Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 8

More
18 Sep 2013 01:15 #132347 by Φώτης
Replied by Φώτης on topic Windows 8
Έχω πάρει λάπτοπ με Windows 8.Στην αρχή είναι λίγο δύσκολα στην εκμάθησή τους,αλλά μετά από λίγες ώρες ενασχόλησης,συνηθίζεις και συνειδητοποιείς τα πλεονεκτήματά του σε σχέση με τα Windows 7. Πιο ευχάριστο περιβάλλον,πιο ελαφριά και η δυνατότητα να κατεβάζεις εφαρμογές,είναι,ενδεικτικά,μερικά από τα δυνατά σημεία των Windows 8!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Sep 2013 01:20 #132349 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Στα παιχνίδια είδες καμία διαφορά;

More
18 Sep 2013 01:48 #132364 by AlexMastermind
Replied by AlexMastermind on topic Windows 8
Και εγώ έχω Windows 8 και είναι εξαιρετικά. Μου πήρε βέβαια μερικές μέρες να τα συνηθίσω.

More
18 Sep 2013 01:54 #132365 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ναι αλλά δεν μας λέτε τις διαφορές! Το εξαιρετικά απο μόνο του δεν λέει κάτι! Τα 7αρια δηλαδή δεν ήταν εξαιρετικά; Τι το εξαιρετικό έχουν τα 8???
Βοηθήστε τους υπόλοιπους λέγοντας γιατί τα βρίσκετε εξαιρετικά.

Προσωπικά τα βρήκα δύσχρηστα, το metro ui (modern UI πλέον) δεν είναι βολικό στο desktop μου και δεν προσφέρει κάτι.

Στα παιχνίδια που με καίει με όλους τους νέους drivers δεν είδα διαφορά! Στα Benchmark του Tomb Raider και Batman Arkham Asylum/City επίσης δεν είδα διαφορά!

Διαφορά είδα μόνο στο boot time αλλά συνήθως το PC μου το βάζω σε sleep οπότε δεν με νοιάζει και τόσο πολύ.

Περιμένω τις εμπειρίες σας, ειδικά όσον αφορά για το gaming αλλά δώστε και καμία παραπάνω πληροφορία :)

More
18 Sep 2013 11:43 #132372 by Γιάννης Πετρόχειλος
Κοιτα, το Metro ειναι χρησιμο ενεκα Xbox, Windows Phone, και ενεκα μερικων οχι εμπειρων χρηστων που τωρα εχουν αμεση και ευκολη προσβαση στην απεγκατασταση προγραμματων. Επισης ταξινομοντας εφαρμογες εγω το βρηκα πολυ βολικο, πχ σε αυτη την καρτελα εχω βαλει ολα τα παιχνιδια, εκει ολα τα Office και παρακατω πχ προγραμματα για ταινιες κλπ. Τωρα με τα 8.1 θα μπορεις να αγνοησεις το Metro και να το βαλεις δευτερη εναλλακτικη οθονη οποτε μενουν ολοι ευχαριστημενοι. Το κυριο καλο που εχουν σε σχεση με τα 7 που ειπες ειναι οτι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν βλεπεις αυτο το εκνευριστικο των Vista/7 το Δεν Αποκρινεται!...Απλα πανε σφαιρα, και Startup σε 30'' δεν ειναι και κακο ;) Σιγουρα στο μελλον θα ριξω μια ματια και σε ενα Windows Phone γιατι τα Android εχουν αρχισει και με εκνευριζουν με την ασταθεια τους.

More
18 Sep 2013 17:59 #132408 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Τώρα που η MS πήρε την Nokia θα βγει σίγουρα Surface Phone :)

Συμφωνώ με αυτά που λες, αν και προσωπικά δεν με βόλεψαν, αλλά το εξαιρετικό έχει μια μεγάλη διαφορά. Εξαιρετικά ήταν τα 7 μετά τα Vista :P
Anyway, με τα νέα PC ίσως να δούμε καλύτερη χρήση του νέου UI αν και στην έκθεση που δούλεψα αρκετά Dell πάλι δεν με εντυπωσίασαν. Ειδικά για τον επαγγελματία.
Δίνω μόνο μπόνους στα hybrid όπως λέγονται που είνια tablet και notebook/netbook και μπορούν να ικανοποιήσουν πολλές ανάγκες αν και παραμένουν πολύ ακριβά (ακόμα).

More
19 Sep 2013 22:29 #132479 by Kryogen
Replied by Kryogen on topic Windows 8
Θα συμφωνήσω με τον aliengoa τα windows 8 σε ενα desktop σύστημα (χωρίς touch screen οθόνη) δεν ωφελούν τον χρήστη ιδιαίτερα ίσα ίσα τον "ξε-βολεύουν" θα μπορούσα να πώ. Δυστυχώς πιθανολογώ οτι η μόνη χρήση που μπορούν να έχουν (και αυτό για το διαδραστικό περιβάλλον και μόνον) ειναι σε tablet η σε touch οθόνες, ο πυρήνας παραμένει των windows 7 και η απενεργοποιηση διαφόρων windows services (γρηγορότερο boot) καθώς και η αυτόματη αναγνώριση ssd δίσκων απενεργοποιώντας και εδώ τις περιττές windows services των κλασικών (harddisk) καθώς και η βελτίωση του direct x δεν με πείθουν για χρήση σε desktop περιβάλλον με το κλασικό interface mouse με keyboard. Πιστεύω οτι γρήγορα θα αντικατασταθούν απο άλλο interface και ίσως πλασαριστούν και με άλλο όνομα.

"Εκείνος που θέλει να τελειοποιείται,
πρέπει να βλέπει τις ήττες του σαν μαθήματα"

More
20 Sep 2013 15:11 #132492 by Βλασακίδης Τίτος
παιδια παντως γνκα, τα win8 εχουν αρκετη ασυμβατοτητα με πολλα πραγματα κ με ταλαιπωρουν οσες φορες εχω ασχοληθει μαζι τς.. δν μιλω μονο γ games....

More
20 Sep 2013 16:47 #132501 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

Obiwan88 wrote: παιδια παντως γνκα, τα win8 εχουν αρκετη ασυμβατοτητα με πολλα πραγματα κ με ταλαιπωρουν οσες φορες εχω ασχοληθει μαζι τς.. δν μιλω μονο γ games....

Ισχύει! Το έχω διαβάσει και το έχω δει μπροστά μου.
Αλλά ας ασχοληθούν και λίγο οι εταιρίες! Μην τα θέλουν όλα έτοιμα! Αυτή η hp δεν δίνει τίποτα απο drivers παρόλο που έχουν την πρωτοκαθεδρία! Αλλά το ίδιο έγινε και μετα ΧP. Θα ξεχάσουμε που ένα σωρό συσκευές δεν δούλευαν! Αλλά τα πράγματα σήμερα είναι γενικά καλύτερα.

More
20 Sep 2013 17:40 #132510 by Γιώργος Γκ.
Replied by Γιώργος Γκ. on topic Windows 8
Κατά την γνωμη μου τα windows 8 αξίζουν μόνο για tablets και κινητα... δεν αξιζουν για PC