Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα

More
18 Mar 2015 22:57 #158204 by Βασίλης Ριζούλης
Δειτε εδω τελευταια δημοσκοπηση της Metron Analysis.Την παρουσιασε η ΝΕΡΙΤ

Βλεπετε να λειπει καποιο κομμα?
Ναι σωστα μαντεψατε! Η Ενωση Κεντρωων του 1,8% απουσιαζει τελειως!
Υπαρχει η δεν υπαρχει ακομα προπαγανδα?Το Πασοκ προσπαθουνε να σωσουνε μην βγει εκτος Βουλης? απορω.

Επισης λατρευω Ζωη Κωνσταντοπουλου και trolling.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Apr 2015 15:05 - 22 Apr 2015 15:07 #159682 by Aristotelis Barkas

“Αλλάξτε το λάστιχο ΤΩΡΑ”… Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μαινόμενη σε βενζινάδικο
(απο iefimerida.gr)

- Επιβεβαιώνει το περιστατικό με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου στην Αιδηψό
- "Κατηγόρησε τους υπαλλήλους ότι της χάλασαν το λάστιχο και απαίτησε να της το φτιάξουν" είπε μιλώντας στο NewsIt
- Το συμβάν ήρθε στο φως μέσα από καταγγελία πολίτη στο Facebook - Τι λέει η ίδια στο NewsIt
- Υποστήριξε ότι η Πρόεδρος της Βουλής απείλησε υπάλληλο του βενζινάδικου με απόλυση
- Φέρεται επίσης να απείλησε δυο γυναίκες που κατέγραψαν με τα κινητά τους το συμβάν
- "Μας πήρε τα κινητά από τα χέρια" καταγγέλλεται
Σάλος έχει προκληθεί από την καταγγελία πολίτη μέσω του Facebook σύμφωνα με την οποία η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, προπηλάκισε και απείλησε με απόλυση υπάλληλο βενζινάδικου στην Αιδηψό γιατί αρνήθηκε να της αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό της.

"Το περιστατικό είναι αληθές. Εγώ δεν ήμουν εκεί αλλά όταν γύρισα, μου το κατήγγειλαν. Απ’ ό,τι μου είπαν τα παιδιά, ήθελε να της αλλάξουν το λάστιχο", λέει στο NewsIt ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων, Κωνσταντίνος Τσαούσης.
Όπως πρόσθεσε: "Tα παιδιά της έπλυναν το αυτοκίνητο το Πάσχα και της κοίταξαν τα λάστιχα. Τη δεύτερη μέσα του Πάσχα, η κα Κωνσταντοπούλου, όπως μου είπαν οι υπάλληλοι, εμφανίστηκε ξανά και κατηγόρησε τους υπαλλήλους ότι της χάλασαν το λάστιχο. Τότε, απαίτησε να της το φτιάξουν. Όμως, δεν είμαστε σε θέση να φτιάχνουμε λάστιχα, για κανέναν άνθρωπο, όποιος κι αν είναι". "Όταν γύρισα, μου είπαν το περιστατικό και δεν το πίστευα", κατέληξε ο κ. Τσαούσης.

Βάσω Παναγιωτίδου (μάρτυρας): "Μας ζήτησε να σβήσουμε το υλικό που είχαμε, καθώς τραβήξαμε το περιστατικό με τις κάμερες των κινητών μας", λέει. "Το περιστατικό συνέβη με έναν υπάλληλο του βενζινάδικου από τον οποίο ζήτησε να της αλλάξει το λάστιχο της και εκείνος αρνήθηκε", προσθέτει στο Newsit.

Η καταγγελία μέσω Facebook
Όλα έγιναν τη Δευτέρα του Πάσχα σε βενζινάδικο της Αιδηψού, όπου η κα Κωνσταντοπούλου περνά συχνά τα καλοκαίρια και τις γιορτές. Εκεί άλλωστε γνώρισε τον σύζυγό της και εκεί παντρεύτηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η Βάλια Παναγιωτίδου, η Πρόεδρος της Βουλής απείλησε τον υπάλληλο του βενζιδάδικου με απόλυση γιατί αρνήθηκε να της αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό της. Φέρεται να του ζήτησε τα στοιχεία του και το τηλέφωνο του αφεντικού του για να ζητήσει να τον απολύσει.

"Έπαθα σοκ την είχε πιάσει υστερία! Είχε σκάσει το λάστιχο της, της έβαλε αέρα και της είπε πως θέλει αλλαγή. Δεν μπορούσε να της το αλλάξει αυτός γιατί ήταν μόνος κι άρχισε να του φωνάζει για να πάρει το αφεντικό του να τον απολύσουν. Δεν πίστευα τι άκουγα", ανέφερε στο Facebook η κα Παναγιωτίδου.

Υπάρχει όμως και συνέχεια. Σε σχόλια κάτω από το ίδιο post, η κα Παναγιωτίδου υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου είχε και συνέχεια όταν είδε την ίδια και μια φίλη της να τραβούν φωτογραφίες και video από το περιστατικό.

Όπως λέει μάλιστα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τους πήρε τα κινητά από τα χέρια αφού πρώτα απαίτησε να σβήσουν τα πάντα και τις απείλησε πως η φωτογραφίες ή η καταγραφή video είναι ποινικό αδίκημα.

"Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου πήρε το κινητό της φίλης μου που την τραβούσε και το διέγραψε. Ήμουν στο ταμείο εγώ ήρθε άρχισε να μου λέει για αδικήματα και ποινικά κι έτσι όπως την είδα σκιάχτηκα και μου το έσβησε".

Το αποτελεσμα βγήκαν μεχρι memes B)

Δείτε εδώ ΡαδιοΑρβυλα.Κλαψαμε απο τα γελια!!!

Εδώ η συνέντευξη του βενζινά . Βασικά πήγε να της φουσκώσει το λάστιχο και είδε ότι έσκασε κι έτσι του είπε να της το αλλάξει. Οτι να ναι.
Attachments:
Last edit: 22 Apr 2015 15:07 by Aristotelis Barkas.

More
08 May 2015 15:00 #160585 by Μάνος Γρυπάρης
Πόσο είναι σήμερα το δημόσιο χρέος - Μάιος 2015

Διαβιβάστηκε στη Βουλή, από τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους, έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο το Δημόσιο Χρέος της Κεντρικής Διοίκησης της Ελλάδας στις 31.3.2015 διαμορφώθηκε στο ποσό των 312,7 δισ. ευρώ και σαν ποσοστό επί του ΑΕΠ σε 174,7% (με ΑΕΠ αναφοράς 31.12.2014).

Η κατανομή του Δημόσιου Χρέους της Κεντρικής Κυβέρνησης έχει ως εξής:

Ομόλογα: 39,4 δισ. ευρώ
Ομόλογα που κατέχει η ΕΚΤ (SMP program): 19,8 δισ. ευρώ
Ομόλογα που κατέχουν οι Ευρωπαϊκές Κεντρικές Τράπεζες (ANFAs): 7,3 δισ. ευρώ
Έντοκα γραμμάτια: 14,9 δισ. ευρώ
Βραχυπρόθεσμα δάνεια (repos): 9,8 δισ. ευρώ
Δάνεια από το Ευρωπαϊκό ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας (EFSM): 130,9 δισ. ευρώ
Δάνεια από ΔΝΤ: 21,2 δισ. ευρώ
Δάνεια από Κράτη-μέλη της Ευρωζώνης: 52,9 δισ. ευρώ
Δάνεια από Τράπεζα Ελλάδος: 4,3 δισ. ευρώ
Λοιπά Δάνεια εσωτερικού: 0,1125 δισ. ευρώ
Λοιπά Δάνεια εξωτερικού: 5 δισ. ευρώ
Ειδικά και Διακρατικά δάνεια εξωτερικού (Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων) 7,09 δισ. ευρώ
Σύνολο: 312,7 δισ. ευρώ

Τα στοιχεία, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, διαβιβάστηκαν στη Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, έπειτα από ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής της ΝΔ, Ευάγγελος Μπασιάκος, ζητώντας να ενημερωθεί πως διαμορφώνεται το Ελληνικό Δημόσιο Χρέος.

Πηγή

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 May 2015 05:48 #160610 by Stefanos Fatouros
Καλησπερα παιδια.

Για οποιον ενδιαφερεται βρηκα μια λιστα με πρατηρια που εχουν φαει προστιμο.Τα περισσοτερα στην Αθηνα και κατι λιγα Θεσσαλονικη.

Θα εκπλαγειτε με αυτα που θα δειτε.Βασικα τα περισσοτερα στην Αθηνα παιζει να εχουν φαει προστιμο!
www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=BvgXHHr5u0I%3d&tabid=479&language=el-GR

More
12 Jun 2015 02:43 - 12 Jun 2015 02:55 #162534 by Μάνος Γρυπάρης
Η ΕΡΤ ανοίγει μετά από 2 χρόνια

Η ΕΡΤ δύο χρόνια μετά το «μαύρο» της 11ης Ιουνίου 2013 ξανά στους δέκτες με αξιόπιστη και πλουραλιστική ενημέρωση, με δελτία ειδήσεων που εστιάζουν στην αντικειμενική παρουσίαση της επικαιρότητας, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς ακρότητες και υπερβολές, αλλά με τρόπο που τιμά και υπολογίζει τον πολίτη.

Η «Πρωινή ενημέρωση» της ΕΡΤ1 ξεκίνησε από τις 06.00 με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Ο Νίκος Αγγελίδης και η Βασιλική Χαϊνά άνοιξαν το πρώτο παράθυρο στην ενημέρωση, στις 06.00. Την σκυτάλη πήραν αμέσως μετά και μέχρι τις 10.00 η Μαριλένα Κατσίμη και ο Γιάννης Δάρρας και στη συνέχεια, μέχρι τις 12.00, ο Φάνης Παπαθανασίου και η Μάριον Μιχελιδάκη.

Ο ενημερωτικός μαραθώνιος της ΕΡΤ συνεχίζεται στις 16.00 με την εκπομπή «Οn ΕRΤ» με την Ελένη Χρονά και τον Ανδρέα Ροδίτη.

Τα δελτία ειδήσεων ξεκίνησαν από τις 06.30 το πρωί ακολουθούμενα από μικρά δελτία στις 08.00, στις 09.00 και στις 10.00. Το πρώτο μεγάλο δελτίο ειδήσεων είναι στις 12.00. Ακολουθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 15.00 και το απογευματινό στις 18.00. Όλη η επικαιρότητα παρουσιάζεται στο κεντρικό δελτίο στις 21.00 και η ανασκόπηση της ημέρας που φεύγει στο νυχτερινό δελτίο, τα μεσάνυχτα.

Ο Πάνος Χαρίτος, ο δημοσιογράφος που έχει ταυτισθεί επί είκοσι και πλέον χρόνια με τις αποστολές σε εμπόλεμες περιοχές για την ΕΡΤ, παρουσιάζει από σήμερα το βράδυ το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων, που θα μεταδίδεται ξανά στις 21.00.

Στις 20.00 η ΕΡΤ ανοίγει τις πύλες της για τους πολίτες που τη στήριξαν και τη στηρίζουν με μεγάλη συναυλία στις 20.00.

Δείτε πως επέστρεψε η ΕΡΤ, το σήμα, τα μηνύματα που περνάει και την 1η εκπομπή.

Σχόλιο: Το ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε κλείσει την ΕΡΤ πετώντας ένα μαύρο και μετά την ξανάνοιξε δήθεν να την εξυγιάνει ενώ την μετονόμασε και στο εμετικό "ΝΕΡΙΤ" ήταν ότι χειρότερο. Μπορούσε απλά να περικόψει όλα τα περιττά έξοδα από κωλοεκπομπές τύπου Σπύρου Παπαδόπουλου που τρώγανε και πίνανε με τα λεφτά μας. Η ΕΡΤ είχε πλεόνασμα με βάση τις τηλεοπτικές της συμφωνίες. Ειδικά από το ποδόσφαιρο απέδιδε τόσα κέρδη στο κράτος. Και θα επέδιδε ακόμη περισσότερα αν η παλιά διοίκηση δεν ξόδευε κάτι εκατομμύρια ευρώ σε εξωτερικές παραγωγές. Λες και δεν είχε η ΕΡΤ στούντιο που το ραδιομέγαρο όπου έχω πάει τόσες φορές είναι αχανές και με σύγχρονο εξοπλισμό και επιτελείο.

Απλά ο παλιός διευθυντής έτρωγε τα κέρατά του από όποια εξωτερική παραγωγή έβρισκε. Να λέμε την αλήθεια. Όλοι μας τους πληρώνουμε τώρα. Το θέμα είναι να μην επιβαρυνθούμε πολύ μέσω της ΔΕΗ και κυρίως να δημεύονται περιουσίες από όσους έκλεψαν Ο Τσοχατζόπουλος, ο Παπαγεωργόπουλος, ο Παπακωνσταντίνου και κάτι άλλοι πρώτην υπουργοί και μεγαλοεργολάβοι της χώρας έπρεπε να κυκλοφορούν μόνο με το βρακί τους με τόσα που χρωστάνε. Η λίστα Λαγκάρντ ακόμα κάθετα. Κι ούτε πιστεύουμε ποτέ ότι θα αλλάξουν όλα αυτά.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 12 Jun 2015 02:55 by Μάνος Γρυπάρης.
The following user(s) said Thank You: Anastasios Vozatzidis, Φοίβος Ζαφείρης

More
21 Jun 2015 02:02 #163038 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Πρεμιέρα με τη σωτήρα μας Ζωή Κωνσταντοπούλου :P . Μου μυρίζει προπαγάνδα :sick:

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
21 Jun 2015 15:37 - 21 Jun 2015 15:48 #163057 by Μάνος Γρυπάρης
Video of the Year

Ο Μπέος τα χώνει σε Παπανδρέου στον Βόλο.
Είχε πάει εκεί για να μιλήσει μπας και ξαναμπει στη Βουλή το Κιδησό (πιο πιθανό είναι να πάρουν πρωτάθλημα τα Σούρμενα παρά να ξαναμπει στη Βουλή με δικό του κόμμα ο ΓΑΠ):

Και οι δηλώσεις ΓΑΠ.

Το πραγματικό Video of the Year όμως είναι Έκρηξη Χίου για το τι έπρεπε πραγματικά να κάνει ο Μπέος! :lol:

Τελική ημέρα για συμφωνία
Ο Τσίπρας ενημέρωσε Μέρκελ - Ολάντ - Γιούνκερ για την ελληνική πρόταση

Βρυξέλλες
Την πρόταση της ελληνικής πλευράς παρουσίασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε την Κυριακή γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, καθώς και με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Ο πρωθυπουργός παρουσίασε στους τρεις ηγέτες «την πρόταση της Ελλάδας για μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία, που θα δίνει οριστική λύση και όχι μετάθεση της αντιμετώπισης του προβλήματος», όπως αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου. Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε το Κυβερνητικό Συμβούλιο, που βρίσκεται σε εξέλιξη, για τις συνομιλίες του με τους Ευρωπαίους ηγέτες.

Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ είχε τηλεφωνική επικοινωνία το Σάββατο με τον πρωθυπουργό και επρόκειτο να μιλήσει εκ νέου μαζί του την Κυριακή, αναζητώντας μία λύση στο ελληνικό ζήτημα.

Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, υψηλόβαθμοι ευρωπαίοι αξιωματούχοι βρίσκονται σε στενή επαφή εν όψει των καθοριστικών συναντήσεων της Δευτέρας ανάμεσα στους υπουργούς Οικονομικών και, αργότερα, τους ηγέτες των κρατών-μελών της Ευρωζώνης.

Στην Αθήνα συνεδριάζει από τις 11 το πρωί το Κυβερνητικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.

Τα βήματα της Αθήνας συζητήθηκαν εκτενώς το Σάββατο, στις μαραθώνιες συσκέψεις υπό τον πρωθυπουργό της ομάδας πολιτικής διαπραγμάτευσης, στενών συνεργατών του και κορυφαίων υπουργών, με τις πληροφορίες να θέλουν την Αθήνα να ετοιμάζει αντιπρόταση.

Ο Νίκος Παππάς και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έφυγαν ήδη από το Σάββατο για Βρυξέλλες. Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να αναχωρήσει για τη βελγική πρωτεύουσα το βράδυ της Κυριακής.

Πηγή: In.gr

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 21 Jun 2015 15:48 by Μάνος Γρυπάρης.

More
21 Jun 2015 18:41 #163060 by Vasilis96
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμμα.Η μενεις στην Ευρωπη και αυτοκτονεις αργα και σταθερα η φευγεις και αυτοκτονεις κατευθειαν.Αντε 3 χρονακια εμειναν για να τελειωσω την σχολη και με βλεπω να φευγω με κλειστα τα ματια.

ΥΓ.Το IMF ξεχασε αυτα που ελεγε??

More
22 Jun 2015 08:09 #163074 by Γιώργος Δημητρούλης
Η ώρα των τελικών υπογραφών-αποφάσεων είναι κοντά.Δεν νομίζω ότι τους συμφέρει να βγούμε απο την ευρωπαική ένωση γιατί θα ακολουθήσουν και άλλοι με τα ίδια προβλήματα μετά απο εμάς και το αποτέλεσμα θα είναι καλώς η κακώς αυτή η νομισματική ένωση να σπάσει.Είμαστε η πρώτη χώρα που βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο και είναι σίγουρο ότι κανείς τους δεν ξέρει πως να αντιμετωπίσει την περίπτωσή μας.Ήμουν και θα είμαι πάντα υπερ της δραχμής καθότι ποτέ δεν είμασταν έτοιμοι να μπούμε στην ευρωπαική ένωση και πιστεύω ότι πριν είμασταν καλύτερα.Ελπίζω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

More
22 Jun 2015 08:34 #163078 by Μανώλης Παπαστεργιανός

ashbringer wrote: Η ώρα των τελικών υπογραφών-αποφάσεων είναι κοντά.Δεν νομίζω ότι τους συμφέρει να βγούμε απο την ευρωπαική ένωση γιατί θα ακολουθήσουν και άλλοι με τα ίδια προβλήματα μετά απο εμάς και το αποτέλεσμα θα είναι καλώς η κακώς αυτή η νομισματική ένωση να σπάσει.Είμαστε η πρώτη χώρα που βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο και είναι σίγουρο ότι κανείς τους δεν ξέρει πως να αντιμετωπίσει την περίπτωσή μας.Ήμουν και θα είμαι πάντα υπερ της δραχμής καθότι ποτέ δεν είμασταν έτοιμοι να μπούμε στην ευρωπαική ένωση και πιστεύω ότι πριν είμασταν καλύτερα.Ελπίζω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Γιατί να βγουμε από την Ευρωπαικη Ενωση?Απο το ευρώ ναι.Αλλά το ότι αλλάζουμε νόμισμα δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να μας πετάξει έξω.Ας δώσουν κι αυτοί όσα χρωστάνε από το κατοχικό δάνειο γιατί η επιτροπή τα υπολόγισε σε 340 δις δηλαδή 25 δις πανω απο το δάνειο μας.Αν τα είχαμε θα ξεχρεώναμε και θα μας έμεναν και ρέστα.
www.antenna.gr/news/Politics/article/408864/aggizoyn-ta-340-...thoseis-kai-to-katoxiko-daneio