Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

12 Χρονο αγορι "pop star" αλλαξε φυλο...

More
04 Oct 2008 13:32 #47708 by Esperos

IloveCONSOLES\ wrote:

mordred\ wrote: [.....]αλλά ξεφεύγουν από τις τσιμεντωμένες απόψεις σου;

Κοιτα να δεις, εδω εχεις λιγο....λαθος! Γιατι αν το σκεφτεις , κανεις μας, εστω και λιγο δεν εχει αλλαξει την γνωμη του παρολο που εχουν ειπωθει τοσες αποψεις! Μηπως εχουμε ολοι μας τσιμεντωμένες απόψεις;

Φιλε console ναι εχουμε ολες οι πλευρες "τσιμεντομενες" αποψεις, ομως το θεμα ειναι ποιος εχει αντιμενηκα δικιο! Εμεις που λεμε αγαπατε και προσπαθειστε να καταλαβετε τους αλους και να τους δεχτειτε οπως ειναι (η γνησια διδασκαλια του Χριστου που δεν εχει καμια σχεση με καμια σιεστα διδασκαλιων ΚΑΜΙΑΣ θρυσκειας) ή εσεις που μιλατε για μισος και διαχωρισμους στους συναθρωπους μας?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Oct 2008 13:42 #47709 by Μπάμπης Χαραλάμπους

aposperittis\ wrote:

IloveCONSOLES\ wrote:

mordred\ wrote: [.....]αλλά ξεφεύγουν από τις τσιμεντωμένες απόψεις σου;

Κοιτα να δεις, εδω εχεις λιγο....λαθος! Γιατι αν το σκεφτεις , κανεις μας, εστω και λιγο δεν εχει αλλαξει την γνωμη του παρολο που εχουν ειπωθει τοσες αποψεις! Μηπως εχουμε ολοι μας τσιμεντωμένες απόψεις;

Φιλε console ναι εχουμε ολες οι πλευρες "τσιμεντομενες" αποψεις, ομως το θεμα ειναι ποιος εχει αντιμενηκα δικιο! Εμεις που λεμε αγαπατε και προσπαθειστε να καταλαβετε τους αλους και να τους δεχτειτε οπως ειναι (η γνησια διδασκαλια του Χριστου που δεν εχει καμια σχεση με καμια σιεστα διδασκαλιων ΚΑΜΙΑΣ θρυσκειας) ή εσεις που μιλατε για μισος και διαχωρισμους στους συναθρωπους μας?

Θα απαντησω με αυτο...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
04 Oct 2008 13:44 #47710 by a Guest
Coolάρετε! Διακιώμα της/του να κάνει οτι θέλει. Σώμα του/της είναι αυτος/αυτη θα το "λουστεί". Ας βάλει βυζιά, ας βάλει τσουτσού, ας βάλει και ουρά! Τι μας νοιάζει???

More
04 Oct 2008 13:45 #47711 by Μπάμπης Χαραλάμπους

SA7\ wrote: ας βάλει και ουρά!

Super Sayan μας τον εκανες! :lol:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
04 Oct 2008 13:55 #47712 by Esperos
Διαβασα το λινκ και σου απαντω οτι αυτο λεγετε οροιμοτητα! Αυτη σε κανει να καταλαβαινης πολλα πραματα γυρω σου και θα σου φερω παλι ενα παραδειγμα:
Ενας κλεφτης και ενας αστυνομος τσακωνονται και λεει ο ενας στον αλλον "σταματα να κλεβεις γιατι δεν ειναι σωστο" απαντα ο κλεφτης "δε σταματαω γιατι αυτο θελω να κανω" "αν δε σταματησεις θα σου φαω ολα τα χρονια της ζωης σου στην φυλακη" "μολις βγω θα ξανακλεψω,αυτο ειναι το σωστο για μενα, να δουλευετε εσεις και εγω να σας κλεβω, ολοι πρπει να ζησουμε" "πιασε δουλεια αν θες να ζησεις" ¨οχι δεν ξερω να κανω καμια δουλεια, μοναχα να κλεβω ξερω"........
Αρα λοιπον με την λογικη την δικια σου υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα ο κλεφτης να εχει δικιο.....
Και εχει διαφορα το ξερω οτι κανω λαθος αλα το συνεχιζω γιατι εχω την δυναμη να το κανω απο το να πιστευω οτι εχω δικιο! Ο Χιτλερ μαλλον ανηκει στην πρωτη κατηγορια...

More
04 Oct 2008 14:16 #47713 by Μπάμπης Χαραλάμπους

aposperittis\ wrote: Φιλε console ναι εχουμε ολες οι πλευρες "τσιμεντομενες" αποψεις, ομως το θεμα ειναι ποιος εχει αντιμενηκα δικιο!

Αυτο που ήθελα να σου πω είναι οτι το δικιο το βλέπει διαφορετικα ο καθενας μας, οποτε αντε να βγάλεις ακρη.. Ο αλλος λεει εχω δικιο, ο αλλος δεν εχω και στο τελος δεν βγαινει τιποτα..

More
04 Oct 2008 14:27 #47714 by Esperos
Ναι σε αυτο θα συμφωνησω μαζι σου! Ε ναι λοιπον εδω εχεις δικιο!

More
04 Oct 2008 15:26 #47715 by Νικολής Ασημάκης
@CTT
Ευχαριστώ για τις info

@Mordred
Ούτε εγώ σου μιλάω για σπάσιμο!

More
04 Oct 2008 16:29 #47716 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Nikolis\ wrote: @Μπάμπη
Σωστός στο τελευταίο σου ποστ! +1

Kαλα, τοσο καλο ηταν αυτο που ειπα;; ^^

More
05 Oct 2008 03:47 #47723 by Alex

IloveCONSOLES\ wrote:

aposperittis\ wrote: Φιλε console ναι εχουμε ολες οι πλευρες "τσιμεντομενες" αποψεις, ομως το θεμα ειναι ποιος εχει αντιμενηκα δικιο!

Αυτο που ήθελα να σου πω είναι οτι το δικιο το βλέπει διαφορετικα ο καθενας μας, οποτε αντε να βγάλεις ακρη.. Ο αλλος λεει εχω δικιο, ο αλλος δεν εχω και στο τελος δεν βγαινει τιποτα..

Θα συμφωνήσω εν μέρη...Υπάρχουν όμως αδιαμφισβήτητα επιχειρήματα το οποία δίνουν δίκιο σε μία άποψη...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT