Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Cinema: Νέες ταινίες

More
07 Mar 2017 15:37 - 08 Mar 2017 12:35 #194758 by Marios Ntallaris

Divine Raiden wrote: Σκέφτομαι να παω να δω το Logan αλλα δεν ξερω.Φοβαμαι οτι θα είναι τσάμπα λεφτα και εδω το εισιτήριο είναι ακριβούτσικο.Εσεις τι λέτε;

Εγώ την είδα στη πρεμιέρα της. Είναι εξαιρετική ταινία, εγω σου συνιστώ να τη δεις στο cinema γιατί αξίζει. Παρόλα αυτά μπορείς να δεις και τι κριτικές που έχει πάρει που είναι όλες πάρα πολύ καλές. Για μένα είναι μέσα στις 3 καλύτερες ταινίες που έχω δει ποτέ μου.
Last edit: 08 Mar 2017 12:35 by Marios Ntallaris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Mar 2017 16:53 #194762 by Angel

Mario07 wrote:

Divine Raiden wrote: Σκέφτομαι να παω να δω το Logan αλλα δεν ξερω.Φοβαμαι οτι θα είναι τσάμπα λεφτα και εδω το εισιτήριο είναι ακριβούτσικο.Εσεις τι λέτε;

Εγώ την είδα στη πρεμιέρα της. Είναι εξαιρετική ταινία, εγω σου συνιστώ να τη δεις στο cinema γιατί αξίζει. Παρόλα αυτά μπορείς να δεις και τι κριτικές που έχει πάρει που είναι όλες πάρα πολύ καλές. Για μένα είναι μέσα στις 3 καλύτερες ταινίες που έχω σει ποτέ μου.

Πολύ χαίρομαι που το ακούω!Εντομεταξύ σήμερα το σκεφτόμουν και η παρέα μου το πρότεινε :P Ωραία αφού αξίζει θα πάμε να την δούμε και θα σας πω εντυπώσεις :D

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
08 Mar 2017 19:58 - 08 Mar 2017 20:00 #194839 by Marios Ntallaris
Πρώτη εικόνα από το Thor Ragnarok, με τους Hela, Thor και Valkyrie από αριστερά προς δεξιά.
Attachments:
Last edit: 08 Mar 2017 20:00 by Marios Ntallaris.

More
10 Mar 2017 17:35 #194970 by Αγγελική Γοργορίνη
Τυχαία βρήκα ότι θα βγει νέο Saw τον Οκτώβρη, το 8ο της σειράς, με τίτλο "Saw: Legacy". Μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί αρκετά, αλλά κρατάω μικρό καλάθι, γιατί η γοητεία των ταινιών απ' την 3η άντε 4η και μετά χάλασε, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα λέει η καινούρια. Εννοείται όμως πως θα τη δω!

Ορίστε και το teaser trailer:

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
10 Mar 2017 23:12 #194996 by Angel
Ταινία Just Cause

Nέα φήμη από το Variety έρχεται να επικυρώσει ότι βρισκόμαστε σε στάδιο παραγωγής.
Βάση της φήμης, ο Jason Momoa θα είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας (γνωστός ως Khal Drogo στο Game of Thrones). Θα υποδυθεί τον Rico Rodriguez. Πληροφορίες λένε επίσης ότι ο σκηνοθέτης του San Andreas, Brad Peyton, βρίσκεται στους συντελεστές της ταινίας Just Cause.

More
11 Mar 2017 00:03 #195003 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Divine Raiden wrote: Ταινία Just Cause

Nέα φήμη από το Variety έρχεται να επικυρώσει ότι βρισκόμαστε σε στάδιο παραγωγής.
Βάση της φήμης, ο Jason Momoa θα είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας (γνωστός ως Khal Drogo στο Game of Thrones). Θα υποδυθεί τον Rico Rodriguez. Πληροφορίες λένε επίσης ότι ο σκηνοθέτης του San Andreas, Brad Peyton, βρίσκεται στους συντελεστές της ταινίας Just Cause.

Meh...Τα πρώτα δύο παιχνίδια μετριότητες αλλά θα βγάλουν καλή ταινία για ταινία δράσης. Χαβαλέ θα έχει σίγουρα. Και πολλές εκρήξεις! Michael Bay έπρεπε κανονικά!

More
12 Mar 2017 23:28 #195085 by Μάνος Γρυπάρης
Το νέο τρέιλερ για την ταινία Wonder Woman είναι πώρωση:

Δείτε και το παλαιότερο:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Mar 2017 23:32 #195086 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αχ αυτό το theme της. Επική μουσική. Για να δούμε και την ταινία τι θα λέει.

More
12 Mar 2017 23:41 #195089 by Angel
Η μουσική στο τέλος σε ξεσηκώνει...Η συγκεκριμένη ταινία περιμένω να είναι πολύ καλή!Ελπίζω να δικαιωθώ.Τα trailers προς το παρόν είναι πολλά υποσχόμενα.

More
22 Mar 2017 17:20 - 22 Mar 2017 17:20 #195694 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έρχεται ταινία Death Note τον Αύγουστο από το NETFLIX, κυκλοφόρησε trailer πριν λίγο! Στο ρόλο του Ryuk ο μυθικός William Dafoe! Στην αρχή νόμιζα ότι θα ήταν σειρά και χάρηκα, τώρα σαν ταινία δεν ξέρω, δύσκολο να τα χωρέσουν όλα και να βγει ωραίο. Μακάρι όμως.
Last edit: 22 Mar 2017 17:20 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.