Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Cinema: Νέες ταινίες

More
19 Jan 2015 00:32 #155671 by Γιώργος Λόλας

Agisilaosss wrote: Την αρπαγη το τριτο μερος θα ηθελα να δω εγω αλλα μου ειπαν οτι δεν ειναι τοσο καλο,οτι ειναι χειροτερο και απο το δυο...αν κανεις το ειδε ας μου πει την γνωμη του...

Δε το έχω δει ακόμα αν και μου άρεσαν τα δύο πρώτα. Λες αντί για Αρπαγή 3 να είναι.... Αρπαχτή; :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jan 2015 11:17 #155817 by Πιέρρος Φουστέρης
Resident Evil 6: The Final Chapter

Το Resident Evil: The Final Chapter θα είναι η έκτη ταινία Resident Evil η οποία πήρε...παράταση λόγω εγκυμοσύνης της Milla Jovovich.

Τα γυρίσματά της ωστόσο θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο. Η Jovovich βλέπει ότι η φυσική της κατάσταση είναι πολύ καλή και πως μέχρι τον Αύγουστο θα είναι έτοιμη.

Η ουκρανοαμερικανίδα ηθοποιός που φέτος κλείνει 40 χρόνια ζωής και έχει συνδέσει το όνομά της με μια αγαπημένη σειρά, θα παίξει την Αλίκη, έναν χαρακτήρα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για την σειρά Resident Evil. Σκηνοθέτης θα είναι ο άντρας της, Paul W.S. Anderson.

Το Resident Evil: The Final Chapter θα είναι διαθέσιμο και σε 3D και αναμένεται να είναι το τελευταίο Resident Evil, τουλάχιστον με τους συγκεκριμένους παραγωγούς. Το αν σίγουρα θα κυκλοφορήσει νέα ταινία μελλοντικά ή όχι είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
23 Jan 2015 11:50 #155819 by Νικολής Ασημάκης
Είχα μείνει στα τρία πρώτα, πότε βγήκαν 6; :blink:

Τουλάχιστον λένε τίποτα σαν τιανίες, μπας και ρίξω ένα μαραθώνιο; Τις έχει δει κανείς;

More
31 Jan 2015 03:45 - 31 Jan 2015 03:48 #156169 by Γιώργος Λόλας
Νέα χρονιά, νέες ταινίες! Παρακάτω παραθέτω μερικά τρέιλερ από τις επερχόμενες ταινίες που θα δούμε στο σύντομο μέλλον. Θα επιστρέψω σύντομα με ακόμα περισσότερες.

Avengers: Age of Ultron
Πρεμιέρα: 30 Απριλίου 2015
Παίζουν: Robert Downey Jr. (Iron Man), Scarlett Johansson (Black Widow), Chris Hemsworth (Thor), Chris Evans (Captain America), Mark Ruffalo (The Hulk), Aaron Taylor-Johnson (QuickSilver), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch)
Σκηνοθεσία: Joss Whedon (Avengers, Toy Story, Serenity)
Σενάριο: Joss Whedon

Fantastic Four (reboot)
Πρεμιέρα: 7 Αυγούστου 2015
Παίζουν: Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan, Jamie Bell
Σκηνοθεσία: Josh Trank (Το χρονικό)
Σενάριο: Simon Kinberg, Jack Kirby

Το reboot των Fantastic Four φαίνεται ήδη αρκετά προσεγμένο.

Terminator Genisys
Πρεμιέρα: 2 Ιουλίου 2015
Παίζουν: Emilia Clarke, Arnold Schwarzenegger, J.K. Simmons, Jai Courtney
Σκηνοθεσία: Alan Taylor (Thor 2)
Σενάριο: Laeta Kalogridis, Patrick Lussier

Όλα όσα ξέρατε αλλάζουν! Όλοι κάνουν λόγο για την καλύτερη ίσως ταινία της σειράς, μετά το εξαιρετικό Terminator 2. Επίσης, η Emilia Clarke (Daenerys Targaryen στο Game of Thrones) στο ρόλο της Sarah Connor. Hell yeah!

Insurgent (Η τριλογία της απόκλισης: Ανταρσία)
Πρεμιέρα: 19 Μαρτίου 2015
Παίζουν: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Theo James
Σκηνοθεσία: Robert Schwentke (RED, The Time Traveler's Wife )
Σενάριο: Veronica Roth, Mark Bomback (screenplay)

Η πρώτη ταινία προς έκπληξή μου ήταν αρκετά αξιόλογη. Το sequel αναμένεται να είναι το ίδιο καλό.

The Man with the Iron Fists 2
Πρεμιέρα: 14 Απριλίου 2015 (σε Blu-ray)
Παίζουν: Sahajak Boonthanakit, Pim Bubear, Ocean Hou
Σκηνοθεσία: Roel Reiné
Σενάριο: John Jarrell, RZA

Old-school ξύλο και σέξι μαχήτριες. Enough said :P

Ted 2
Πρεμιέρα: 26 Ιουνίου 2015
Παίζουν: Liam Neeson, Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Morgan Freeman
Σκηνοθεσία: Seth MacFarlane
Σενάριο: Seth MacFarlane, Alec Sulkin

Η συνέχεια μιας αξιόλογης κομωδίας από τον Seth MacFarlane. Η πρώτη ταινία μου άρεσε αρκετά.

Hot Tub Time Machine 2
Πρεμιέρα: 20 Φεβρουαρίου 2015
Παίζουν: Thomas Lennon, Adam Scott, Gillian Jacobs
Σκηνοθεσία: Steve Pink
Σενάριο: Josh Heald

Όταν ο Lou, ο οποίος έχει γίνει ο «πατέρας του Internet», πυροβολείται από έναν άγνωστο δράστη, ο Jacob και ο Nick ενεργοποιούν πάλι την μηχανή του χρόνου για να σώσουν τον φίλο τους. Το γέλιο είναι εγγυημένο!

Jupiter Ascending (Το Πεπρωμένο της Τζούπιτερ)
Πρεμιέρα: 5 Φεβρουαρίου 2015
Παίζουν: Mila Kunis, Channing Tatum, Eddie Redmayne
Σκηνοθεσία: Andy Wachowski, Lana Wachowski
Σενάριο: Andy Wachowski, Lana Wachowski

Τα εκκεντρικά αδέρφια Wachowski επιστρέφουν μετά την τριλογία Matrix με μια ακόμα ταινία επιστημονικής φαντασίας με πολύ πιστολίδι και εντυπωσιακά εφέ. Το τρέιλερ φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και μένει να δούμε αν οι Wachowski θα αφήσουν πάλι το στίγμα τους.

Minions
Πρεμιέρα: 10 Ιουλίου 2015
Παίζουν: Chris Renaud, Pierre Coffin, Michael Keaton, Sandra Bullock
Σκηνοθεσία: Kyle Balda, Pierre Coffin
Σενάριο: Brian Lynch

Αγαπάμε τρελά Minions! Στην τρίτη ταινία (που αποτελεί και prequel), τα αξιολάτρευτα minions έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα τα δούμε από την πρώτη τους εμφάνιση στη γη και σύμφωνα με το σενάριο, ψάχνουν τον απόλυτο κακό για να υπηρετήσουν μιας και τους προηγούμενους με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο τον... οδηγούσαν στον θάνατο! Η εύρεση νεου master όμως είναι μόνο η αρχή, καθώς η Scarley Overkill θα προσπαθήσει με τον σύζυγό της Herb να κατακτήσουν τον κόσμο!

Last edit: 31 Jan 2015 03:48 by Γιώργος Λόλας.

More
02 Feb 2015 18:42 #156258 by Αγησίλαος Σιντόρης
Ειδα στον κινηματογραφο το The Imitation Game και πραγματικα το συστηνω σε ολους ανεπιφυλακτα..Απιστευτη ταινια,για οσους φυσικα τους αρεσουν οι βιογραφιες.Αξιζει γιατι για οσους δεν γνωριζουν,οπως εγω π.χ δεν γνωριζα,ποιος ειναι ο πατερας που κρυβεται πισω απο τον ηλεκτρονικο υπολογιστη..Πραγματι αξιζει.. www.imdb.com/title/tt2084970/?ref_=nv_sr_1

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
02 Feb 2015 19:10 #156261 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Avengers Age of Ultron #HYPE
Δεν μπορώ να περιμένωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

More
11 Feb 2015 19:00 #156603 by Μάνος Γρυπάρης
Μόλις έσκασε και τρέιλερ του Hitman: Agent 47.

Brace yourselves!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Feb 2015 11:27 #156714 by Αγησίλαος Σιντόρης
Fifty shades of Grey η αλλιως 50 αποχρωσεις του γκρι η αλλιως η μεγαλυτερη απατη ολων των εποχων.παιδια μην πατε να την δειτε την ταινια ειναι απλα χαλια.Βαλτε καλυτερα μια τσοντα στο σπιτι σας και μην δωσετε 7 ευρω.Πραγματικα θα τα κλαιτε...

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

More
14 Feb 2015 11:38 #156715 by Νικολής Ασημάκης
Είδα το Jupiter Ascending. Μου άρεσε πολύ.

More
16 Feb 2015 12:49 #156828 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Agisilaosss wrote: Fifty shades of Grey η αλλιως 50 αποχρωσεις του γκρι η αλλιως η μεγαλυτερη απατη ολων των εποχων.παιδια μην πατε να την δειτε την ταινια ειναι απλα χαλια.Βαλτε καλυτερα μια τσοντα στο σπιτι σας και μην δωσετε 7 ευρω.Πραγματικα θα τα κλαιτε...

Εγώ το ξέρω οτι ειναι πατατα και δεν πλησιαζω! Ούτε σε DVD δεν παιζει να το δω. Εκτος αν με αναγκάσουν!
Ήθελα να πάω να δω το Gone Girl τόοοοοοοοοοοοοτε που παιζοτανε, αλλά το έχασα ρε γαμωτο..
Mία καλή προτση για οσους δεν το έχουνε δει ειναι το Birdman. Δεν παιζεται πια στο cinema βεβαια. Παιζει να παρει και οσκαρ.