Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Cinema: Νέες ταινίες

More
27 Aug 2015 21:04 - 27 Aug 2015 21:04 #168139 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Το τελευταίο μου comment εδώ για σήμερα. :P
Everest
Last edit: 27 Aug 2015 21:04 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Nov 2015 12:18 - 18 Nov 2015 12:20 #171253 by Γιώργος Λόλας
Over the top δράση στο Gods of Egypt! Μερικοί θα βρουν την ταινία υπερβολική, αλλά μιας και είμαι fan τέτοιων ταινιών, θα την δω σίγουρα. :cheer:

Παίζουν: Gerald Butler (300, Νομοταγής Πολίτης), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister στο Game of Thrones), Courtney Eaton (Mad Max), Brenton Thwaites (Maleficent, The Giver)
Σκηνοθεσία: Alex Proyas (I, Robot, Το Κοράκι)
Σενάριο: Matt Sazama. Burk Sharpless
Πρεμιέρα στην Ευρώπη: 7 Απριλίου 2016

Απολαύστε το τρέιλερ παρακάτω:

Last edit: 18 Nov 2015 12:20 by Γιώργος Λόλας.

More
18 Nov 2015 13:41 - 18 Nov 2015 13:42 #171255 by Τάσος Νικολακόπουλος
Αρκετά ενδιαφέρον ήταν το Spectre! Ευχάριστη έκπληξη όλη η ταινία. Δεν μιλάμε για οσκαρικό επίπεδο, αλλά θα ικανοποιήσει όλους τους φίλους του 007 :)
Last edit: 18 Nov 2015 13:42 by Τάσος Νικολακόπουλος.

More
18 Nov 2015 16:52 #171265 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Το Gods of Egypt μπορεί να'χει όλο το υπόβαθρο για να γίνει μια ωραία ταινία, αλλά είμαι σίγουρος ότι ΔΕ θα είναι ωραία. Θα'ναι ακόμα μία χαζοαμερικάνικη ταινία, με πολλή δράση και ειδικά εφέ, αλλά ανύπαρκτο σενάριο. Άμα ήταν μία ταινία που μας μάθαινε περισσότερα για τη μυθολογία, θα'τρεχα να κλείσω εισιτήριο από τώρα, μιας και είμαι λάτρης τής μυθολογίας. :P

More
28 Nov 2015 18:21 #171762 by Γιώργος Λόλας
Δε ξέρω για εσάς, αλλά εγώ θέλω να βρω και αν δω την παρακάτω ταινία! Αυτή είναι fight scene όχι αστεία χαχαχαχαχα

More
29 Nov 2015 13:17 #171808 by Georgios Manolis

TheLuckyShamrock wrote: Το Gods of Egypt μπορεί να'χει όλο το υπόβαθρο για να γίνει μια ωραία ταινία, αλλά είμαι σίγουρος ότι ΔΕ θα είναι ωραία. Θα'ναι ακόμα μία χαζοαμερικάνικη ταινία, με πολλή δράση και ειδικά εφέ, αλλά ανύπαρκτο σενάριο. Άμα ήταν μία ταινία που μας μάθαινε περισσότερα για τη μυθολογία, θα'τρεχα να κλείσω εισιτήριο από τώρα, μιας και είμαι λάτρης τής μυθολογίας. :P

Κι εγώ το ίδιο φοβάμαι γιατί είμαι κι εγώ λάτρης της Αιγυπτιακής μυθολογίας αν και υπάρχουν αρκετές ανακρίβιες απο τους ίδιους τους Αιγύπτιους.Το ίδιο δε γίνεται και με τη δική μας μυθολογία?Εφόσον είναι λοιπόν μυθολογία και όχι ιστορία δε βλέπω που είναι το πρόβλημμα.Το μόνο που θέλω απο ταινίες και παιχνίδια που έχουν θέμα τους αυτό ακριβώς είναι αυτό που είπες,να εμβαθύνουν περισσότερο.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
29 Nov 2015 13:57 - 29 Nov 2015 13:58 #171809 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Παιδιά τι λέμε τώρα βγήκε το τρέιλερ για το Captain America: Civil War...

Η αντίδραση μου:

Attachments:
Last edit: 29 Nov 2015 13:58 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος.

More
22 Mar 2016 23:07 #178485 by Georgios Manolis
Είδα αυτό σήμερα και είπα να το βάλω εδώ.Είναι ίσως η πρώτη ελληνική action/thriller ταινία αν δε μου διαφεύγει κάτι.Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον!

Ο Νούσιας στο τέλος με το σφυρί...θεούλης! :lol:

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"

More
22 Mar 2016 23:21 #178487 by 001
Replied by 001 on topic Cinema: Νέες ταινίες
Ξεχνάς Το Κακό, και αυτές action/thriller/horror(/χαβαλές) είναι.

also:

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
23 Mar 2016 01:31 #178495 by Georgios Manolis
Ναι υπάρχουν πολλά ελληνικά thriller αλλά με κυνηγητά,εκρήξεις,πυροβολησμούς και τα ρέστα είναι η πρώτη που βλέπω.Και θα παιχτεί κανονικά ενώ είχε παγώσει για ένα διάστημα λένε.