Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 8

More
04 Dec 2012 17:39 #116253 by Kostas Thanasoulis
Replied by Kostas Thanasoulis on topic Windows 8

aliengoa wrote: Πιστεύω πως όλοι εμείς που ασχολούμαστε αρκετές ώρες με τα PC είτε από χόμπι είτε επαγγελματικά μπορούμε να δοκιμάσουμε και άλλα λειτουργικά συστήματα.

Προς αποφυγη παρεξηγησης δεν ειμαι win8 φαν και τπτ αλλο απλα οσο με βολεψαν τα 7 το ιδιο με βολευουν και τα 8....τωρα σε αυτο που λες ναι συμφωνο οσοι ασχολουνται σιγουρα εχουν δοκιμασει ή ακομα και χρησιμοποιησει αλλο λειτουργικο .

geololj wrote:
Για κάποιες εργασίες χρειάζεσαι περισσότερα κλικ, ενώ και οι αποστάσεις που διανύεις με το ποντίκι είναι μεγαλύτερες. Μιλάω για το... δεξί κλικ στο metro ui όπου η μπάρα εμφανίζεται πάντα στο κάτω μέρος, ακόμα και αν έχεις κάνει δεξί κλικ σε ένα εικονίδιο στο επάνω μέρος της οθόνης. Αυτό δε το βρίσκω πρακτικό, είναι χρονοβόρο αν το καλοσκεφτούμε.

Αυτο γινονταν στις δοκιμαστικες εκδοσεις οπου υπηρχαν και αλλα προβληματα...Στην τελικη εκδοση που εχω εγω τουλαχιστον (αυθεντικα παντα γτ στου θειου μπορει να συμβαινει το οτιδποτε) δεν υπαρχει κατι τετοιο που λες!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Dec 2012 18:05 #116258 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Φυσικά και δεν σε παρεξηγώ. Ούτε σε θεωρώ φαν των 8, αλίμοινο αν ο καθένας που λέει ότι του αρέσουν τα 8 τον θεωρούμε φαν και αντίστοιχα κάποιος που δεν του αρέσουν το θεωρούμε hater. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Καθένας λέει την άποψη του και δεν έχω λόγο να μην δεχτώ τα λεγόμενα σου.

Για τα 8αρια ίσως να αλλάξω γνώμη στο μέλλον, αλλά προς το παρόν δεν με έχουν πείσει.

Πείτε μας και άλλοι τις εντυπώσεις σας. Πώς σας φαίνονται; Έχετε προβλήματα με drivers ή προγράμματα; Τι θα θέλατε να αλλάξει; Η έλλειψη του start σας ενοχλεί; σας ξενίζει;

More
04 Dec 2012 20:25 #116272 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic Windows 8
Η ελλειψη του Start δε με ξενιζει, οσο εχουν αφησει ακομα την δυνατοτητα να ενεργοποιηθει απο 3rd party applications. Αν το ειχαν μπλοκαρει και αυτο θα ειχα σοβαρες ενστασεις.

To Metro UI δε με χαλαει, αλλα δε το προτιμω κιολας, καταλαβαινω γιατι εχει μπει και καποια app χρησιμα τα δουλευω απο εκει.

Εμενα προσωπικα μου αρεσουνα αρκετα power features που εχουν μπει, οπως ο advanced file manager που δινει πολλες δυνατοτητες πχ στο copy/move, ο advanced Task Manager, το ribbon με τις εξτρα επιλογες στον Windows Explorer κλπ.

Οσον αφορα τους drivers μου εκανε εντυπωση πως το ιδιο πολυμηχανημα Canon σε μια εγκατασταση 32-bit εντοπιστηκε και εγκατασταθηκε αυτοματα ενω στην 64-bit επρεπε να κατεβασω χειροκινητα τους οδηγους απο το site του κατασκευαστη. Ισως να μην ειναι θεμα της Microsoft, αλλα ηταν λιγο περιεργο...

Για εμενα αξιζει να εκμεταλλευτει καποιος την προσφορα για να αγορασει τα Windows 8 με 15€ ή 30€ αναλογα την περιπτωση και να εκμεταλλευτει ολα τα πλεονεκτηματα του καινουριου λειτουργικου.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
04 Dec 2012 21:20 #116276 by Γιώργος Λόλας
Replied by Γιώργος Λόλας on topic Windows 8

konthan13 wrote: Αυτο γινονταν στις δοκιμαστικες εκδοσεις οπου υπηρχαν και αλλα προβληματα...Στην τελικη εκδοση που εχω εγω τουλαχιστον (αυθεντικα παντα γτ στου θειου μπορει να συμβαινει το οτιδποτε) δεν υπαρχει κατι τετοιο που λες!!!

Α, δε γνώριζα ότι άλλαξε αυτό στη τελική έκδοση. Επειδή δε με κράτησαν τότε, δεν ασχολήθηκα και πολύ μετά. Δηλαδή, τώρα κάνεις δεξί κλικ σε ένα app και σου βγάζει μενού εκεί που είναι ο δείκτης; Πώς το έχουν κάνει;

Η έλλειψη του Start μου είχε λείψει όταν τα δοκίμαζα τα 8άρια. Τώρα που βγήκαν τα 3rd party προγραμματάκια που επαναφέρουν τέτοιες λειτουργίες, κομπλέ. Ο file manager και τα copy/paste έχουν ανέβει ένα επίπεδο, όντως. Όπως και το task manager. Αυτά είναι από τα λίγα που αγάπησα όταν δοκίμασα το λειτουργικό. Ίσως κάνω την κίνηση και τα αγοράσω με την προσφορά που παίζει και βλέπουμε.

More
04 Dec 2012 22:10 #116279 by Χρήστος Λουκόπουλος
Άκουσα πως θα συνεργάζονται πολύ καλά και με smartphones με λειτουργικό Windows phone! Μήπως ξέρει κανείς σας παραπάνω πληροφορίες? Πιστεύω πάντως πως μια τέτοια συνεργασία θα 'ηταν πολύ χρήσιμη, αν και τα Windows phone δεν είναι και τα καλύτερα στην αγορά..... Ελπίζω να βελτιωθούν με το νέο λογισμικό

More
05 Dec 2012 00:53 #116312 by Ανδρέας Γρυπάρης
θα μπορείς εύκολα να κάνεις sync ότι έχεις στο κινητό, προς τον υπολογιστή. Μέσω του λογαριασμού σου πάντα (windows live).

More
12 Dec 2012 06:30 #116679 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Αυτό με το sync το κάναμε και πριν βγουν τα 8αρια :wink:

Ερώτηση:
Γνωρίζετε αν μπορώ να κάνω upgrade με την προσφορά σε λάπτοπ που έχει προ εγκατεστημένα τα γερμανικά windows 7? Θα μπορέσω να βάλω τα αγγλικά ή θα είναι διαθέσιμα μόνο τα γερμανικά;

More
12 Dec 2012 11:05 #116681 by Kostas Milonas
Ευτυχως πλεον μπορεις ευκολα να βαλεις οποια γλωσσα θες στα Windows 8, απλα κανεις αναλογη επιλογη στο Control Panel στις επιλογες γλωσσας και σου κατεβαζει και σου εφαρμοζει την γλωσσα που θες στο λειτουργικο :-)

More
12 Dec 2012 13:03 #116683 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Να το κάνω δλδ. Αντε θα το κάνω και θα σας ενημερώσω. Μπορεί να χρειαστώ βοήθεια για το που πρέπει να πάω. Επειδή το laptop αγοράστηκε πρόσφατα λογικά θα είναι στα 15 ευρώ αλλά πηγαίνοντας στην σελίδα δεν βλέπω καμία επιλογή πάρα μόνο για τα 30 ευρώ! Γιατί;

More
12 Dec 2012 13:07 #116685 by Kostas Milonas
Για την προσφορα των 15€ αναβαθμισης πρεπει να πας εδω:

www.windowsupgradeoffer.com/el-GR

Θα χρειαστει σε καποια φαση να εισαγεις το CD Key των Windows 7 σου και θα σου στειλει ενα εκπτωτικο κουπονι που θα το εισαγεις στον Windows Upgrade Assistant οταν σου ζητησει να πληρωσεις.