Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
27 Feb 2011 23:29 #90396 by Lalo007
Σπαστικο αυτο το νεο συστημα,αλλα τουλαχιστον εμποδιζει τα lags.Τωρα Χαρε οντως το rank ειναι για παιχτες που το παιρνουν στα σοβαρα το παιχνιδι και προφανως δεν παιζουν μονο για διασκεδαση.O Rammus ειναι απο τα πιο συνηθισμενα bans(επειδη ειναι απο τα καλυτερα tank λογω του taunt του και της σβουρας).Λογικο ηταν να στα ψαλλουν επειδη δεν τον απεκλεισες. :mrgreen: Εγω 3 rank επαιξα,αλλα οι παικτες ηταν normal,οπως στο κανονικο παιχνιδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Feb 2011 02:11 #90402 by Aνέστης Αδαμίδης

Lalo007 wrote: Σπαστικο αυτο το νεο συστημα,αλλα τουλαχιστον εμποδιζει τα lags.Τωρα Χαρε οντως το rank ειναι για παιχτες που το παιρνουν στα σοβαρα το παιχνιδι και προφανως δεν παιζουν μονο για διασκεδαση.O Rammus ειναι απο τα πιο συνηθισμενα bans(επειδη ειναι απο τα καλυτερα tank λογω του taunt του και της σβουρας).Λογικο ηταν να στα ψαλλουν επειδη δεν τον απεκλεισες. :mrgreen: Εγω 3 rank επαιξα,αλλα οι παικτες ηταν normal,οπως στο κανονικο παιχνιδι.

Ναι ρε φίλε, αλλά εγώ τον είχα τον Rammus μόνος μου με Karthus. Κι αν θέλεις το πιστεύεις. Και στο κάτω κάτω, αφού δεν τον απέκλεισα εγώ, ας το απέκλεισε εκείνος που τον τρόμαζε. Θα σκάσω εγώ για του καθενός τον πόνο. Βασικά εκείνους τους πείραξε επειδή είπα ότι είναι το πρώτο μου ranked. Τώρα είναι και το τελευταίο.

More
28 Feb 2011 11:07 #90404 by Γιάννης Ρέμας
χάρε αυτός που κάνει τα ban είναι ο πρώτος από την κάθε ομάδα ενώ αυτός που γίνετε στα 99% των games ban είναι ο tryndamere

More
28 Feb 2011 11:24 #90405 by Μπάμπης Χαραλάμπους

legend10 wrote: χάρε αυτός που κάνει τα ban είναι ο πρώτος από την κάθε ομάδα ενώ αυτός που γίνετε στα 99% των games ban είναι ο tryndamere

Και δεν το καταλαβαινω γιατι γίνεται αυτό. Αν τον σαπισεις στο ξυλο πριν παρει την ulti 2-3 φορες ο tryndamere μετα πέφτει για την πλακα σε ολο το game.

Για μενα τα καλυτερα bans ειναι Rammus, Garen, Karthus, Fiddlesticks (ή καποιο stealth)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
28 Feb 2011 11:34 #90407 by Γιάννης Ρέμας
άμα κάποιος ξέρει και τον παίζει τότε είναι δύσκολα τα πράματα επίσης ξέχασα να γράψω χτες έπαιξα ένα game και στην αντίπαλη ομάδα είχαν έναν afk από το πρώτο λεπτό επειδή δεν τον άφησαν να παίξει κάτω λογικά ο τύπος θα έφαγε σίγουρα πάνω από 5 reports

More
28 Feb 2011 12:38 #90411 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλά τώρα που ανέφερες τους afkers, έπαιξα εγώ ένα ματς, όπου και στη δική μου και στην αντίπαλη ομάδα είχαμε από έναν. Δεν έκαναν disconnect, γιατί κουνιούνταν. Μέχρι και αντικείμενο αγόρασε η δική μας afk.

More
28 Feb 2011 14:58 #90420 by Γιάννης Ρέμας
big boss αυτό γίνετε σπάνια τώρα έπαιξα με αυτόν και τους μαμησα για τα καλά 20/5/15 :cool:

More
28 Feb 2011 16:25 #90428 by Ιβάν
Πωπω ρε παιδί μου τι πώρωση είναι αυτή? Πριν λίγο έπαιξα ένα 5vs5 με τον Kassadin και το σκορ: 5/11/17! Πωρώθηκα τώρα! Το ευχαριστήθηκα ρε παιδί μου!

More
28 Feb 2011 20:57 #90434 by Lalo007
Οκ παω πασο αν ευχαριστιεσαι με 5/11 :D

More
28 Feb 2011 22:00 #90438 by Aνέστης Αδαμίδης
Πάντως αν είναι για ranked, θα πάω μόνο με όσους μπορώ να μιλήσω μέσω skype, δηλαδή κάναν Nikoli, BigBoss, Thunderhawk και όποιον άλλο θέλουν. Αλλιώς δεν ξαναπαίζω.