Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Cinema: Νέες ταινίες

More
10 Nov 2014 16:27 #151933 by Γιάννης Ρέμας
θα ήταν ωραία στους avengers να υπήρχαν και οι spiderman και wolverin αλλά στο ρόλο του spiderman να ήταν ο Tobey Maguire και όχι ο καινούριος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Nov 2014 16:46 #151935 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
μακριά ο mcguire!!! Άθλιος ήταν, καλύτερα να βρούν κάποιον να δένει με το cast των Avengers

More
12 Nov 2014 20:34 #152060 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Τραβήξτε να δείτε το Interstellar αμέσως!!! Δυο ονόματα θα σας πω. Nolan και Zimmer.

More
28 Nov 2014 22:01 #152761 by Γιώργος Λόλας

ilovegames wrote: Τραβήξτε να δείτε το Interstellar αμέσως!!! Δυο ονόματα θα σας πω. Nolan και Zimmer.

To Interstellar θέλω να το δω οπωσδήποτε!

Σήμερα δημοσιεύθηκε και το πρώτο trailer του Star Wars: Episode VII - The Force Awakens.

More
28 Nov 2014 23:55 #152762 by Νικολής Ασημάκης
Το Interstellar είναι ίσως μια από τις καλύτερες ταινίες που είδα ποτέ και σε προσωπικό επίπεδο με έκανε να σκεφτώ πολλά πράγματα.

More
15 Dec 2014 09:11 - 15 Dec 2014 09:13 #154232 by Πας Παρτού
Η ταινία που περιμένω περισσότερο από κάθε άλλη και την περιμένω αρκετά χρόνια και είναι η μόνη φορά που περιμένω επανεκκίνηση:

η μόνη άλλη ταινία που θυμάμαι να θέλω περισσότερο είναι τα Βουνά τής Τρέλλας τού ντελ Τόρο (δυστυχώς μάλλον δεν θα γίνει)
Last edit: 15 Dec 2014 09:13 by Πας Παρτού.

More
15 Dec 2014 16:41 #154248 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Είδα το The Hunger Games: Mockingjay, καλό ήταν για 5 ευρώ. Δεν είχε πολύ δράση ή τουλάχιστον όσο στα 2 προηγούμενα αλλά βλέπεται πιστεύω.
Interstellar θελω να δω και εγώ, ακούω καλά σχόλια από όλους

More
15 Dec 2014 17:34 #154250 by Γιώργος Κοσκινάς
Θα δω σίγουρα το 3ο μέρος από το The Hobbit

More
18 Jan 2015 05:36 - 18 Jan 2015 05:40 #155642 by Γιώργος Λόλας
Το τρίτο The Hobbit θέλω να το δω κι εγώ σίγουρα. Προχθές είδα ένα τρέιλερ από μια ενδιαφέρουσα ταινία, το Unfriended. Έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2014 σε ένα φεστιβάλ και πήρε μάλιστα και βραβείο και θα προβληθεί παγκοσμίως 17 Απριλίου 2015.

Αρχικά είχε ονομαστεί Cybernatural, αλλά για την παγκόσμια προβολή της ταινίας, η Universal Pictures που ανέλαβε την διάθεσή της, άλλαξε το όνομά της σε Unfriended. Σύμφωνα με το σενάριο, ένα χρόνο πριν η Laura Barns (που ήταν και ένα από τα πιο popular παιδιά στο σχολείο) αυτοκτονεί μετά την διαρροή ενός βίντεο που την δείχνει (την ξεφτελίζει βασικά) μεθυσμένη σε ένα πάρτυ. Έξι συμμαθητές της που της φέρθηκαν και άσχημα γενικά, μαζεύονται σε ομαδική κλήση στο skype έναν χρόνο μετά την αυτοκτονία της Laura. Εκεί, και ενώ συζητάνε για το συμβάν, μπαίνει στην κλήση ένα έβδομο άτομο μέσω του παλιού λογαριασμού της Laura.

Το άτομο αυτό (που δεν έχει καν κάμερα για να φανεί το πρόσωπό του) απειλεί ότι αν κάποιος βγει από την κλήση, θα πεθάνει, ενώ ζητάει να πουν ποιος διέρρευσε το βίντεο, αλλιώς θα πεθάνουν όλοι. Ξαφνικά, αρχίζουν να συμβαίνουν περίεργα πράγματα...

Δείτε και το σχετικό τρέιλερ, εγώ θα την δω την ταινιούλα σίγουρα :cheer:

Last edit: 18 Jan 2015 05:40 by Γιώργος Λόλας.

More
18 Jan 2015 09:15 #155644 by Αγησίλαος Σιντόρης
Την αρπαγη το τριτο μερος θα ηθελα να δω εγω αλλα μου ειπαν οτι δεν ειναι τοσο καλο,οτι ειναι χειροτερο και απο το δυο...αν κανεις το ειδε ας μου πει την γνωμη του...

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller