Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 8

More
24 May 2013 23:00 #124543 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Δεν τα έχω βάλει αν και τα δοκίμασα (έκδοση RTM σε μένα) σε αρκετά μηχανήματα που τα είχα περάσει (λόγω και της προσφοράς των 15 και 30 ευρώ).
Δεν μου αρέσει το UI που πλασάρουν για να βοηθήσουν τα tablet τους και τα windows phone. Θεωρώ πως άλλο UI θέλεις για το desktop και άλλο για tablet και γενικά κάτι που το δουλευεις με την αφή. Σίγουρα μπορώ να παρακάμψω πλέον το Metro UI αλλά πάντα θα το βρίσκεις μπροστά σου.
Για την ταχύτητα δεν ξέρω μια και τα δικά μου 7αρια πάνε σφαίρα (που να βάλω και SSD δηλαδή) ενώ και αυτό με το γρήγορο boot δεν θα το καταλάβω μια και συνήθως βάζω το PC σε sleep mode.

Θα σταθώ σε κάτι που διάβασα πρόσφατα:

«Βασικά χαρακτηριστικά» στην χρήση του λογισμικού θα αλλάξουν όταν η Microsoft αποκαλύψει την νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος φέτος, δήλωσε η Tammy Reller, επικεφαλής marketing and finance της επιχείρησης Windows, σε συνέντευξή της στους Financial Times.

Κάνοντας αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες με την χρήση του λογισμικού, πρόσθεσε: «Η διαδικασία εκμάθησης οπωσδήποτε κάνει μεγάλη κοιλιά».

Οι αναλυτές προειδοποιούν ότι η αλλαγή πορείας θα είναι μια σοβαρή παραδοχή αποτυχίας από μέρους του διευθύνοντος συμβούλου Steve Ballmer, που είχε χαρακτηρίσει τον Οκτώβριο την εισαγωγή του Windows 8 ένα «τεράστιο στοίχημα» για την Microsoft και την προσπάθειά της να αντεπεξέλθει στην επιτυχία του iPad της Apple.

«Είναι φριχτό να συμβαίνει τέτοιο πράγμα στο βασικό προϊόν σου- είναι βέβαιο ότι θα πληρώσει για αυτό», σχολίασε ο τεχνολογικός αναλυτής Mark Anderson. «Ο ίδιος άνθρωπος όμως είναι υπεύθυνος για την αναγέννηση εντός της εταιρίας. Υπάρχει ένα επίπεδο επικινδυνότητας και δημιουργικότητας σήμερα που δεν θα μπορούσε να υπάρχει πριν δύο χρόνια.»

Το Windows 8 ήταν μια φιλόδοξη προσπάθεια αναβάθμισης του προσωπικού υπολογιστή ώστε να ανταποκριθεί καλύτερα στην εποχή του tablet. Ο συνδυασμός του λογισμικού PC και tablet έλαβε αρνητικά σχόλια και ορισμένοι αναλυτές το θεώρησαν υπεύθυνο για την επιδείνωση των πωλήσεων. Πριν ακόμη εισαχθεί στην αγορά, ο Tim Cook, chief executive της Apple, είχε πει ότι τα Windows 8 θα είναι σαν έναν συνδυασμό «τοστιέρας και ψυγείου –κάτι που αν και τεχνικά είναι εφικτό, μέλλον δεν θα αρέσει στον καταναλωτή».

Η κα Reller αρνήθηκε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τις αλλαγές που θα κάνει η Microsoft στο Windows 8. Πάντως οι κριτικοί ζητούν μαζικά την επιστροφή στην πιο οικία επιφάνεια εργασίας του προσωπικού υπολογιστή.

Πηγή: Ημερησία

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 May 2013 20:30 #124590 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic Windows 8
Αυτες οι περηφανιες μας μαραναν τωρα. Αφου δεν το εχει αποδεχθει παρα πολυς κοσμος και θελει να δουλευει με το κλασσικο start, γιατι να μην δωσουν πισω αυτο το feature? Προτιμουν την κακη δημοσιοτητα και να τσιμπουν χρηματα οι third party για κατι που ηταν αυτονοητο 17 χρονια τωρα?

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
14 Jun 2013 17:32 #125992 by Γεώργιος Μανταφούνης
Μόνο εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου (αισθητικά) τα windows 8; Πολύ μινιμαλίστικο το στυλ τους. Anyway έχει βγει ένα λογισμικό που επαναφέρει το Start Button, ξέρει κανείς κανένα link;

More
14 Jun 2013 17:44 #125997 by Βασίλης Καμακάρης

Commander George wrote: Μόνο εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου (αισθητικά) τα windows 8; Πολύ μινιμαλίστικο το στυλ τους. Anyway έχει βγει ένα λογισμικό που επαναφέρει το Start Button, ξέρει κανείς κανένα link;

Δες εδώ Start Menu στα Windows 8 και αν περιμένεις η microsoft θα κάνει ένα update που θα προσθέσει start button.

More
16 Jun 2013 16:22 #126120 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Το start button που προσθέτει η MS δεν είναι το κλασσικό που είχαμε μέχρι τα 7αρια. Απλά κάτω αριστερά θα υπάρχει πλέον ένα φυσικό κουμπί που θα κάνει ότι κάνεις σήμερα πατώντας το Win κουμπί του πληκτρολογίου, δηλαδή σε στέλνει στα live tiles. Ειλικρινά η σημερινή MS έχει ταλέντο στο να μπερδεύει τον κόσμο. Και τα νέα 8αρια δεν θα έπρεπε να λέγονται καν windows με το metro UI (modern UI Πλέον) μια και δεν υφίστανται παράθυρα. (όλες οι εφαρμογές στο στυλ του metro δεν έχουν min-max-close, δεν αλλάζουν μέγεθος αλλά είναι full screen κλπ).
Φαντάζομαι, αυτός ήταν και ο λόγος που δεν "παράτησαν" εξολοκλήρου το desktop! Αλλά, η πίεση του κόσμου είναι ασφυκτική και κάτι θα πρέπει να κάνει η MS. Απο την μια αν αλλάξει όλο το UI θα χάσει πολλά και ειδικά ο φανατικός υποστηρικτής του και σημερινός CEO, Balmer, ενώ απο την αλλη θα χάσει και την αξιοπιστία της. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα που λέμε, με την MS να προσπαθεί να μπει στο παιχνίδι των κινητών και tablet που κυριαρχείτε απο τα iOS και Android την στιγμή όμως που ήδη χάνει το ενδιαφέρον για τα PC...
Βρισκόμαστε μπροστά σε μεγάλες αλλαγές...

More
06 Jul 2013 11:44 #127605 by Γιώργος Λακαφώσης
Προβλέπω τα win 8 να έχουν την κατάληξη των vista στο καλάθι των αχρήστων. Πώς γίνεται η κορυφαία εταιρεία σε θέμα λογικσμικού στον κόσμο να βγάζει στην κυκλοφορία τα windows 8 με τόσες ελλείψεις...Πραγματικά δεν γνωρίζω ούτε έναν που να έχει win 8 και να είναι ευχαριστημένος.

More
06 Jul 2013 14:18 #127620 by Γιάννης Πετρόχειλος
Εγω εχω win8, και αν τα δεις απο μια φυσιολογικη οπτικη γωνια και οχι τη γωνια του "ΑΑΑΑ εγω ειχα συνηθισει αυτο και μου το αλλαξαν=χαλια!!!" ειναι πολυ ωραια, πολυ πιο λειτουργικα, απειρα πιο γρηγορα, και με ελαχιστα εως μιδαμινα κολληματα. Επισης, με το Windows 8.1 (επειδη ισχυει αυτο που λεει ο φιλος glak οτι οντως υπαρχουν ελλειψεις) θα διορθωθουν πολλα πραγματα, συμπεριλαμβανομενης της δυνατοτητας να μπορεις να διαχειριστεις το metro, και να διαλεξεις να ξεκιναει το pc σου απευθειας στην επιφανεια εργασιας! Δηλαδη ιδια με τα κανονικα windows που ολοι εχουμε (θα εχεις το metro σαν μια εξτρα επιλογη). Ειλικρινα, μεσα στο desktop δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορα εχει απο τα win7...ειναι ακριβως ιδιο, μονο που οκ λειπει το start button, αλλα πολυ ευκολα βρισκεις ολες αυτες τις επιλογες που θελεις, ανεξαρτητα απο τη βλακεια τους να μη το βαλουν. Τα windows 8.1, επειδη τα εβαλα, ειναι πολυ πιο βελτιωμενα και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.

Οσοι εχετε windows 8, και θελετε να τα πεταξετε, πριν το κανετε δοκιμαστε τη νεα εκδοση , δεν εχετε κατι να χασετε..Απλα διαβαστε πρωτα το FAQ , γιατι προκειται για beta εκδοση...

More
23 Jul 2013 12:32 #128927 by Κώστας Λάβαρης
Το Windows 8.1 update έφτασε και διορθώνει αρκετά από τα λάθη που έκανε η Microsoft. Το Start Button επιστρέφει, βελτιώνεται η οθόνη έναρξης, το store είναι ανανεωμένο και να γίνει εκκίνηση απευθείας στην επιφάνεια εργασίας.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
19 Aug 2013 02:11 #130610 by Στέλιος Παπαδόπουλος
ετυχε να δοκιμασω τα 8 πριν κατι μερες..μπορω να πω οτι μου αφησαν καλη εντυπωση!!παντως δεν μου κινησαν τοσο πολυ το ενδιαφερον ωστε να αφησω τα 7...

More
28 Aug 2013 15:10 #131190 by Στέλιος Παπαδόπουλος
18 Οκτωβρίου τα Windows 8.1!!! \:D/ \:D/

Άντε να δούμε τις εντυπώσεις του κόσμου!!! Κάτι μου λέει ότι θα είναι πολύ θετικές!! :)