Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

12 Χρονο αγορι "pop star" αλλαξε φυλο...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
03 Oct 2008 19:52 #47684 by a Guest
Μάλλον θέτει το πρόβλημα από τη σκοπιά που το αντιμετωπίζει η εκκλησία, εκτός και αν κατάλαβα λάθος... :?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Oct 2008 20:03 #47685 by Esperos
Η φυση κανει και λαθοι, ποσα παιδια δεν εχουν γενηθει με αυτο το αιματομα στο προσωπο τους? Να το αφησουμε και αυτο? Ειναι δωρο της? Για μενα καπως ετσι ειναι και αυτο, να το πω τελειος μπακαλιστικα βγαζει γυναικιο "προιον" σε αντρικο καλουπι.

More
03 Oct 2008 20:35 #47686 by skanjos
Δεν ειπαμε πως ειναι φυσιολογικες οι επιλογες που κανουν, ειπαμε οτι ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ αυτους ως ανθρωπους αλλα και τις επιλογες που κανουν αφου αυτες που διαλεξαν τους κανουν να νιωθουν ομορφα.

σωστός άκου όμως και το δικό μας,αποψη μας αποψη σας......

Δεν ειναι φυσιολογικες οι επιλογες που κανουν,δεν ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ αυτους ως ανθρωπους αλλα και τις επιλογες που κανουν αφου αυτες που διαλεξαν τους κανουν να νιωθουν ομορφα.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
03 Oct 2008 20:50 #47687 by a Guest
Katalavaineis profanws oti oi synenaitikes prakseis metaksy enhlikwn den einai to idio pragma me to pairnw ena kalasnikwf. Epishs den einai zhthma apopsewn. Einai zhthma eleytherias tou anthrwpou kai anthrwpinwn dikaiwmatwn.

en.wikipedia.org/wiki/Universal_ ... man_Rights

More
03 Oct 2008 21:03 #47688 by Esperos
Γιατι οι αποψεις του skanjos μου θυμιζουν μαρτυρες του Ιαχωβα?

More
03 Oct 2008 22:02 #47689 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Πολύ ηθικισμός γίνεται εδώ και αποχωρώ. Ούτε εκκλησία υποστηρίζω όυτε Ιαχωβάδες, ούτε Βούδες, ούτε Ισλάμ. Υποστηρίζω τη λογική της ύπαρξης ζωής και αυτή είναι η αναπαραγωγή(έτσι λέω...). Τέρμα από μένα.

More
03 Oct 2008 22:30 #47690 by Esperos
Οι κανονες της ζωης δεν ειναι για ολους το ιδιο. Για παραδειγμα

More
03 Oct 2008 22:53 #47691 by skanjos
νατη παλί η καραμέλα οποιος δεν είναι μαζί τους είναι homophobic ,κλασική δικαιολογία των homo,δεν είναι έτσι παλίκαρε.και απο που και ως που πάμε την κουβέντα σε θέματα χαρακτήρα?φυσικα και κάποιοι ομοφυλόφιλοι φέρονται καλύτερα απο άλλους δεν διαφονώ ,έχω όμως το δικαίωμα να έχω άποψη και να είναι εντελώς αντίθετη με αυτούς.ο Θεός έκανε τον αδαμ και την έυα όχι 2 αδάμ ούτε 2 ευες.πάντος αν ήταν στο χέρι μου και φυλακή θα τους έβαζα γιατί δεν θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σε έναν κόσμο οπου θα προχωρανε στον δρόμο και θα βλέπουν 2 άντρες να φιλιούνται ξένιαστοι.

θα δώσω ένα παράδειγμα ,ο γυμνισμός απαγωρεύεται στην ελλάδα ,γιατί?σύμφωνα με σας δεν με επιρεάζει,αλλα είναι κάτι μη αποδεκτό ως προς την κοινωνία ,το ίδιο είναι και οι gay τουλάχιστον ήταν,έτσι όπως το πάμε χαθήκαμε.

More
03 Oct 2008 23:15 #47693 by Νικολής Ασημάκης

More
03 Oct 2008 23:22 #47694 by Νικολής Ασημάκης
Και επιπλέον τώρα που το πρόσεξα, βλέπω τις λέξεις "Θεός", "Αδάμ" και "Εύα".... και ύστερα λες γιατί χώνουμε και τη θρησκεία στο παιχνίδι....

Υ.Γ. Ελπίζω ο ILoveConsoles να συγχωρήσει το double post μου