Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Cinema: Νέες ταινίες

More
12 Jan 2007 16:24 - 28 Aug 2017 01:43 #25390 by Kostas Sotiropoulos

Εδώ μπορείτε να μας πείτε ποιές ταινίες περιμένετε με αγωνία να βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες αλλά και να συζητάτε ειδήσεις για νέες ταινίες, ηθοποιούς, παρασκήνια, να δημοσιεύετε τρέιλερ κτλ.

Επίσης, καλό είναι να δημοσιεύετε και trailers. Από αυτά παίρνουμε μια μικρή γεύση από ταινίες που αναμένονται... άλλοτε μας δημιουργούν προσδοκίες, άλλοτε μας αποτρέπουν από το να δούμε μια ταινία. Άλλοτε μας αποπροσανατολίζουν, άλλοτε μας εντυπωσιάζουν... εδώ λοιπόν θα ποστάρουμε για τα νέα trailers (και φυσικά θα τα σχολιάζουμε)... για τα μάτια μας μόνο!! :wink:

Kαι κάνω την αρχή με το καταπληκτικό - εντυπωσιακό - φοβερό  trailer από την ταινία Curse of the Golden Flower .

H νέα δουλειά του σκηνοθέτη Zhang Yimou (Ήρωας, Ιπτάμενα Στιλέτα)
Last edit: 28 Aug 2017 01:43 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jan 2007 17:18 #25396 by Gabriel

More
13 Jan 2007 20:14 #25456 by George Christopoulos
Δεν με εντυπωσίασε το τρέηλερ του Curse of the Golden Flower. Παρόλα αυτά ευελπιστώ να είναι τελικά άλλη μια ταινία-ποίημα από τον Γιμού.

Πάντως για τρέηλερς ταινιών είναι πολύ καλό και το www.ifilm.com . Έχει πολλά και φρέσκα!

Τα τρέηλερ που με ξετρέλαναν προσωπικά είναι τα 2 απο την ταινία "300". Εν αναμονή στις αίθουσες την άνοιξη, αν δεν κάνω λάθος ( 300themovie.warnerbros.com/ )

"Οι Cineπαρμένοι" - κάθε Σάββατο 16:00 με 18:00 στον Gamesradio.gr

More
14 Jan 2007 23:06 #25525 by Elena Asmani
Δείτε εδώ: GHOST RIDER

το trailer της νέας ταινίας του Nikolas Cage την οποία προσωπικά αναμένω με αγωνία

More
14 Jan 2007 23:56 #25529 by Kostas Sotiropoulos
Nαι είναι ωραίο και την αναμένω κι εγώ!! Έχω όρεξη για action... :!:

Για να δούμε αν θα είναι καλός ο Νικολάκης... :lol:

More
15 Jan 2007 00:03 #25530 by Elena Asmani

Lost_in_Paradise\ wrote: Nαι είναι ωραίο και την αναμένω κι εγώ!! Έχω όρεξη για action... :!:

Για να δούμε αν θα είναι καλός ο Νικολάκης... :lol:

Το ελπίζω!!!

More
18 Jan 2007 16:50 #25697 by Kostas Sotiropoulos
Πάμε και σε μια αναμενόμενη ταινία που είναι μιούζικαλ με τους Jamie Fox, Eddie Murphy και Beyonce:

DREAMGIRLS

More
19 Jan 2007 00:52 #25721 by penny

Spartacus\ wrote: Δεν με εντυπωσίασε το τρέηλερ του Curse of the Golden Flower. Παρόλα αυτά ευελπιστώ να είναι τελικά άλλη μια ταινία-ποίημα από τον Γιμού.

Εγώ χάζεψα πάντως..

More
19 Jan 2007 01:31 #25724 by Kostas Sotiropoulos
Eμένα μου βγήκαν τα μάτια 8O

More
19 Jan 2007 13:18 #25733 by Γιώργος Καβάλλος
300 or bust! Κάτι διάβασα χθες σε γνωστή δωρεάν εβδομαδιαία εφημερίδα το όνομα της οποίας αρχίζει από "L" και τελειώνει σε "ifo" ότι η ταινία 300 θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου στην Ελλάδα. Το κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο θα το δούμε με τον καιρό, αλλιώς θα το δούμε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο την επομένη, 9 Μαρτίου. :P

Από άλλες ταινίες, το Zodiac μου κίνησε το ενδιαφέρον, αν και η μουσική του trailer ήταν κάπως... άσχετη. Πάντως Fincher είναι αυτός, οπότε του το συγχωρώ.

Και μετά υπάρχει και το Die Hard 4 για το οποίο δεν ξέρω τι να υποθέσω... Πριν δω το trailer, το περίμενα πως και πως. Μετά το trailer, δεν μπορώ να πω ότι είχα τον ίδιο ενθουσιασμό. :|

Head Shot: κάθε Παρασκευή 16.00 με 18.00 στον www.gamesradio.gr , μουσική και κουβέντα για First Person Shooters!