Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
06 Feb 2011 12:18 #89315 by Lalo007
Καιρος να παρουσιασω και εγω τα τρια τελευταια μου παιχνιδια.Οριστε:

Κλασσικο score με kassadin οταν εχεις απο μετρια εως καλη ομαδα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Feb 2011 12:40 #89317 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλά και κάτι έγινε. Ο Boss θυμάμαι έχει ένα σκορ 15/0/?? (δεν θυμάμαι τα assitsts) κι εγώ έπαιξα εχθές ένα με Nasus και έκανα 7/??/28(δεν θυμάμαι τα deaths, νομίζω 12 ή 11).

Τον Kassadin από την άλλη τον αγόρασα μόνο και μόνο για το skin Pre-Void Kassadin που βγαίνει σε έκπτωση από αύριο. Ούτε που τον έχω δοκιμάσει να δω σε ποια πλήκτρα έχει τις abilities.

More
06 Feb 2011 12:50 #89321 by Γιάννης Ρέμας
@ reaper πόσα :euro: είναι 1000 c.p. γιατί κάποια skins είναι πολύ μαμάτα και πιστεύω πως οι συναλλαγές με το κινητό θα είναι αρκετά εύκολες

More
06 Feb 2011 12:56 #89322 by Aνέστης Αδαμίδης

legend10 wrote: @ reaper πόσα :euro: είναι 1000 c.p. γιατί κάποια skins είναι πολύ μαμάτα και πιστεύω πως οι συναλλαγές με το κινητό θα είναι αρκετά εύκολες

Βασικά είναι RP. Κοίτα, αυτά δεν τα αγοράζεις σύμφωνα με RP αλλά σύμφωνα με τα ευρώ. Δηλαδή εγώ πήγα και πήρα μία Pay-Safe Card των 10 ευρώ και μου έβαλε 1779 RP. Με SMS δε συμφέρει να αγοράσεις γιατί άμα δεις τις τιμές σε σχέση με τα RP που παίρνεις... Ένα θα σου πω μόνο. Για 511 RP δίνεις από το κινητό σου 10.35 ευρώ. Δε συμφέρει.

More
06 Feb 2011 13:04 #89323 by Γιάννης Ρέμας
καλά σίγουρα δεν συμφέρει με το κινητό είναι πολλά να δώσεις 10 :euro: για ένα skin άστο και χωρίς skin μια χαρά είναι, εκτός και αν σου δίνει λεφτά ο κωδικός που μας είχε δώσει ο manos σε αυτούς που είχαν κερδίσει τον διαγωνισμό , για να κάνω μια προσπάθεια

More
06 Feb 2011 13:13 #89324 by Lalo007

TheReaper wrote: Καλά και κάτι έγινε. Ο Boss θυμάμαι έχει ένα σκορ 15/0/?? (δεν θυμάμαι τα assitsts) κι εγώ έπαιξα εχθές ένα με Nasus και έκανα 7/??/28(δεν θυμάμαι τα deaths, νομίζω 12 ή 11).

Τον Kassadin από την άλλη τον αγόρασα μόνο και μόνο για το skin Pre-Void Kassadin που βγαίνει σε έκπτωση από αύριο. Ούτε που τον έχω δοκιμάσει να δω σε ποια πλήκτρα έχει τις abilities.

Δεν το καταλαβα το καλα και τι εγινε...Δηλαδη δεν εχω δικαιωμα να ποσταρω καποια games μου?Και ξερεις κατι,σε ολα τα games με kassadin παντα αυτο γινεται.Το αν μια φορα εκανες εσυ και οποιοδηποτε αλλος 60/0 γουστο και καπελο σου.Δεν ειναι αναγκη να το σχολιαζεις αμεσως αρνητικα και απο την στιγμη που ειναι πολυ καλο score.

More
06 Feb 2011 13:37 #89328 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν έκανα σε εσένα παράθεση οπότε μην αρπάζεσαι. Στον άλλο πήγαινε αυτό που έγραψα, αλλά δεν έκανα παράθεση και δεν το κατάλαβες. Σε αυτόν που έλεγε για τον Renekton.

More
06 Feb 2011 14:39 #89337 by Γιάννης Ρέμας

TheReaper wrote: Δεν έκανα σε εσένα παράθεση οπότε μην αρπάζεσαι. Στον άλλο πήγαινε αυτό που έγραψα, αλλά δεν έκανα παράθεση και δεν το κατάλαβες. Σε αυτόν που έλεγε για τον Renekton.

μπερδεύτηκε γιατί από κάτω γράφεις για kassadin αλλά και πάλι το score του renekton είναι πολύ καλό μην ξεχνάς έχεις ανεβάσει και εσύ games με πιο άσχημο score το να μείνει κάποιος σε ένα game χωρίς θάνατο είναι κατόρθωμα και δύσκολα συμβαίνει :wink:

More
07 Feb 2011 19:25 #89444 by Aνέστης Αδαμίδης
E, τι να κάνουμε. Βαριόμουν να κάνω παράθεση όπως και τώρα. Και το έγραψα αυτό που έγραψα με αφορμή το όνομα του Kassadin.

More
11 Feb 2011 02:26 #89607 by Aνέστης Αδαμίδης
[youtube:3ljupvaz]
[/youtube:3ljupvaz]

Αυτό είναι για χοντρά γέλια! :great laugh2: