Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Cinema: Νέες ταινίες

More
22 Mar 2017 22:22 #195716 by Βασιλης Γαλανος
Για τον ρόλο του Ryuk δεν μπορούσα να φανταστώ κανέναν άλλο από τον Dafoe.Δεν θα τρέξω να δω την ταινία είναι η αλήθεια, αλλά μακάρι να βγει οκ.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Mar 2017 22:58 #195717 by Angel

Shikabane_Hime7 wrote: Έρχεται ταινία Death Note τον Αύγουστο από το NETFLIX, κυκλοφόρησε trailer πριν λίγο! Στο ρόλο του Ryuk ο μυθικός William Dafoe! Στην αρχή νόμιζα ότι θα ήταν σειρά και χάρηκα, τώρα σαν ταινία δεν ξέρω, δύσκολο να τα χωρέσουν όλα και να βγει ωραίο. Μακάρι όμως.

Μακάρι να βγει decent.Οχι τίποτα το Death Note είναι απο τα αγαπημένα μου anime...Μην το βιάσουν..

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
23 Mar 2017 10:03 #195730 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Μην περιμένετε να είναι το ίδιο, θα έχει πάρα πολλές διαφορές καθώς θα είναι ταινία. Από ότι διαβάζω θα είναι πολύ βίαιη ταινία και το στόρυ θα έχει αλλαγές σε πολλά.
Το θέμα είναι να βγει καλό και ας είναι διαφορετικό. Τον L τον κάνει μαύρος ηθοποιός αν και στους top αγαπημένους μου ήρωες γενικά δεν με πείραξε αυτή η αλλαγή.

More
25 Mar 2017 14:03 - 25 Mar 2017 14:04 #195841 by Marios Ntallaris
Να ξέρετε ότι η ταινία ( Death note ) θα κυκλοφορήσει στο Netflix όχι στο cinema, απλά το αναφέρω πληροφοριακά γιατί και εγώ δεν ήξερα τι παίζει ακριβώς, αλλά το έψαξα λίγο και έτσι έμαθα.

Τώρα σε άλλη anime based ταινία για δείτε 2 clips από το Ghost in the Shell, το ένα μεγάλο σχετικα για clip σε χρόνο.

Πραγματικά η ταινία φαίνεται να έχει πιάσει το mood του anime σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, αλλά το PG 13 και η αλλαγή στο story με κάνουν να έχω κάποιες αμφιβολίες. Όπως και να έχει μακάρι να είναι καλή.
Last edit: 25 Mar 2017 14:04 by Marios Ntallaris.

More
25 Mar 2017 19:27 #195889 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Justic League trailer! Καλό φαίνεται αλλά κρατάω μικρό καλάθι. Θεική ατάκα από Batman στον Flash στο trailer :p

More
29 Mar 2017 09:36 #196197 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Spider-Man homecoming trailer!

More
29 Mar 2017 09:42 #196198 by Angel
Αν και ο πρωταγωνιστής δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι πιστεύω θα μου αρέσει η ταινία.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
29 Mar 2017 11:47 - 29 Mar 2017 11:50 #196203 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Εγώ πιστεύω ότι ο πιτσιρικάς είναι η καλύτερη επιλογή για Πίτερ Πάρκερ-Σπάιντερμαν, ταιριάζει απόλυτα το υφάκι του με τον ήρωα που κάνει πλάκες και τρολλάρει τους αντιπάλους του ακόμα και όταν τα βρίσκει σκούρα, ο οποίος είναι ο αγαπημένος σε πολλούς Σπάιντι. Πιστεύω θα είναι τουλάχιστον ευχάριστη η ταινία, το αν θα πάει παραπέρα θα εξαρτηθεί τόσο από την δομή της πλοκής αλλά και τις ερμηνείες που με Downey και Keaton στο ρόστερ πιστεύω θα είναι αξιόλογες.
Last edit: 29 Mar 2017 11:50 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
10 Apr 2017 18:21 #196795 by Marios Ntallaris
Απλά έπος!