Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

12 Χρονο αγορι "pop star" αλλαξε φυλο...

More
30 Sep 2008 13:35 #47535 by Esperos
Ο Kim Petras ενα 12χρονο αγορακι με cd δικο του στην αγαπημενη μας Γερμανια ηταν ενα γλυκό αγορακι που ενιωθε ομως σαν ενα γλυκο κοριτσακι. Ετσι λοιπόν τι να κανει το "παλικαρακι" αφου τον καταπιεζε η μαμα φύση (η μήπως η παραφυση?) αποφασισε λοιπον να αλλαξη φυλο και να γινει ενα πανεμορφο κοριτσακι! Το καλυτερο ομως ειναι οτι το εκανε και με την ευγενη συγκαταθεση των γονεων του, προσωπικα δε το θεωρω ασχημο εφοσον το παιδακι ενιωθε ετσι καλα εκαναν οι γονεις του και δεχτηκαν, απο το να μεγαλωση και να γινει μια αποτυχημενη αδελφη που θα βαφετε και θα ντυνετε γυναικεια και θα ειναι το ρεντικολο της οικογενειας του χιλιες φορες να απελευθερωση την ψυχη του οπως ακριβως νιωθει αυτος. ΟΜΩΣ ειναι ετσι? Η οι γονεις του το βρηκαν καλη ιδεα για να τραβηξει την προσοχη ο γιος τους και να πουλησουν περισσοτερα cd και να βγαλουν χρημα? Γιατι για να πω την αληθεια η ομοφυλοφιλια ειναι ενα τεραστιο ταμπου σε ολες της χωρες και εγω τους αμερικανους δε τους εχω για τοσο ελευθερα μιαλά...

Για περισσοτερες πληροφοριες αλλα και εικονες πατηστε εδω

www.news.com.au/dailytelegraph/s ... 21,00.html

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Sep 2008 14:35 #47536 by Stevepredator
Αυτό το παιδί είναι πολύ μικρό για να ξέρει τι θέλει και να αλλάξει φύλο στα 12 ούτε καν τσόντες δεν θα είχε δει

Cause the only real predator is Stevepredator

More
30 Sep 2008 15:39 #47539 by Alex
Βασικά δεν νομίζω οτι καποιος ξέρει αν ειναι ομοφυλοφιλος ούτε παίζει ρόλο η ηλικία πιστεύω...Η είσαι ή δεν είσαι...Το θέμα είναι οτι αν έβλεπα εγώ αυτό το κοριτσάκι (πλεον) δε θα καταλάβαινα τίποτα...Μάλιστα θα έλεγα οτι είναι απιστευτα όμορφο!!!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
30 Sep 2008 15:42 #47540 by a Guest
Δε μπορώ να πώ!!! Έγινε καλή δουλεία!!!

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
30 Sep 2008 15:54 #47542 by a Guest

SA7\ wrote: Δε μπορώ να πώ!!! Έγινε καλή δουλεία!!!

Όντως, έγινε αρκετά καλή δουλειά..Καλό μωρό η μικρή (ή, για να ακριβολογώ, ο μικρός)!!! :P

Πάντως αν γινόταν αυτό στην Ελλάδα αμφιβάλλω για το αν θα αποδεχόταν η κοινωνία μας μια τέτοια πράξη. Όπως και να το κάνουμε (και ας μην το παραδεχόμαστε) είμαστε αρκετά ρατσιστικός λαός απέναντι σε τέτοιες πράξεις.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
30 Sep 2008 16:41 #47544 by a Guest
Einai logiko to oti h diadikasia petyxe giati to paidi se ayth thn hlikia den exei anaptyksei plhrws ta antrika xarakthristika toy kai h ormonotherapeia petyxe. Apo kei kai pera xreiazetai megalo tharos apo tous goneis tou paidiou aytou gia na apodexthoun mia tetoia praksh... an ypothesoume oti to endexomeno pou anefere o aposperiths den einai pragmatiko...

More
30 Sep 2008 17:59 #47548 by Μάνος Γρυπάρης
Τις φωνητικές...πορδές όμως κανείς δεν τις αλλάζει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 Sep 2008 18:14 #47549 by Νικολής Ασημάκης
Για γερμανάκι πάντως έχει σχετικά καλή προφορά αγγλικών!

More
01 Oct 2008 19:45 #47587 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Την-τον μισω! Πειτε με ρατσιστη δεν με νοιαζει!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Oct 2008 20:03 #47591 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης

mordred\ wrote: Βασικά δεν νομίζω οτι καποιος ξέρει αν ειναι ομοφυλοφιλος ούτε παίζει ρόλο η ηλικία πιστεύω...

Το γεγονός ότι είσαι λούγκρα το συνειδητοποιείς από τα 5 σου σύμφωνα με κάτι τραβεστύ που είχαν βγει στην Άννα Δρούζα. Έλεγαν ότι ακόμα και στα 5 έβλεπαν αγοράκια και τους έκαναν κούκου...

mordred\ wrote: Το θέμα είναι οτι αν έβλεπα εγώ αυτό το κοριτσάκι (πλεον) δε θα καταλάβαινα τίποτα...Μάλιστα θα έλεγα οτι είναι απιστευτα όμορφο!!!

Και γω το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα μόλις είδα τις φωτογραφίες του ανώμαλου.

Manos\ wrote: Τις φωνητικές...πορδές όμως κανείς δεν τις αλλάζει.  :mrgreen:

Εσύ δηλαδή όταν ακούς αυτή τη φωνή νομίζεις ότι είναι ο Μπάμπης ο νταλικέρης ή ο Φούλης ο ταχυδρόμος που το πάει το γράμμα;
Δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα με την φωνή. Με το πηγάδι από κάτω δεν ξέρω τι θα κάνει. Θα μπορεί να τεκνοποιεί(δεν πιστεύω...);

IloveCONSOLES\ wrote: Την-τον μισω! Πειτε με ρατσιστη δεν με νοιαζει!