Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Cinema: Νέες ταινίες

More
02 Mar 2017 18:26 #194426 by Marios Ntallaris
Άλλη μια ταινία που βγαίνει τον Μάη.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Αγγελική Γοργορίνη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Mar 2017 20:59 #194433 by Αγγελική Γοργορίνη

Mario07 wrote: Άλλη μια ταινία που βγαίνει τον Μάη.

Την περιμένουμε πώς και πώς τόσα χρόνια! Παίζει και ο Javier Bardem, τέλεια.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
02 Mar 2017 22:47 #194444 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Μόνο για τον μέγιστο Javier Bardem θα δω αυτό το popcorn clownfiesta που έχει καταντήσει το franchise των Πειρατών. Το προηγούμενο ήταν μετριότατο. Ελπίζω να είναι καλό.

More
More
04 Mar 2017 19:39 #194570 by Βασιλης Γαλανος
Την είχα δει στο cinema με παρέα και είχαμε πεθάνει όλοι στα γέλια.Άντε γρήγορα να έρθει και η δεύτερη!

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
The following user(s) said Thank You: Angel

More
04 Mar 2017 22:52 #194578 by Αγγελική Γοργορίνη
Βγήκε το "Trainspotting 2", ύστερα από 20 χρόνια αφότου κυκλοφόρησε το πρώτο. Σήμερα μόλις το έμαθα κι έμεινα. Από εβδομάδα θα πάω να το δω!

"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
06 Mar 2017 19:57 #194729 by Marios Ntallaris
Remix του Original Sooundtrack του Ghost in the Shell από τον Steve Aoki και video που κατά πάσα πιθανότητα μας έδειξε κάθε σκηνή της ταινίας (ή τουλάχιστον ότι σκηνή δεν μας είχαν ήδη δείξει τα 2 προηγούμενα trailer).

Με αυτό το PG13 στο τέλος αποχαιρετάω με δάκρυα στα μάτια την εκδοχή μιας R-rated ταινίας για το Ghost in the Shell (μπορεί να υπήρχε η ένδειξη και στα άλλα trailer, αλλά εγώ τώρα το είδα).
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
07 Mar 2017 13:27 #194746 by Angel
Σκέφτομαι να παω να δω το Logan αλλα δεν ξερω.Φοβαμαι οτι θα είναι τσάμπα λεφτα και εδω το εισιτήριο είναι ακριβούτσικο.Εσεις τι λέτε;

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
07 Mar 2017 13:50 #194748 by Βασιλης Γαλανος
Εγώ λογικά θα πάω να την δω την Πέμπτη. Μόνο καλά λόγια έχω ακούσει, με τον Hugh Jackman να δίνει ρέστα, οπότε πάω με υψηλές προοπτικές. Και όντας η τελευταία του ταινία θα σου έλεγα go for it.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
07 Mar 2017 14:41 #194756 by Αγγελική Γοργορίνη

Divine Raiden wrote: Σκέφτομαι να παω να δω το Logan αλλα δεν ξερω.Φοβαμαι οτι θα είναι τσάμπα λεφτα και εδω το εισιτήριο είναι ακριβούτσικο.Εσεις τι λέτε;

Να ρισκάρεις λέω εγώ, κι ό,τι γίνει. Εξάλλου δεν πηγαίνεις και κάθε μέρα σινεμά. :) Εγώ έχει τύχει να φάω αρκετές φορές φόλα τα τελευταία 2 χρόνια με ταινίες στο σινεμά, αλλά έτσι είναι αυτά.

Ήθελα κι εγώ να πάω να τη δω, την περίμενα τόσο καιρό, αλλά κανόνισα με παρέα για το Trainspotting 2, οπότε μιας που κι εδώ είναι ακριβό το εισιτήριο θα αρκεστώ να τη δω σπίτι όταν με το καλό βγει σε torrent. Πιστεύω όμως θα αξίζει.