Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 8

More
07 Sep 2011 21:45 #98125 by Γιάννης Μίνως
Replied by Γιάννης Μίνως on topic Windows 8

billstamaniac wrote: αντε να δουμε πιστευω παντως οτι θα ειναι πολυ καλα κ θα ενωσουν υπολογιστη - κινητα τηλεφωνα - xbox

Αυτός είναι και σκοπός της Microsoft, μακάρι να τα καταφέρει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Sep 2011 12:40 #98340 by eliminator
Replied by eliminator on topic Windows 8
Windows 8

Μειωμένο loading στο νέο της λειτουργικό υπόσχεται η Microsoft.

Σύμφωνα με έρευνες τις Microsoft, οι περισσότεροι χρήστες προτιμούν να κλείνουν τελείως τον υπολογιστή τους, παρά να τον θέτουν σε λειτουργία sleep ή hibernate. Αυτό συμβαίνει για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον επειδή η λειτουργία sleep καταναλώνει ενέργεια (έστω και σε πολύ μικρό ποσοστό) και δεύτερον γιατί οι χρήστες δε θέλουν να τρέχουν προγράμματα και υπηρεσίες από το προηγούμενο τους session, τα οποία βαραίνουν το λειτουργικό με αποτέλεσμα να μειώνεται η απόκριση του.

Η Microsoft dείχνει να γνωρίζει αυτή τη κατάσταση, γι' αυτό το λόγο θέτει ως βασικό μέλημά της να μειώσει σε μεγάλο ποσοστό το χρόνο φόρτωσης του λειτουργικού με την έλευση των Windows 8. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, το λειτουργικό φορτώνει πλήρως μέσα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα.

[youtube:1onig6kk]
[/youtube:1onig6kk]

Αυτό το μικρό θαύμα η Microsoft το κατάφερε με την λειτουργία kernel hibernate, η οποία αναλαμβάνει να κλείσει όλα τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που τρέχουν στο background, κρατώντας στη μνήμη μόνο τα απαραίτητα αρχεία για να κάνουν boot τα Windows. Σύμφωνα με τον Steven Sinofsky, πρόεδρο της Microsoft για τα τμήματα Windows και Windows Live, δε χρειάζεστε κάποιον δίσκο SSD για να δείτε αυτά τα αποτελέσματα, παρόλα αυτά αν διαθέτετε έναν τέτοιο δίσκο, υπάρχει πιθανότητα να δείτε ακόμα πιο μικρότερους χρόνους φόρτωσης του λειτουργικού.

Άλλη μια ευπρόσδεκτη λειτουργία θα προστεθεί λοιπόν στα Windows 8. Όπως φαίνεται, η έλευση τους θα φέρει περισσότερα χαμόγελα, τόσο στην ίδια την Microsoft, όσο και στους πελάτες της.

Γιώργος Λόλας

More
12 Sep 2011 15:55 #98351 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic Windows 8
Τα Windows 8 ολοενα και ακουγονται καλυτερα και πιο δελεαστικα για αναβαθμιση... Χαιρομαι που η MS προσπαθει πραγματικα να βελτιωσει το λειτουργικο της και να μας παρεχει την καλυτερη δυνατη εμπειρια... Αλλιως θα ηταν πολυ δυσκολο να πεισει ολους τους ευχαριστημενους κατοχους των 7 :-)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
More
12 Sep 2011 19:15 #98361 by Γιάννης Μίνως
Replied by Γιάννης Μίνως on topic Windows 8

asmilon wrote: Τα Windows 8 ολοενα και ακουγονται καλυτερα και πιο δελεαστικα για αναβαθμιση... Χαιρομαι που η MS προσπαθει πραγματικα να βελτιωσει το λειτουργικο της και να μας παρεχει την καλυτερη δυνατη εμπειρια... Αλλιως θα ηταν πολυ δυσκολο να πεισει ολους τους ευχαριστημενους κατοχους των 7 :-)

Προσωπικά δεν τα αλλάζω τα 7αρια είμαι πολύ ικανοποιημένος μόνο αν πάρω νεo φορητό με τα Windows 8, άλλωστε υπάρχουν και τα Linux :)

More
13 Sep 2011 02:58 #98381 by Ανδρέας Γρυπάρης
εγώ επι εποχής vista δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα, και στο κάτω κάτω τα 7 είναι μια κομμένη έκδοση των vista. Όσοι δεν είχαν καλό PC δεν μπορούσαν να τρέξουν vista. Τα windows 8 είναι καλή λύση για αρχάριους, δεν θα μου άρεσε να το είχα σαν λειτουργικό σε κανένα PC μου.

More
13 Sep 2011 10:12 #98384 by Marilena Kat
Replied by Marilena Kat on topic Windows 8
Για να δουμε θα ειναι τοσο καλα οσο τα Windows 7!!!

More
13 Sep 2011 11:53 #98385 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Εγώ είμαι ακόμα στα XP βέβαια το PC μου δεν μου επιτρέπει να κάνω κάποιο upgrade σε windows αλλά αν καταφέρω να πάρω σύντομα νέο PC θα προτιμήσω 7 η 8 αλλά θα αποφύγω τα vista δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.

More
13 Sep 2011 12:40 #98387 by eliminator
Replied by eliminator on topic Windows 8

Zagnaphein wrote: Εγώ είμαι ακόμα στα XP βέβαια το PC μου δεν μου επιτρέπει να κάνω κάποιο upgrade σε windows αλλά αν καταφέρω να πάρω σύντομα νέο PC θα προτιμήσω 7 η 8 αλλά θα αποφύγω τα vista δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.

Φυσικά και δε θα βάλεις Vista, σκέτη απογοήτευση, μπορείς και να αλλάξεις με το καιρό το pc σου αγοράζοντας τα εξαρτήματα λίγα-λίγα(εκτός αν ολόκληρο το pc σου θέλει αλλαγή, τότε σου έρχεται και πιο φθηνά).

More
13 Sep 2011 16:13 #98393 by Ανδρέας Γρυπάρης
O μόνος λόγος που πήγα από vista σε 7 ήταν το trim στους SSD μου, αλλιώς θα είχα ακόμη vista. Μεγαλύτερη ευθύνη για τα προβλήματα των vista είχε η Nvidia και οι σχετικές εταιρίες που φτιάχνανε drivers με προβλήματα και μπλε οθόνες, αλλιώς θα ήταν ΟΚ.