Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

12 Χρονο αγορι "pop star" αλλαξε φυλο...

More
02 Oct 2008 23:49 #47635 by Μπάμπης Χαραλάμπους

mordred\ wrote: Την μισείς IloveCONSOLES για ποιο λογο ακριβώς δεν μας εξηγείς;Επειδή δεν ακολουθεί τα δικά σου πρότυπα;

Κοιτα να δεις το ''τον μισω'' ειναι οντως σκληρο αλλα τι να κανουμε αυτο νιωθω με αυτους τους ανθρώπους. Σίγουρα περιμενα τετοια αντιδραση απο εσας, αλλα για σκεφτητε να ερχοταν ο γιος σας μια μερα και να σας ελεγε [Μπαμπα, ανακαλυψα οτι θελω να ειμαι κοριτσι να κανω παρεα με αγορακια και να αλλαξω φυλο!] Τοτε θα ειναι λαθος τα προτυπά μου; Τι θα πεις; Οκ γιε μου ! Πάμε να σου βάλω τις ορμόνες! Μην τρελαθουμε

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Oct 2008 00:28 #47642 by Alex

Και στο κατω κατω δικο μας ηταν ολο το μερος καποτε!

Τίποτα δεν είναι κανενός...Και κάποτε δεν ήτανε ΄δικά μας' και τι με αυτό;...

Ακριβως! Δεν γινεσαι αντρας ή γυναικα μεσα στην ζωη ξαφνικα! Γεννιεσαι και μενεις ετσι οπως εισαι αυτο ειναι το φυσικο.

Όταν λοιπον γεννιέσαι με αυξημένες θυληκές ορμόνες αλλά έχεις ανδρικά χαρακτηριστικά δεν 'γίνεσαι'...Μένεις αυτό που είσαι...

Γιατι εχουν παντα αδικο; Κατι ξερουν και οι πιο παλιοι για αυτο... καθε περσυ και καλυτερα!

Πραγματικά ξέρεις τι λες;...Ή σου ξεφεύγουν;

Και ναι αν ερχόταν ο γιος μου και μου έλεγε ξέρεις μου αρεσουν τα αγοράκια εγώ δεν θα μπορώ να κανω τίποτα...Θα του πω κανε οτι γουστάρεις δικιά σου ζωή είναι δικό σου σώμα...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
03 Oct 2008 00:36 #47644 by Μπάμπης Χαραλάμπους
mordred:Τίποτα δεν είναι κανενός...Και κάποτε δεν ήτανε ΄δικά μας' και τι με αυτό;...

Πεστο στον Bush αυτο!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 Oct 2008 00:51 #47645 by Petros
Μου έπεσε στο μάτι η χαζή και βλακώδη συζήτησή που κάνετε. Ο Iloveconsole είναι αυτός που έχει την ποιο σωστή αντίδραση εδώ μέσα. Mordred δεν συμφωνώ μαζί σου, Μεν ο καθένας μπορεί να είναι και να κάνει ότι θέλει αλλά υπάρχει και ένα όριο το οποίο αυτό δεν πρέπει να το περνάμε. Αλλά επειδή ο περισσότερος πληθυσμός είναι άμυαλος και Μαμάκα ξέφευγε στην τρέλα. Ναι το να κάνεις τέτοιες επεμβάσεις είναι τρέλα και αυτά τα άτομα είναι άρρωστα... Αφού θέλουν να είναι μαζί με αγοράκια ας το κάνουν αλλά δεν χρειάζεται να αλλάζουν φίλο.... Και ελπίζω Mordred να αλλάξεις σκέψη προτού κάνεις παιδιά γιατί ένας καλός γονιός προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο για το γιο του μπορεί και όχι να τον αφήνει να κάνει κάτι που μπορεί να το μετανιώσει.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
03 Oct 2008 03:35 #47647 by a Guest
Tha egrafa kati alla exei nohma? As ta pei o Gene Roddenberry.

[youtube]
[/youtube]

Vevaia vrhke kai to antistoixo pou parathrw shmera...

kthxbye

More
03 Oct 2008 13:22 #47648 by Esperos
Εγω θα συμφωνησω με τον mordred, η διαφορα ειναι η ηλικια που εχετε και δε μπορειται να καταλαβετε ο ενας τον αλλον. Καταρχας η ομοφυλοφιλια δεν ειναι αρωστια, δεν μετανιωνεις για αυτο που εισαι αργοτερα, εσεις εχετε μετανιωσει ποτε που εισαστε αντρες? Μη ξεγελιεσται απο την εμφανιση που εχουμε εμεις οι ανθρωποι, δε μας κανουν αντρες ουτε τα @@@ ουτε ο "μιτσαρας", και τις γυναικες δε τις κανουν οι τρυπουλες που εχει αλλα οι ψυχες μας, οι κινησεις μας, το ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ. Οταν γενιεσαι λοιπον με σωμα αντρα και μεσα σου η ψυχη ειναι γυναικια τοτε φερεσαι αναλογα, κουνιεσαι, μιλας πιο λεπτα, τα δαχτιλα σου οταν καπνιζεις ή πινεις ενα ποτο πεταγονται περιεργα και βεβαια σου αρεσουν οι αντρες. Αρα εισαι λαθος γενημενος και πρεπει να το διορθωσεις, γιατι αλλιως σε κοροιδευουν οι παντες, οπως καλη ωρα τωρα εσεις, δε σε καταλαβαινει κανεις, οπως τωρα καλη ωρα εσεις, δε σε θελει κανεις, οπως τωρα καλη ωρα εσεις, ξεχνανε ολοι γυρω σου πως και εσυ εισαι ανθρωπος, οπως και παλι κανετε εσεις. Για αυτο υπαρχουν τοσοι αποτυχημενοι ομοφυλοφιλοι γιατι εχουν γονεις καποιους σαν και εσας, και αναγκαζονται να τα κανουν ολα στα κρυφα, και οι γονεις κοιμουνται τον υπνο του δικαιου, και αν ειναι τυχεροι και δε βρεθουν σφαγμενοι σε κανα πατωμα (πχ Σεργιανοπουλος) καταντανε ερμεα του εαυτου τους, αγαπας καποιον για αυτο που ειναι και οχι για αυτο που θελεις να ειναι ΕΣΥ. Αν ειναι παιδι σου που σιγουρα σε κανεναν μας δε θα θελαμε να συμβει αυτο, τι θα καναμε? Θα το πεταγαμε στα σκουπιδια? Θα το αποκληρωναμε? Θα το καταπιεζαμε? Και αυτο το λεμε αγαπη? Οχι το λεμε μαλακια των γονιων που δε μας εδωσαν τη σωστη διαπεδαγωγηση, που βλεπουμε εναν μαλακα πατερα να καθετε στον καναπε και να πινει την μπυρα του και να λεει αμα δει κανεναν ομοφυλοφιλο στην τηλεοραση "εμενα αμα ο γιος μου βγει ετσι θα τον σκωτοναααα" με αυτες τις αρχες μεγαλωνουνε τα περισοτερα παιδια οποτε ειναι λογικο να μιλανε ετσι και αυτα. Επισης κανετε ανομοιες παρομοιωσεις, τι γραψετε ρε παιδια? Οτι αν ο γιος μου επερνε ναρκωτικα να τον αφηνα αφου μπορει να κανει οτι θελει? Ειναι το ιδιο? Τα ναρκωτικα σε σκωτωνουν, σε καταστρεφουν, σου τρωνε την ζωη μερα με την μερα, ειναι υποχρεωση σου να τον σταματησεις!Για εναν ομοφιλοφυλο ειναι ναρκωτικα με ολες τις συνεπειες που προανεφερα αν δεν τον αφησεις να κανει αυτο που νιωθει! Γιατι τον πνιγει η ζωη του, καταπιεζεται και καταστεφετε, και δυστηχως εσεις με τις ιδεες σας τα κανετε αυτα και δυστιχως δε θα εχετε και τυψεις.
Αναρωτηθηκατε ποτε μηπως αρωστοι ειστε εσεις? Αναρωτηθηκατε ποτε τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι? Κρινουμε με αυτα που μαθαμε απο γονεις και σχολιο, ειναι σωστα ομως? Απο ποτε αρωστεια ειναι να κανεις αυτο που θελεις και νιωθεις? Μαθατε να κρινετε λαθος και προσεχτε το γιατι δε θα σας βγει σε καλο, η ζωη ειναι μικρη και πουτανα και ποτε δε ξερεις τι θα σου φερει μπροστα σου.

More
03 Oct 2008 14:34 #47649 by Μπάμπης Χαραλάμπους

aposperittis\ wrote: Οταν γενιεσαι λοιπον με σωμα αντρα και μεσα σου η ψυχη ειναι γυναικια τοτε φερεσαι αναλογα, κουνιεσαι, μιλας πιο λεπτα, τα δαχτιλα σου οταν καπνιζεις ή πινεις ενα ποτο πεταγονται περιεργα και βεβαια σου αρεσουν οι αντρες.

Και; Μα γιατι να μην δοκιμασεις να το πολεμισεις; Αν δεν μπορεις να το καταπολεμισεις μην το ενθαρίνεις! Βαλε αρσενικες ορμονες και οχι θυληκες! Δεν πας να ρίξεις λάδι στην φωτια!

aposperittis\ wrote: Οτι αν ο γιος μου επερνε ναρκωτικα να τον αφηνα αφου μπορει να κανει οτι θελει? Ειναι το ιδιο? Τα ναρκωτικα σε σκωτωνουν, σε καταστρεφουν, σου τρωνε την ζωη μερα με την μερα, ειναι υποχρεωση σου να τον σταματησεις!

Λαθος μου, εδω εχεις δικιο.

aposperittis\ wrote: Αναρωτηθηκατε ποτε τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι? Κρινουμε με αυτα που μαθαμε απο γονεις και σχολιο, ειναι σωστα ομως?

Ο καθε ενας εχει τα δικα του προτυπα, αλλα οταν εισαι σε μι ακοινωνια, πιστευω πως ειναι καλο να μενιες τουλαχιστον στα βασιακ της κοινωνιας αυτης! Δεν μπορεις να λες οτι εισαι Χριστιανος και να πας να σκοτώσεις, να βιασεις ή δεν ξερω και εγω τι!

aposperittis\ wrote: Απο ποτε αρωστεια ειναι να κανεις αυτο που θελεις και νιωθεις?

Δεν θυμάμαι να ειπα κατι τετοιο

@People against my opinion: Εσεις τι θα κάνατε εαν ειχατε σχεση με μια σαν αυτην την Kim Petras και ξαφνικα μια μερα σου πει:[ Εχω ενα μυστικο πο υ σου κρύβω τοσο καιρο, εχω σωμα αντρα..]Τι θα κανατε; Δεν θα ήταν ''ρατσιστικο'' να ''την'' παρατησεις την κοπελα για αυτο το λογο συμφωνα με αυτα που λετε; :Armata tank2:

More
03 Oct 2008 15:01 - 03 Oct 2008 15:09 #47652 by Esperos
Καταρχας δεν αναφαιρομουν αποκλειστικα σε εσενα! Ειπα να μιλησω εφ ολης της υλης μιας και εγω ανοιξα το ποστ.
Τωρα για την πρωτη απαντηση που δινεις δειχνεις πραγματικα την αθωωτητα σου (δεν ειναι κακο αυτο!) το ξαναλεω, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΙΑ!!!ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ! Και βεβαια δεν παιρνουν ορμονες για να γινουν γυναικες η αντρες γενιουνται με αυτες! Αυτο που κανουν ειναι απλα να κοβουν τα γενητικα τους οργανα και βαζουν γυναικια και μετα βαζουν συλικονη για να αποκτησουν στυθος. Δε ξερω πως να στο περασω στο μιαλο για να το καταλαβεις, θα προσπαθησω ομως με ενα παραδειγμα, ξεχνα τα ηθη κα τις αρχες πες πως δεν ξερεις τιποτα, τωρα φαντασου πως ειχαμε δικαιωμα να κανουμε οτι θελουμε ερωτικα με οποιον θελουμε, με γυναικες, αντρες, παιδια, οπως οι αρχαιοι Ελληνες δηλαδη. Εσενα σου αρεσαν οι γυναικες λοιπον αλλα οι φιλοι σου πηγαιναν και με παιδια και με αντρες και γενικοτερα ειχαν μια πλουσια ερωτικη ζωη, (θυμισου δεν υπηρχαν ηθικα ζητηματα) και σου ελεγαν "ρε Console γιατι δεν ερχεσαι και εσυ μαζι μας?" Και τους ελεγες "Μα δε μου αρεσουν τα παιδια, ουτε οι αντρες" και σου ελεγαν "προσπαθησε! Αντε μια φορα με ενα 10χρονο και αν δε σου αρεσει μη ξαναπας, αντε με αυτον και αν δε σου αρεσει μη ξαναπας" οτι και να σου ελεγαν φιλε μου console εσυ ειμαι σιγουρος οτι ΔΕΝ θα πηγαινες, γιατι? Γιατι πολυ απλα δε σου αρεσουν τα παιδια αλλα ουτε και οι αντρες! Θα εμενες πιστος στα γουστα σου, θα το πολεμουσες να πας με ενα 9χρονο? ΟΧΙ! Ε λοιπον ετσι ειναι και οι ομοφιλοφιλοι, δε τους αρεσουν οι γυναικες! Δε μπορεις να πολεμησεις κατι που ειναι στην φυση του! Κανε εναν σκυλο να νιαουριση μπορεις? Οχι! Γιατι η φυση του ειναι να γαυγιζει! Ετσι ειναι τα πραματα! Και σε πληροφορω καλυτερα να εχεις φιλους ομοφιλοφυλους (αρκει να μη σε παρενοχλουν) παρα φιλους "αντρες" που να σου φαιρονται ομως ΠΟΥΣΤΙΚΑ, σου δινω τον λογο μου πως καποια μερα η ζωη θα σε κάνει να καταλαβεις την διαφορα και μαλιστα με πολυ πονο στην καρδια.

Και τελος για αυτο που λες σου απαντω πως αν εισουν καιρο με εναν δεσμο και τον αγαπουσες και τον σεβοσουν και ξαφνικα σου ελεγε την αληθεια να εισαι συγουρος πως ΔΕΝ θα χωριζες! Η αγαπη κανει θαυματα. Αν στο ελεγε με το πρωτο ραντεβου και εφευγες δε θα ηταν ρατσιστικο γιατι ειναι επιλογη μας να θελουμε καποια πραματα που δε μπορουν να μας τα προσφερουν οι ομοφιλοφιλοι...οπως παιδια....
Last edit: 03 Oct 2008 15:09 by Esperos .

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
03 Oct 2008 15:04 #47653 by a Guest
Den kserw an tha htan ratsistiko alla tha htan sigoura adiko, an aytos einai o monos logos. Pali omws katalhgoume sto ekshs, agapw ton anthrwpo h thn eikona pou exw sxhmatisei gia ton anthrwpo? An einai to deytero, tote tha prepei na xwrisw giati me ayto ton anthrwpo eimai mazi gia tous lathous logous, an agapaw ton anthrwpo tote den tha thelw na xwrisw. Einai aplo..

More
03 Oct 2008 15:12 #47655 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν μου αρεσε το παραδειγμα να ομολογησω