe στο πεύκο και έχει τον αμερικάνικο server :(

More
23 Mar 2011 19:11 #91310 by enorlan
Καλωσήρθα.Ενδιαφέρομαι για τη δημιουργία ενος group απο καλούς παίκτες για συμμετοχή σε μελλοντικά τουρνουά.Κάντε με add να τα πούμε.
summoner name(eu server):enorlan

More
23 Mar 2011 21:37 #91317 by Aνέστης Αδαμίδης

enorlan wrote: Καλωσήρθα.Ενδιαφέρομαι για τη δημιουργία ενος group απο καλούς παίκτες για συμμετοχή σε μελλοντικά τουρνουά.Κάντε με add να τα πούμε.
summoner name(eu server):enorlan

Φίλε μου, εγώ υποστηρίζω την ιδέα σου πλήρως. Απλά το να φτιάξεις μια ομάδα απαιτεί και να ξοδεύεις πολύ χρόνο για προπονήσεις κτλ. Εγώ δυστυχώς δεν έχω τόσο χρόνο προς το παρόν, οπότε αν φτιάξουμε ομάδα, εγώ μόνο για την παρέα θα παίζω.

More
24 Mar 2011 16:45 #91347 by Γιάννης Ρέμας
και εγω το ιδιο με τον reaper, τωρα πια παίζω μόνο όταν είμαι εξοδούχος :(

More
30 Mar 2011 23:50 #91530 by Aνέστης Αδαμίδης
Ποιος έλεγε ότι δεν μπορώ να παίξω με Sivir; Στα 20 κάναν surrender. Και είχαμε ήδη ρίξει από ένα turret σε κάθε lane. Απλά ξέχασα και δεν έβγαλα screenshot την aftermatch οθόνη και γι' αυτό το βάζω έτσι.