Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

12 Χρονο αγορι "pop star" αλλαξε φυλο...

More
03 Oct 2008 23:34 #47696 by skanjos
δεν νομίζω να είπα γιατί χώνουμε τη θρησκεία στο παιχνίδι,στην ελλάδα ζούμε το 90%+ είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι,έχουμε κάπια πιστεύω στην ζωη μας,νομίζετε η θρησκεία δεν έχει να κάνει τπτ?δεν είμαι ούτε πορομένος ούτε φανατικός με την θρησκεία αλλα τα βασικά τα πιστεύω και η ομοφιλοφιλια είναι εντελώς αντιθετη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Oct 2008 00:12 #47697 by Esperos
Πολλα ειναι αντιθετα συμφωνα με την θρυσκεια! Αυτο δεν σημαινει πως ειναι και σωστα.Μη ξεχναμε πως η θρυσκεια ειναι ανδροκρατουμενη και κανει οτι μπορει για να "μολυνη" της γυναικες με απαραδεχτους τιτλους, αλλα να ξεσκιζονται οι παπαδες μεταξυ τους ειναι καλυτερο...

Α και κατι αλλο τωρα που το θυμηθηκα, τα παιδια μας εχουν πολλα περισοτερα και συμαντικοτερα να φοβηθουν περα απο τους ομοφιλοφυλους, οι κοινωνια πλεων δεν ειναι για παιδια και δε φταινε οι ομοφιλοφυλοι σε αυτο. Αυτο ομως ειναι ενα αλλο τεραστιο θεμα που ειναι για αλλο τοπικ! Μου αρεσει να συζηταμε και να ανταλαζουμε αποψεις,

More
04 Oct 2008 00:21 #47698 by Alex
Πραγματικά skanjos δεν πατάς πουθενά...Το να θέλεις αντρα στο κρεββάτι αντί για γυναίκα και το να έχεις ένα καλάζνικοφ και σκοτώνεις για να ευχαριστηθείς, δε νομίζω να το είπες σαν επιχείρημα που το εκφέρει σοβαρό άτομο...Δεν έχεις καταλάβει τη βασική έννοια της ελευθερίας του ατόμου και που αυτή σταματάει...

Φυσικά με αυτά που έχω διαβάσει,έχω δει ποσταρισμένα από σένα με κανουν να πιστεύω πως άτομα με το δικό σου επίπεδο (νοητικό και γνωστικό) είναι φυσικό να μισούν τους ομοφυλόφιλους, τους μαύρους, τους αλόθρησκους...

Και οχι στην Ελλάδα δεν είμαστε 90+% χριστιανοι ορθόδοξοι (ούτε εσύ είσαι με αυτά που λες, αν ξέρεις τι είναι Χριστιανός Ορθόδοξος και τι πρεσβεύει).Αλλά δεν έχει καμία σημασία η θρησκεία (λες και οι Χριστιανοί έχουν πιστεύω, τα βλέπουμε και τελευταία

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
04 Oct 2008 00:56 #47699 by skanjos
φυσικά επίθεση στη σοβαρότητα του ατόμου,και στο νοητικό επίπεδο,facepalm.δεν μισώ ούτε μαύρους ,ούτε αλλοθρησκους αυτα τα λένε μόνο μη σοβαρά άτομα

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
04 Oct 2008 01:14 #47700 by a Guest
Kai ena vasiko lathos, an einai na milame anaforika sthn israhlhtikh mythologia, na thymisw oti h Eya den htan h prwth gynaika tou Adam alla h deyterh.
Kai epeidh kourastika na apantaw se sofisteies pou ligo endiaferon exoun, to kovw edw.

More
04 Oct 2008 11:28 #47701 by Νικολής Ασημάκης

CTT\ wrote: Kai ena vasiko lathos, an einai na milame anaforika sthn israhlhtikh mythologia, na thymisw oti h Eya den htan h prwth gynaika tou Adam alla h deyterh.
Kai epeidh kourastika na apantaw se sofisteies pou ligo endiaferon exoun, to kovw edw.

Η πρώτη ήταν η Λίλιθ από όπου λένε κατάγονται τα βαμπίρ;

Υ.Γ. Off-topic, αλλά θέλω να μάθω

More
04 Oct 2008 11:37 #47702 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Nikolis\ wrote: Και επιπλέον τώρα που το πρόσεξα, βλέπω τις λέξεις "Θεός", "Αδάμ" και "Εύα".... και ύστερα λες γιατί χώνουμε και τη θρησκεία στο παιχνίδι....

Υ.Γ. Ελπίζω ο ILoveConsoles να συγχωρήσει το double post μου  :mrgreen:

Ασυνχωρητος!! -200 :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
04 Oct 2008 11:52 #47704 by Alex
Κανεις λάθος skanjos την λεκτική επίθεση την άρχισες εσύ, αλλά μέσα σε αυτά που γράφεις θα πρέπει να σου διέφυγε (όταν γράφεις 'πάλι καλά που υπάρχουν και κάποιοι με μυαλό' εννοείς οτι οι υπόλοιποι δεν έχουν)...Δεν είμαι άθεος αλλά δεν είμαι και σίγουρος για τίποτα...Σίγουρα δεν είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος (και ας το γράφει η ταυτότητά μου (!!!))...Θεωρία μου είναι (και διαφαίνεται και σε αυτό το τόπικ) οτι οι θρησκείες είναι κύρια υπεύθυνες για το μίσος μεταξύ των ανθρώπων, κι ας πρεσβέβουν τελείως διαφορετικές απόψεις...Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου...Όταν κάποιος είναι κατι που εσύ δεν γουστάρεις (άθεος, Τούρκος, ομφυλόφυλος κ.λ.π.) δεν θες να συζητήσεις μαζί του; Φοβάσαι μήπως σου πουν πράγματα που θα σε κανουν να σκεφτείς και λίγο,αλλά ξεφεύγουν από τις τσιμεντωμένες απόψεις σου;

Δεν είπα ποτέ οτι υποστηρίζω κατι.Είπα οτι τους καταλαβαίνω και δεν τους κατακρίνω...

Νικολή θα πας στην κόλαση με αυτά που γράφεις...Δεν είσαι Χριστιανός Ορθόδοξος; Ντροπή σου! Δεν ξαναμιλάω μαζί σου...  :lol:

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
04 Oct 2008 11:56 #47705 by Μπάμπης Χαραλάμπους

mordred\ wrote: [.....]αλλά ξεφεύγουν από τις τσιμεντωμένες απόψεις σου;

Κοιτα να δεις, εδω εχεις λιγο....λαθος! Γιατι αν το σκεφτεις , κανεις μας, εστω και λιγο δεν εχει αλλαξει την γνωμη του παρολο που εχουν ειπωθει τοσες αποψεις! Μηπως εχουμε ολοι μας τσιμεντωμένες απόψεις;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
04 Oct 2008 12:13 #47706 by a Guest
@Nikolis: yep. Htan h Lilith h opoia otan o Adam ths zhthse na ksaplwsei apo katw tou arnhthike giati to thewrhse ypotimhtiko th stigmh pou htan ish me ayton (mias kai dhmiourghthike taytoxrona). Otan o Adam prospathise na ths to epivallei ayth fwnakse to onoma tou Theou kai eksafanisthke.
Vevaia h pragmatikothta einai arketa diaforetikh mias kai prin merika ekatommyria xronia enas thylikos pithikos ypesth mia metallaksh pou tou epetrepse na exei ton idio antixeira me emas. O thylikos aytos pithikos metefere ayth thn metalaksh stous apogonous toy oi opoioi me th seira tous stous dikous tous kai ta ypoloipa einai gnwsta...